160

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 166 "Нали твърдите, че е Радев, а толкова искахте да го ударите, защо не използвахте случая" Хихихи. Не твърдя, че е Радев. Радев само се възползва от поръчката (както е по план). Поръчителя е ДС. Координираната атака с ПОМОЩТА на ФАЛШИВИЯ КОМПРОМАТ от ДСара Рашков и "демократа" Радев показва и каква е връзката, и кой какъв е в цялата история.

159

Анонимен

преди 2 години

До До 160 162 Няма съмнение, че е откраднал достатъчно :) Да живее в резиденцията беше прищявка да демонстрира нагло силата си и недосегаемостта си :) Та, за това става дума :) Че не се усеща вече толкова недосегаем :)

158

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 165 "Пази ги по закон, и колите кара по закон" Това не е някаква тайна. Опитите ти за клоунада с това какво е ролята на НСО не произвеждат очаквания ефект: само показват, че се опитваш да замажеш реалните факти и обстоятелства. И тъй като липсата на логика в обясненията ти лъсна, мина на директно тролействане. А през това време радетелите за законност Радев и Рашков, използваха един фалшив компромат, за да внушават на обществото неща, с които да повлияят на политическия процес.

157

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 164 Аз Ви писах за поръчителя, а Вие се отклонявате :) Нали твърдите, че е Радев, а толкова искахте да го ударите, защо не използвахте случая :)

156

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 161 Пази ги по закон, и колите кара по закон :) Може би и Мата Хари са му натрапили по закон, той хич не я е искал :) Ама нали е трябвало да го "сготвят" и той я е пуснал, какво да прави, по закон :) Гербави тролеи, по закон :) защитават баце до край :), до законния край :)

155

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 159 "Можеше да определи за цел - намиране на поръчителя, нали" Първо трябва да определи какъв е състава на деянието, а това не може да стане без разследването, което направиха. За какво ще "съдят" Мата Хари? За незаконно заснемане на Борисов ли? :))) Очевидно е, че не могат да я съдят и за незаконно влизане в резиденцията, там са я пуснали гардовете на НСО. :))) Най-много да накажат някой дисциплинарно, че я е пуснал без да се запише на входа.

154

Анонимен

преди 2 години

Къде са парите за "Хемус"? Няма да е лошо с това да се захванете, не само празни приказки.

153

До 160

преди 2 години

То па една резиденция. Кумеца на Горанов ще му намери по убаво жилище, въпреки че се говори , че вилата на Гешев съвсем не била лоша, охрана, лукс и всеки ден разходка с кортеж до София.

152

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 157 "Не обяснихте защо се е доверявал на нсо-то, щом е знаел" Щото няма друг избор. НСО по закон пази държавните хора. Няма друг. Факт е, че ДС, със съдействието на НСО, е сготвило Борисов. Факт е, че Радев, имайки предвид подхода му към фотоисторийката, която той използва за да внушава на обществото неща за Борисов, въпреки доказатествата за нейната недостоверност, също е бил част от този план: като принципал на НСО и като използващ (фейк) "инофрмацията". Това са ФАКТИ.

151

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 158 Не знам къде си го мести, ама се премести от резиденцията и много тролеи е наел да пишете тук. Напразно, разбира се.

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155 Вие май не знаете какво е СРС :) За какво да бъде разследването определи каскетът :) Защо определи такава цел? Можеше да определи за цел - намиране на поръчителя, нали :)

149

Анонимен

преди 2 години

Каскетоборците минават през различни фази. В началото беше револУционата "оставка веднага".Гешев си го премести от ляво на дясно. После минаха на молби "подай си оставката". Каскета си го върна пак от ляво. Сега са на фазата заклинания с поглед зареян в далечното бъдеще. Този път Гешев даже не си направи труда пак да си го мести.

148

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 152 Не обяснихте защо се е доверявал на нсо-то, щом е знаел, както и Вие :), че са десари и могат да му спретнат активно мероприятие :) Защо си е канел там г-жи, щом е предполагал, че Радев ще го "сготви" :) Защо ги е улеснил :) И хич не поиска да ги накажат, най-малкото да ги разпитат, да се видят записите от камерите, изобщо да се разплете историята, да се накажат виновните :)

147

Анонимен

преди 2 години

Я камилата , я камиларя. "Обещал вълкът на овцете, че ще стане вегетарианец "

146

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 147 "Разследването" на каскета се проведе през 2020 г. Не си пишете тук и опорките срещу Рашков :) Защо никой не беше посочен от това "разследване"" Защото разследването беше за незаконно използване на СРСта и съотносимостта им към "достоверността" на предложената история. Разследването категорично доказа манипулацията. Рашков използва фотоисторийката за компроматна атака срещу Борисов. Фалшивата историйка. "Радетеля на законността". Тъй че споменаването на Рашков си е точно на място

145

Анонимен

преди 2 години

Ако му орежат наполовина заплатата и му отнемат охладителя за вино (за което не е необходимо да променят конституцията), ще му е трудно да изкара и месец.

144

Анонимен

преди 2 години

Ами да видим, Ристю абдикира отвсякъде. Скри се от Гешев, направи се, че Пеевски го няма в НС, при встъпителната му реч нито дума за Д.П. и ДПС. Пробута ни едно миловидно девойче за съдебен министър, нищо лично, но първият който ще напусне коалицията ще бъде той.

143

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 146 "Формално е едно, в действителност е съвсем друго" Хихихи. Изведнъж, тоя, който се придържаше към "буквата на закона" реши, че може и да не е така, но това само демонстрира, че и "буквата" ти е само бухалка, а нямаш принципни съображения по въпроса. Само не осъзнаваш, че има разлика между "има влияние" и "контролира". Борисов може да поиска нещо от гардовете на НСО, но ако шефа на НСО каже друго,ще стане така.Шефа на НСО е казал същото, защото са ИСКАЛИ Борисов да вкара Мата Хари

142

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 149 Изобщо не е омръзнала на народа, докато не чуем края й :) Вие не сте народът.

141

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да му направят-такава е практиката в Абсурдистан.Лаят пред избори и после ги наказват като посланници.Всички *** в едно гърне-мафията плаща и е непобедима!