134

Киборг Киборкян

преди 2 години

Копейкин ще свърши като Далавери, Болен и Магарешки - на бунището на историята, но преди това ще бъде в ролята на руски слуга и патерица на тиквата и ДПС.

133

анонимен

преди 2 години

Всички насилници над волята на човека как да управлява собственото си тяло в затвора. Или на Марс щом искат. Да избират. Нека минат 5 години да видя аз какви са последствията при другите и ако преценя тогава, че има файда може и да се бодна.Ама да ставам част от наложен от чужди експеримент. Що не се гътна някой от тези, които дърпат конците?

132

Анонимен

преди 2 години

Около 60-70% от пълнолетните живеещи в България се ваксинираха, както и над два милиона български граждани живеещи в чужбина и ваксинирани в чужбина.

131

Луда работа,

преди 2 години

за две години дандания само 3-4 пъти се изказаха инфекционисти и вирусолози,и това им беше...По един път-първи и последен.През останалото време-математици,статистици,политици,журналисти и какви ли не още,само не и тези,на които това им е работата...И после се чудим защо сме на този хал...

130

До 150

преди 2 години

И ние се радваме,че не живееш в България...и без теб си имаме достатъчно ***...

129

Анонимен

преди 2 години

Е то над 50% преболедувахме ковида от къв зор са ни сертификати?

128

Анонимен

преди 2 години

80% от българите са антиКовидваксъри, 10% се ваксаха по принуда, а останалите 10% са убедени в ковид ваксинацията. Иначе 96% от българите сме ваксъри, които си харесват истинските доказали се с времето ваксини и спокойно си ги слагаме и си следим календара, за да не пропуснем някоя. Ей това е истината! Крайно време е да я осъзнаете. И нещо много важно, да схванете разликата между антиваксър и антиковидваксър!

127

бурсук

преди 2 години

Мате мате *** тикът мечтае да стане шеф на голяма болница и да лекува болните с разработения от него алхимичен алгоритъм тоя ще живее , тези са да мрът.

126

Анонимен

преди 2 години

Всъщност не съществува еднократна ваксина. При всички се прави реваксинация и то по няколко пъти. Вземи за хепатит В , на бебетата се прави три пъти за 6 месеца и действа само няколко години. И всички останали ваксини се правят ре- и ре -ваксинация.

125

Анонимен

преди 2 години

Радвам се, че не живея в България. Толкова простотия на едно място не се търпи.

124

ТАКА ЗАЩОТО

преди 2 години

Още от малки като деца трябва да ги свикват на тестове, маски и ваксини. Новото поколение от ковид деца ще са ваксърчета няма да пропускат дозата ваксина и лекарствата.

123

абсолютно точно

преди 2 години

До Не е вярно!Друго ме смущава!Как е възможно един професор да си приказва просто ей така като в квартално кафене!?

122

Изискан

преди 2 години

ПроКовид свидетелите да си свият сертификата и да си го мушнат там където обичат, за предпочитане еи да го ламинират. Ако един не му стига ба някой ще му дам моя :)

121

Анонимен

преди 2 години

Тези епидемии са с изкуствен произход. От тях печели милиарди фармацевтичната мафия и тя има интерес да поддържа напрежение чрез медиите. Това никой не може да го отрече. В парламента могат да се пазят по други начини, а не чрез задължителни сертификати. Които са ваксинирани защо се страхуват от зараза? Това не е мол, където може и да не ходиш ако нямаш сертификат. Народните представители трябва да имат осигурено присъствие независимо, за да могат да представляват интересите на избирателите си.

120

Анонимен

преди 2 години

Ами другите около 50% да вземат двойни дози по два пъти, да сложат по две маски, и така ще се компенсира положението.

119

Анонимен

преди 2 години

Аз живея на запад и ползвам бг сертификат.

118

Анонимен

преди 2 години

Откъде едон математик ще знае дали маските са полезни или не?!? Маските са пълен т***к, освен аконе са истиснки медицински маски, каквито никой не ползва в България, защото през тях много трудно се диша, а и са скъпи и за еднократна употреба.

117

Какво предлагате

преди 2 години

А вие професоре какво предлагате - да се ваксинираме с 1,2,3 и т.н. дози, да носим зелени сертификати, да носим маски и да се тестваме въпреки това (Италия дава пример). И къде е логиката, науката и ползата...освен финасова и то не за всички!Аз не съм антиваксър...аз съм разумен човек!!!

116

Анонимен

преди 2 години

Колко се радвам, че живеяв БГ , а не на Запад в така наречените бели страни , който иска да бега да го боцкат с по 10 , 20, 30 дози, през 2 седмици, ае успех на запада!!!

115

Анонимен

преди 2 години

Не 50 % , а много повече са против тези експериментални ваксини и сертификатите им