66

Теранс МкКена

преди 2 години

"Дискриминация" -- по-смешна опорна точка от тази няма. Като са дискриминирани да ходят да живеят в гората -- обществения живот явно не е за тях.

65

Анонимен

преди 2 години

Какво беше казал Джеферсън? "Дървото на свободата трябва от време на време да бъде поливано с кръвта на патриоти и тирани." Кирчо си играе с огъня и скоро ще се опари. Да не се превърне само накрая той в Чаушеску на 21-ви век. Че нещо безработица, инфлация, локдауни, кофти здравна система, и сега сертификати стават множко нешата които дразнят. Подритват си здравните книжки ми се струва.

64

Анонимен

преди 2 години

отвсякъде си е дискриминация... дреме ми какво е казал зависимия съд на ЕС

63

Анонимен

преди 2 години

"Неспазването на заповедта може да се счита за дисциплинарно нарушение" НЕ, не може да се счита за дисциплинарно нарушение, защото работодателят няма право да изисква такава информация

62

Анонимен

преди 2 години

"Дискриминация ли е тази заповед на работното място?" ДА, аз имам и все пак мисля, че е дискриминация и ДА, сертификата е въведен единствено заради ниското ниво на ваксинация с цел да принуди тези, които не искат. В същото време се оказва, че "зеленият" сертификат" дава прави на ваксинираните да сеят зарази безконтролно.

61

Анонимен

преди 2 години

Вие сте ненормалници и аморални *** на индивиди, които искат пълен контрол над всичко. След 2 години на локдауни и мерки, ДОКЪДЕ СМЕ С КОВИД, а? Май до никъде?Всеки, който налага такива безумия и нарушава човешките права, следва да виси на някой клон. Ваксините НЕ работят, вижда се много добре, сертификатите също. Престанете да си играете с живота на хората, защото ако един народ се вдигне, няма да има вселена, където управляващите да се скрият. Не мислех, че толкова идиотизъм има в света.

60

Анонимен

преди 2 години

Ще ви кажата нещо секретно, което вие като гоим неможе да го схванете. Понеже не долавяте нюансите. Хазарите ненавиждат сефарадите. Те са 90%Контролират всичко и използват и последните.Сефарадите често дори не са и ционистки настроени.Хазарският прикрит бог всъщност е баал, молох или сатана... Те са талмудо-кабалисти. Фалшиви юдеи.

59

Анонимен

преди 2 години

Намерете NWO план 2022.В шест етапа. Сега сме на петия.Шестия от март до септември 2022 е смразязащ!

58

Анонимен

преди 2 години

Още в началото ви писах, че това е по-голяма измама от кацането на луната. Ама, не та не, пандемия било.

57

Анонимен

преди 2 години

Ами явно ще е рволюция на антиваксърите ,ако е да е ! Няма да се ваксинирам и си поемам последствията .Не ми се мисли колко заведени дела ще има за тоя натиск.Тоя евросъюз пропадна тотално.Всички държави от източния блок коментират излизането си ,вмешателството в съдебната система и куп други глупости.Дано и ние се опомним .

56

Анонимен

преди 2 години

Тоя дето ги е надрънкал тия, чел ли е новината за 3тата игла във Франция? Ако не е, да я прочете. Сертификата не действа ако нямаш 3та игла за над 65 годишните. След месец ще е за всички. Така че днес си ваксър, утре си антиваксър. И като се има предвид това, тогава защо въобще да се бода? Заради един мол? Заради работодател, който ако има мозък ще осъзнае горното и ще застане на страната на работниците си. Или заради някой ресторантьор? Ха. Щом ще съм антиковидваксър, ще съм абсолютен такъв!

55

Анонимен

преди 2 години

Не само, че е доскримиционен, ами е и протвоконстотиционен. Да не говорим, че се сиздава поо смешна причина, нямаща нищоо общо с неразпространението на вируса. Ако ще има сертофикат, той трябва да е са за иследване на Т клетките. Всичко друго е една бутафория, клооняща към фашизъм!

54

Анонимен

преди 2 години

65 Веселине, ако евреите бяха измислили тая гадост нямаше да се бодат вече с 4та игла. Спри се човек. Това са същите, които вкарваха евреите в концлагери за да им откраднат парите.

53

Умния Еврей

преди 2 години

Ти като си ваксиниран, нали си защитен?Какво те е страх от мен, неваксинирания?

52

Анонимен

преди 2 години

До господинът с най- високо iq :Претенцията Ви за това ,че притежавате високоинтелингентен статус в пъти повече от другите участници е меко казано наивно изказване ,вероятно направено от човек който се стреми към такъв ,но не може да го постигне поради изключително низки обноски ,създадени комплекси и вечен стремеж да е над другите,което прави невъзможно постигането на желаните резултати.И на вас приятен ден.

51

Анонимен

преди 2 години

СЗО го каза ясно. Омикрон се кара леко. А в Европа вече прекаляват с тия реваксинации. При условие че в половината свят хората нямат и по 1 игла, да се слага 4та е нагло, особено когато вече няма нужда. СЗО помоли да се дадат ваксините за старите и болните в останалата част на света и европейците да спрат с ваксинирането. Тоя чичо чете ли какво говорят гурутата от СЗО, че ни облъчва с глyпости?

50

Анонимен

преди 2 години

Нали осъзнавате, че вече се гаврят с нас?! В Израел и Англия вече слагат 4та доза. И защо? За омикрон, който се кара като кихавица от всички. Кога са ви спирали да ходите на работа и да влизате в голям магазин заради една кихавица без последствия? Осъзнавате ли че сичко е в това да си сложим по 1 игла. Ей така да сме набодени. А че няма нужда никой не го интересува. Не ви ли мирише на гнило? Осъзнайте се! Или ще го направите когато сте на 10тата игла?

49

Анонимен

преди 2 години

Е то защото това е и единствената цел на тоя бо к лучав сертификат - да се набучи населението. Съвсем нормално е хората с това да го свързавт. Той иначе за нищо друго не служи.

48

до 50 от славянин

преди 2 години

И като ''богатите и умни програмисти'' като теб не ходите в офис, а работите от ''плажовете на Хаваите'' защо сте се наболи тогава!? Сигурно, за да не заразяване мухите и комарите които ви хапят!?

47

Анонимен

преди 2 години

Ами стойте си планината,тогава какво означава че твой колега е изгонен и защо те радва това? Нещо няма логика...И на мен не ми трябва тест нито сертификат ,но съм солидарен с всички онези които ще бъдат притиснати от това безумие.Аз мисля за хората си ,но ти явно мислиш само за себе си и твоите блага,но ако стигнеш до болница без тест няма да влезеш.Грозно ,много грозно