25

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирах се и за грип Октомври.В Англия са безплатни и във всяка аптека могат да ти я сложат.Попълваш въпросник относно здравния си статус и си готов.Тук е безкрайно усложнено абсолютно всичко.

24

Гладно джи пи

преди 2 години

Е как грип, нали всичко трябваше да пишем ковид??? За грипа ще има ли 2000 лв. по клинична пътека? Защото ако няма, пак ще ги драскам ковид...

23

Анонимен

преди 2 години

Щом е толкова страшно,премахнете сертификатите. В протвен случай,тези които го имат, ще разнасят грипа нявсякъде.

22

Анонимен

преди 2 години

Грип? Едва ли, всичко е корона !

21

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам професора да е използвал думата гепва

20

Анонимен

преди 2 години

И после защо хората не желаят да се ваксинират.. То с тези експертни сентенции как да различаваме две болести хахахаха Но няма никакво значение, ваксинирйте се! Иначе оставате негоден, нежелан и супер глупав.. Здравето е без значение, важна е политиката и продажбите..

19

2 дни

преди 2 години

Оооо, щом Тошо Кантара го заявява това, не е истина!

18

Вируслав

преди 2 години

Ще се мре яко пак! Няма ли поне Бил и ветернара по репродукцията от Физер, да сложат няколко капки магическа течност и в грипните ваксини, та да ги направят и тях безплатни и задължитени? И как 2 години грип нямаше а всичко бе ковид? Ако са решили да тъкат на два стана, с ковид грип и с традиционен грип, да подхвърлят поне някой фонд на правителствата и другите корум-пета и за грипа, както си му е реда. Ваучери, бира и *** по избор, също си трябва. И да нахранят журналистите.

17

цък язък

преди 2 години

*** и бързака!

16

Анонимен

преди 2 години

От грип преди Ковид в БГ умираха между 5и 10 хиляди човека на година.Но нямаше сериозни ограничения ,понеже той се разпространява за три-четири месеца и си тръгва.Почти всяка година при появата му хората с деца знаят,че в училище се даваше грипна ваканция.Правят се и подобно мерки като при Ковид.Спира се плановия прием на болни и.т.н.В Япония освен ваксини ,всяка година носиха маски по време на грипния сезон

15

Анонимен

преди 2 години

Нарича се междинен гостоприемник.

14

Анонимен

преди 2 години

Ковид не е убил грипа и няма как да го убие. Грипа си има други животни,които са резервоар за него.Наеупа се междинен гостоприемния(прасета,гълаби,коне...)Той е тук от векове и няма как да си отиде.Когато се успокоят нещата и отпаднат мерките ще се завърне ,много по-силен и аз подозирам,че ще имаме пандемия от грип след една или две години.

13

Българ

преди 2 години

Чакайте ве ковид не уби ли грипа????

12

Анонимен

преди 2 години

Грипа е по-смъртоносен,но е само-ограничаващ се ,по-малко заразен и за по-кратко присъства на пазара за вируси.Основно през зимата.Ако беше като Ковид целогодишен,щеше да е страшно.

11

Тралала

преди 2 години

Некои хора на 7-8 ден изграждат антитела за ковид и не е трагедия.

10

Е.Л

преди 2 години

Да има в момента грип аз вече го изкарах. Болки в цялото тяло, кашлица, температура, отпадналост. Всичко премина за 4-5 дена. Днес слушам две жени си говорят, едната с болки в цялото тяло и я тресе, направила си 4 теста и много учудена, че били отрицателни. Ми да ИМА и други болести освен ковид. Бъдете здрави!

9

Анонимен

преди 2 години

И да искате няма ваксини срещу грип.Като Ви познавам,ако стане епидемия ще станат опашки за ваксина срещу грип.Но няма.В аптеките няма.Вноса на ваксини за БГ е малък.Пазара в БГ е малък и не произвеждат за нас ваксини,а каквото остане от другите държави

8

Кратко и ясно!

преди 2 години

Не!

7

Анонимен

преди 2 години

До преди две години всяка година си имаше грип, даже по два пъти в годината. Все още помнин какво е това нещо грип. Медицината, тази добрата и стара медицина отдавна знае какво е и ка к да се справи с проблема. Сегашната ковид медицина си няма нищо общо. Тя започна преди две години. Като начело на нея са математици, журналисти, артисти, музиканти но не и медици.

6

преди 2 години

Ще ме ваксинирате само и единствено когато съм доказано случай на зомби, с куршум в главата, не съм ви играчка на експерименталните течности. Намерих им цаката на настинките. Просто не си бъркам в носа толкова и намалява вероятността с 90%.