61

Анонимен

преди 2 години

Да бе, ще има решение по спора и то ще е, че РСМ не изпълнава договора за добросъседство и няма да започне преговори с ЕС!

60

Ами, да...

преди 2 години

ЧИЧО БАЙ ДАНо, ЗНАЕ, ЧЕ КОЙТОДЪРЖИ БАЛКАНИТЕ----Е ГОСПОДАР НА ЕВРОПА!!!!.... НЕМА КЪДЕ ДА БЕГАТЕ ВЕЧЕ..... ХАХАХААА....

59

aa1830

преди 2 години

Те 30 години не могат да изтрият три изречения в учебниците по история, сега за 6 месеца ще оправят и икономика, енергетика, инфраструктура, култура и то с мнозинство от 4 човека и то с нов премиер. На Заев звездите му го говорят както и на онзи един депутат който удържа мнозинството преди месец с думите че има много силен сигнал че ветото ке падне декември.

58

Анонимен

преди 2 години

Петков е монтаж на запада, не го ли проумяхте накрая. С него ще се прокарат всички закони и идеологии,които са нужни за мандата му. След това като всички други ще изчезне

57

Анонимен

преди 2 години

Зайко може само да се надява, ама с името ЗОРАН може да почака още 1000 години :)))

56

Анонимен

преди 2 години

Има един Ванче Михайлов който каза и е записано щот го гледах по Тв-то отворете архивите на Османската Империя там явно пише кое е българско

55

Нищо не е ясно

преди 2 години

Зоран Заев нищо не обещава. Една комисия вече имаме, и тя с години нищо не може да реши. Колкото и друго да направим, може и те така да действат. Като че ли Зоран Заев очаква ние да се съгласим ЕСМ да започне преговори до 6 месеца без РСМ да направи каквото и да е.

54

Анонимен

преди 2 години

За 6 месеца няма как да има договорка за бълг история за години такава няма ако Петков предаде българската история Край

53

А

преди 2 години

Г-н Зайо, знае ли, че тези неща трябва да ги реши Народно Събрание?

52

Анонимен

преди 2 години

Явно нещо са се договорили тайно. Скоро ще се разбере.

51

Паисий

преди 2 години

О,неразумен изроде,защо се срамуваш да се наречеш българин?!Нима не са били българи бабите и дядовците ти?!

50

проф.БожидарДимитров

преди 2 години

Господата Пендаровски и Заев в скоро време да покажат някой древен документ,който да е написан на македонски език и с македонска азбука, или в който поне да се споменава за македонска нация и държава от началото на Новата ера насам!Вярвам,че това са ерудирани политици,които преди изказванията си се консултират с историци,археолози и т.н.!Целият съм в очакване,а предполагам също и цялата световната научна общност!

49

уфььь...пак ли тоя..

преди 2 години

Абе,докога ще ни занимавате с тези психопати от Скопския Дисниленд?Да си се затворят в резервата и да не ни занимават с глупости.ВЕТО и да пасат...Учудващо е, как не са поискали до сега излаз на Църно море?

48

анаЛизатор

преди 2 години

Най ми е смешно,че Заев,Пендаровски,Мицкоски и Буяр,всички излизат от единствения им университет и са на една възраст. Все едно си взел един випуск студенти и си направил от тях политически елит.Това е показател за комичната им бутафорна държава.

47

SNN

преди 2 години

Ку-ку,ку-ку...Пролет ли дойде,кукувица ли кука?Не,Зайо Байо дава интервюта...

46

татар-сеирджия

преди 2 години

Стига с тия зайци и мишоци.Имаме си наши проблеми за решаване.Баста!ВЕТО до дупка,докле им уврят античните кратуни!Мониторинг заради посегателствата към българите там, като прекрасна добавка към ветото! Неочаквано добра комбинация! И ще даде резултат!

45

Радев към Заев

преди 2 години

Зайо, слагай наколенките и се явявай в Изповедалнята в София :))) Другия вариант е да учиш албански :)))

44

Анонимен

преди 2 години

Зайо Байо...Що за премиер публично заявява, че "не разбира проблема с България"? Като не го разбираш, освободи мястото,да дойде друг премиер, който го разбира, защото заради този проблем има вето!

43

е ле па тоя...

преди 2 години

Зайо Байо го дадоха на вълците,да видим следващия заек кой ще е ...

42

споко бре Зайо

преди 2 години

От догодина Франция ще ръководи съюза, предстоят им и избори. На Макрон изобщо няма да му е до циркаджиите от северен шиптъристан. Както се казва изтърваха питомното и ще гонят дивото. Отново ги очаква 30 години самота и безвремие в ромскияи резерват.