14

Живко от Варна

преди 2 години

Хора които казват за някой нещо от сорта - той е ***, той не е добре, болен е, има диагнози, той няма да ви уважава, ще ви вика и др !Истината е че аз няма да ви викам, мога да уважавам и съм здрав като бик !Тези хора нарочно са ви казвали такива неща за мен, за да не се оправя в живота ! Аз съм ценител , но тези хора не са ценители ! Направете си реална сметка за какво става въпрос ! Тези хора искат аз да не живея добре и никога да не се оправя в живота !

13

Анонимен

преди 2 години

Всичко които пишат против ваксините , не са антиваксари, та те имат по поне 10 ваксини. Познавам много хора с бебето, които не си скалата ваксината срещу ковид, но слагат тази на бебетата. Това са хора които просто се страхуват и четат всевъзможни неща в нета.

12

чистокръвен

преди 2 години

81% сме и страх тресе останалите 19%

11

Фин

преди 2 години

99.99% от българите са ваксирани. Мишо говори за недоворието на българите към съмнителните течности създадени набързо. Влезте във фейсбук профила на Божидар Божков и гледайте последното официално обръщение на създателя на информационите ваксини

10

Анонимен

преди 2 години

Не 50, а 80 % от българите са антиваксъри. И не, българите не са антиваксъри, а антиковидваксъри. Има голяма разлика. Всъщност това е признак, че си българин. Ако си против тези менте ваксини, значи си българин. Ако си фен на менте ваксините, значи се *** или аработурчин, т.е. човек без мисъл в главата.

9

Анонимен

преди 2 години

Милите... Възраждане им били виновни. Ако не бяха те, българите масово щяха да прегърнат безумията и лъжите, с които се опитвате да ги убедите от началото на тоя цирк. Ти да видиш...

8

Анонимен

преди 2 години

Ако Ботев беше жив щеше да пише това:Даваш ли даваш ли балканджи Йово хуба Яна на ковид ваксина?

7

Анонимен

преди 2 години

Тоест има обективна причина за антиваксърството? Не е хаотично възникнало с Големия взрив? Виж ти, напредък имаме!

6

Анонимен

преди 2 години

Прав е. А сега е крайно време местната докторска гилдия да се обърне към традиционните народни и алтернативните видове терапия и профилактика. За да останат хора в България и то здрави хора.

5

АнонимеН

преди 2 години

БИЛИ ВАКСИНАТА: НЕМА НЕ ИСКАМ, НЕМА НЕ МОГА! ВАКСИНИРАНЕТО НЕ Е КОНКУРС ПО ЖЕЛАНИЕ! СЛЕД ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ В ГЕРМАНИЯ ,ЩЕ СЕ ВЪВЕДЕ И ВЪВ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СТРАНИ ЧЛЕНКИ НА ЕС!

4

Лъжат тяхната....

преди 2 години

Много повече сме от 50%.И не сме антиваксъри, а АНТИФАШИСТИ.

3

Анонимен

преди 2 години

Този е професор, колкото Бойко е интелектуалец. Антиваксърите са малко, не повече от 3-4 % у нас. Ако тоя платен слуга нарича по този начин хората, имащи достатъчно мозък в главите си, поради което се съмняват в сегашните експерименталки, то да си оправи речника - това не са "антиваксъри". Тази дума се използва в момента от неграмотните популисти, хипохондриците и платенитя тр олаж на фармамафията, но тя няма смисълът, който й се признава от тълковнния речник. Оправи си понятията, "професоре"!

2

Анонимен

преди 2 години

Най-после на някого да хрумне, че хората са скептични и неслучайно не вярват на никого! Иначе процентът е силно подценен.

1

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са ментета като кирето. Не ви вярваме!