140

Анонимен

преди 2 години

Тази плоча за Гешев, вече много дълго свири. Омръзнахте на народа. Христо няма търпение, да седне в неговият стол. Заради това място, не се кандидатира за министерство. Чака, защото има негови хора за освобождаване..

139

Анонимен

преди 2 години

Напъва се горката секЛецарка на Ристьо за да изпълни заповедите на господаря си

138

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 145 "Разследването" на каскета се проведе през 2020 г. Не си пишете тук и опорките срещу Рашков :) Защо никой не беше посочен от това "разследване" :)

137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 144 Формално е едно, в действителност е съвсем друго. Остава фактът, че ББ им се е доверявал, щом си е канел там ... г-жи. Защо, щом било на подчинение на Радев и бил го нападал. Вие съвсем *** го изкарахте баце ви :):):)

136

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 141 "Какво общо има Рашков." Рашков е тоя, който "излъчи" историята в нейната фалшифицирана цялост. Всякакви опити да се отрече този факт са опити да се замете под килима дейността на ДС във връзка с Борисов.

135

Анонимен

преди 2 години

Гербави, от удара на века - фалита на КТБ, минаха 7 години. Какво свърши каскетът и колко пари върна :) Всичката му "работа" е такава - много шум, нула резултат за нас.

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 139 "Не е безконтролна, а я контролира баце ви" Хихихи. Я ако искаш погледни на чие подчинение е НСО, за да не се излагаш така аграрно. НСО си е "затваряло очите" за "гостенките" и, имайки предвид колко често са били там, за това са знаели и шефовете на НСО. КАто се има предвид, че Радев последователно атакува Боисов от самото начало на мандата му, е СИГУРНО, че е бил надлежно информиран. Оттам нататък е ясно защо се кълчите тук: защитавате ДС и Радев, с неговите престъпни действия.

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен По-важното е Кой стои в основата на назначаването му :) И Кой краде досега на спокойствие, благодарение на него :)

132

Анонимен

преди 2 години

В основата на атаката срещу Гешев е Фигуранта и всички подгонени от прокуратурата комунистически олигарси... Това изобщо не подлежи на съмнение. Комунистите и техните спонсори искат да крадат на спокойствие...

131

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 138 Какво общо има Рашков. Историята е от времето на метовия шофьор, забравихте ли :) Той защо не намери поръчителите :)

130

800 дни

преди 2 години

и един друг се изхвърли така и го забравиха.

129

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 135 "И, като сте го доказали, кой го е извършил, защото това е престъпление :)" Хихихи. Доказа се, че фотоисторията е скалъпена. Нея не я е предложила Мата Хари, а някой друг. "Престъплението" е на съставителите й, но Рашков не събира доказателства срещу себе си и организацията, която представлява. Радев, разбира се, не се е изкзвал в никакъв друг план, освен да използва фотоисторийката, за да прави внушения за Борисов. Вижда се напъна му за "законност".

128

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 133 "Как доказвате, че Радев е знаел," Ако не е знаел, значи в подчинената му организация се случват неща, които той не контролира. Извода от това е дори по-тежък от това да е знаел. Означава, че една от най-мощните охранителни структури в държавата е безконтролна, и Радев е пряко отговорен за това. Естествено, никой не мисли, че Радев, като шеф на Шефа на НСО "не е знаел". Само престорено "наивните". Както казах, личи си, че и вие не вярвате на нещата, които пишете.

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 134 И, като сте го доказали, кой го е извършил, защото това е престъпление :)

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130 ""Не се доказа "сготвянето"" Доказа се ЕДНОЗНАЧНО. Включително Прокуратурата излезе с констатации по въпроса, че става дума за скалъпена фотоистория. С факти, дати,и т.н.

125

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131 Как доказвате, че Радев е знаел, че нсо-то не спазва правилника, когато баце е с г-жи? Не се доказа източника на записа. Не е немарливост да изпълняват устни заповеди на баце, а е престъпление от негова страна да издава устни разпореждания за нарушаване на правилата. Изобщо в правилата ли е да си кани там г-жи :) Защо не наказахте нсо-то, Радев или когото и да било, разполагайки с "инструмента" каскет :)

124

ХФ

преди 2 години

Попаднах на нейни снимки от 2017 и е била готина мацка с нормално телосложение. Какво се е случило за 4 г.,тя си знае. Дано от хубаво да е :D

123

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130 "Кое е допуснал" Допуснал е подчинената му организация да допуска пропуски в основната си функция да "пропуска" по определен ред до поверените й лица. Присъствието на Мата Хари го доказва. Радев е знаел за това. Обратното би означавало, да не знае какво се случва в поверената му организация, което не е по-добре (но е знаел, тези неща са "публично известни" в тези кръгове. Не прекаляваме с нищо. Неслучайно компромата е дошъл след немарливост от контролирана от пРецедента структура

122

Анонимен

преди 2 години

До 128, 129 Клоуна :) Само една обида ли можете да измислите :) Не се доказа "сготвянето" :) Не я намери каскетът :) Не доказаха нищо за нсо-то :) Не се доказа "фотоисторийка", даже баце твърди инсценировка, внимавайте :)

121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 125 Кое е допуснал, гербав :) Една ... труженичка да снима спалнята на баце, защото сам е разпоредил на нсо-то да не ги контролира, когато го посещават :) Прекалявате с изискванията към Радев :) Пък и всички знаем, че нсо-то само формално е на подчинение на Радев, реално ги командваше баце, та и досега :)