41

български избирател

преди 2 години

Кражба на история и култура,език на омразата,горене на български нац. знамена, незачитане на подписания договор между РСМ и БЪЛГАРИЯ,квалификацията,че РБ е фашистка страна,а българите необразовани и диви татарски племена-това са само част от причините да не се дава право на РСМ за начало на преговори за членство в ЕС.Де факто,според тях,ние сме врагове и членството им в ЕС е недопустимо.То може да стане факт само,когато всичко гореизложено трайно и необратимо се промени.

40

ВЕТО до дупка!!!

преди 2 години

Удивих се, че "Скопие "ПОСТАВЯ все по-къси срокове на България! И пак - Скопие ПОСТАВЯ... на България! Не е възможна по-голяма степен на наглост и безочие!

39

Анонимен

преди 2 години

Имало е няколко книжовни школи и те са български Охридска Преславска и тази в Плиска всичките са български а това че Макетата са изхвърлили Ъ-голяма от тяхната писменост е още едно доказателство че тази писменост е Българска и честно ми писна вече от тях

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 Турция чака 60 г. за ЕС. И вие ще чакате.

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 Македонски може но ако се добавя и български към македонски. Напр. езика е македонски-български, песните са македонски-български т.н. което ще е доста по-трудно и затова най-лесно и бързо ще стане като се замени македонски с български. Както в САЩ и Австралия езика е английски и вече те си го считат за местен английски.

36

Анонимен

преди 2 години

Човек не може да ни разбере вазе бугарите ! Признали сме че Самуил е македонски цар както и бугарски, признали сме че Климент Охридски македонски просветител както и бугарски. Е какво сакате повеке...да направиме и паметници на советскиот окупатор като при вазе ли !?

35

Анонимен

преди 2 години

Егати НеОриентираните типове са тия Президента На републиката !

34

Анонимен

преди 2 години

Заместник Президента на Републиката е три пъти славянин ! Некъде киевска Рус ? Евалата Гришка Голем Си Батко

33

Анонимен

преди 2 години

Чекай от Президента на Републиката Писмо Той Си смята че е славянин абе баш откъдето е Хасковско Евалата Гришка за голем шлем си Батко !

32

Анонимен

преди 2 години

Единственото което България иска е да не й се краде историята това че Самуил е имал замък крепост в Охрид не го прави македонец както и не съм чула нито един сърбин да казва че Борис-Михаил е сърбин щот Белград тогава е бил български град Да си кажат кое е им в историята после да си вървят където искат

31

Анонимен

преди 2 години

Ех Канада, ех Канада

30

ицо

преди 2 години

РСМ е безсмислена и изкуствено създадена държава която ще изчезне до няколко деситилетия. В момента там живеят 1 милион "македонци" и 1 милион албанци и други. Десетки хиляди емигрират всяка година. Въпрос на време е този неуспешен коминтернски проект да приключи безславно.

29

Анонимен

преди 2 години

В момента, в който Киро или Радев подпишат за присъединяване на ония титоисти в ЕС това ще е краят на политическата им кариера. Не вярвам да се подписват неща освен ако някой не им бутне МНОГО пари. Ако това стане аз ще съм първият излязал на улиците да ги сваля. Пристеснителен е обаче натискът, който ЕС иска да ни упражнява. Надявам се нашите да не поддадат.

28

Анонимен

преди 2 години

До Я, па ЯНяма политик в БГ, който да си позволи да ги допусне тези изкуственяци :) Причината е, че те вече ще си изгубят стойността, нали макетата крадат от нашата история :)))

27

House M.D.

преди 2 години

Ну, Заев!!! Ну, погоди!!!

26

Я, па Я

преди 2 години

Нали не си мислите, че Радев като един изпечен егоцентрик и властолюбец ще позволи някой да подпише каквото и да било, без неговата санкция. Я се опомнете, това няма как да стане. Повече от ясно е, че Кирчо и Радев го играят "добро" и "лошо" ченге. Сега ще ги набутат в едни съвместни комисии, проекти и ще покажат на целия ЕС колко са лъжливи, подли и крадливи македонистите-титовисти и сърбомани. От друга страна даже и да сменят властта няма да има измъкване ...

25

Анонимен

преди 2 години

Е то от 2017г. се сформират тия групи, ама до ся реално ефект нула. :)

24

Анонимен

преди 2 години

Води се пропаганда срещи всички българи във македония

23

Анонимен

преди 2 години

До Я, па ЯДа ги изринат сърбетата, к'во чакат, покана ли :))) Това че си присвояват нашата историята от нас е непростимо, нема как да им простим това :))

22

Я, па Я

преди 2 години

Изобщо не ги слушайте политиците на РСМ какво говорят, те не говорят на нас, а на собствените си граждани. Нашата позиция е закована от парламента и може да се промени само от парламента. Няма Радев, няма Кирчо. Някой и да подпише това няма да е легитимно без ратификация от парламента. А без ратификация от парламента на БГ никоя друга страна от ЕС няма даже да изслуша глупостите на Вардарските политичари. Кирчо се мъчи да ги накара да се хванат на едно хоро дето няма как да могат да се пуснат.