273

Анонимен

преди 2 години

Не пипайте децата! Те са невинни! Харвардците си ги избрахте сами, както телетата избират своя палач! Никога не вярвайте на български лекар, защото не са хуманисти, а продавачи и банкери!

272

Анонимен

преди 2 години

Тази докторка да каже миокардита при децата лека странична реакция ли е??Истината ще излезе на яве и на тези лъжци трябва да им се отнемат лекарските права.Пари,пари,ок,ама нямат ли съвест,те не са ли родители.

271

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има смъртни присъди,за това което правят с децата.Но примирението и заблудата на някои хора ни доведоха до тук,заради тях психозата продължава тепърва,ще позволят ли да посегнат на децата им-сигурно,щом не се усещат,за какво става въпрос,а вярват на телевизора

270

Анонимен

преди 2 години

Еми Николова да боде нейните

269

Дора

преди 2 години

Прочетете предупреждения относно ваксинирането при деца на адрес: malone.substack/p/before-you-inject-your-child? ("... a viral gene will be injected into your children's cells. This gene forces your childs body to make toxic spike proteins. These proteins often cause permanent damage in childrens critical organs").

268

Edin888

преди 2 години

До Цъ192 . Потърсете в интернет Vietnamese province suspends use of Pfizer vaccine batch. В болници сс били приети над 120 деца 1517 годишни след инжектирсне с препарат на Пфайзер със симптомикато гадене, задух, висока температура. Властите са спряли използването на тази партида препарати в изпитателен период. Пррз последната седмица са починали 3 деца в рсзлични нсселени места поради свръхреакция. Миналата седмица четирима служители във фабрика за обувки заради същото. 3.12.2021

267

DussetO

преди 2 години

Ще дойде сляпата неделя и всеки ще плати, каквото има да плаща, тежко и горко на тези, които си позволяват да подстрекват и да подкрепят да се експериментира с деца Господ Гледа

266

До др. Николова

преди 2 години

I saw that - the Karma. За тази жена има подготвено специално местенце в Ада !

265

Анонимен

преди 2 години

Доктор Николова, моля влезте сама в затвора.

264

Бай Иван

преди 2 години

Има една статия тук за дядо Коледа който принуждава децата да се ваксинират, за ковит става въпрос да е точно и ясно. За коя друга ваксина до сега се е случвало този човек да прави реклама. Аз пое никога не съм чувал. И най интересното е че няма къде да оставиш коментар. До къде стигна лакомията за пари че посягат на децата ни;безнадеждно е полужение то, управниците са Не нормални.

263

Анонимен

преди 2 години

Медицината е престъпна,не случайно в йерархичната пирамида гилдията им е веднага след простолюдието.Те са овчарите-ветеринари,кучетата знаем кои са.Живота е всячески съкратен за бърз оборот от енергията ни.Доят ни и всичко останало.

262

Анонимен

преди 2 години

Щом от 2000г Хипократова клетва не се полага,всеки с бяла престилка може да каже и направи всичко.За убийците е нужен отпор.На първо място четете и мислете,но не само в днес

261

Анонимен

преди 2 години

Само 1 на 1000 умира веднага.

260

Анонимен

преди 2 години

Много леки миокардити и перикардити карат. Не си струва да се коментира.

259

Неваксиниран

преди 2 години

За владеещите английски език - препоръчвам да се прочете статията "Why are we vaccinating children against COVID-19?", публикувана в популярния научен журнал ScienceDirect. Обобщено - абсолютно научно необосновано е да се ваксинират деца против "ковид".

258

Анонимен

преди 2 години

Те лесно изкарват и вируса. Престъпление е, да се ваксинират деца!

257

Дора

преди 2 години

Прекалено дълбоко затънахме в спорове за и против, става вече противно това блато от дезинформация, станала основа на държавна политика. С алчни наглеци и *** просто няма как да се разбереш с разумни аргументи, а те, като нямат такива, средството им е принудата.

256

Бустерче

преди 2 години

Доктор Николова, залагате ли живота си за това, което твърдите ? Бихте ли поели отговорността ако осакатите хиляди български деца ?

255

Умния Еврей

преди 2 години

Продажниците ше покварят децата ви Питайте някой ваксиниран: Ти като си ваксиниран нали си защитен? Какво тогава те е страх от мен, неваксинирания?Защо ме караш да се ваксинирам?

254

Анонимен

преди 2 години

Децата понасят изключително леко ваксинирането,И още по-леко хремата 19