45

Анонимен

преди 2 години

Ние народа не иска никакви ваксини нито за грип нито за този лъжлив цирк и верус айде върветеси на майната долни лешояди няма да се ваксинираме нито за грип нито за този лъжлив цирк и верус

44

славянин

преди 2 години

На чичето професорче не знам за кой да му казвам, че от 28 години съм приключил със ВСЯКАКВА ФАРМАХИМИЯ - през 2009-та изкарах и свинския грип две седмици, най-тежкия досега грип каран през живота ми и пак го изкарах без да ползвам никаква фармахимия!

43

Анонимен

преди 2 години

Значи Тодоре,първа,втора и трета доза срещу ковид,плюс боц-боц и срещу грип.Е то здраво място не остана,бе.Я се разкарай!

42

Анонимен

преди 2 години

Ваксини срещу грип и коронавирус не трябват защото са безполезни. По-добре е да се наблегне на добра храна с необходимото разнообразие.

41

Анонимен

преди 2 години

Откъде се появи тоя страшен грип, дето те събаря за 2 часа? Нали нямаше грип 2 години? Или той грипа се е спотайвал някъде и е чакал в засада?

40

Анонимен

преди 2 години

Тайм ту дай! А какво стана с Омикроня?

39

Анонимен

преди 2 години

Ама то и грип ли имало . Не беше ли изчезнал преди 2 години

38

алоо

преди 2 години

Сега е моментът да се слагат противогрипните ваксини."Абе професоре,не беше ли противопоказно,даже забранено,да се поставят ваксини по време на епидемия или то за ковид не важи?!?

37

българин

преди 2 години

Тодоре, ти в кой клас си учил неорганичната химия? За органичната няма да те питам изобщо! Когато смесиш киселина (лимонена) с основа (натриев бикарбонат) какво се получава? Искаш да си правим вулкан в устата ли какво?

36

тнв

преди 2 години

Сега не е момента.Прави се есен.Сега е момент да искарат още пари .Докато има търговия със здравеопазване и журналисти готови за пари и майка си да продадат ще има и все повече рекорди за смъртност в БГ.

35

българин

преди 2 години

До: номер 31 Така като чета какво пишеш, май ти нямаш ваксина против глyпocт? Огромната вина на лекари и учени е в това, че от самото начало на пандемията започнаха да плашат народа (яко ще се мре), вместо да обяснят съобразно тяхната компетентност как стоят нещата. И даже не бяха специалисти, а коремни хирурзи, ортопеди и прочие.Това даде негативен резултат - вместо да образова хората, създаде нови любители на конспиративните теории. Надявам се че министър Сербезова ще оправи това.

34

БартеК

преди 2 години

До българинЗащо?И аз това се питам!Отговарят ми,че след "ваксиниране",пак ще ти го намаат,но не целия,а само втората половина! И това трябва да ме успокоява! И на много ги успокоява! Явно масово страдат от запек!

33

Анонимен

преди 2 години

"Грипни ваксини се слагат септември, най-късно октомври, а не в разгара на грипния сезон. ама нали сега е модерно .." - - Ами то и с ковидните е така - безумие е масово насилствено имунизиране по време на епидемия. Специалистите отдавна напомниха, но не изнася на политиците, които съчиниха и пландемията, и насилственото инжектиране, и терорът над хората.

32

Анонимен

преди 2 години

Ами при мен миналата година точно ковида ме събори за няколко часа и ме пусна след десетина дни. Нямах температура, просто слабост в тялото, гадене и липса на вкус и мирис. Това беше. Въобще няма смисъл да се пишат глупости за раздаване на диагнози по общ оглед и по телефон. Всеки организъм кара различно.

31

Анонимен

преди 2 години

Грипни ваксини се слагат септември, най-късно октомври, а не в разгара на грипния сезон. ама нали сега е модерно ......

30

Анонимен

преди 2 години

До 26- А ваксина срещу глупост сложи ли си? Действащи ваксини срещу грип няма! Нито има такава болест наречена грип. Човек не се разболява от такива вируси. Разболява се от бактериологични усложнения. А те се лекуват в повечето случаи успешно. Единствената до сега доказана имунизация срещу грипни вируси каквито са и ковид вирусите, е естествената. Ваксините само помагат за мутациите. Верно умират много болни и възрастни от грипни усложнения. Но за тях само пазене е истината. И бързо разпростр

29

Анонимен

преди 2 години

"Сега е моментът да се слагат противогрипните ваксини." - от толкова напъване покрай кромида, чак нова медицина измислиха...

28

българин

преди 2 години

До: номер 24 Желязна логика имаш! Наистина, който е ваксиниран срещу коронавирус - "зелен сертификат" и като истински ариец има право да щъка навсякъде където си поиска. И Ангел Кунчев го доказа! Нищо че можеш да пипнеш грип, можеш да го разнасяш - за противогрипна ваксина "сертификат" няма! И защо? Как може?Всъщност, ти може да си се заразил и с едра шарка (въпреки че е изчезнала отдавна де), или морбили, който е много по-заразен вирус от короната, за тях няма сертификат - защо?

27

Анонимен

преди 2 години

Питахте къде изчезнал грипа! И че сте предпочитали грипа вместо шашмата с ковид 1984 Вместо да си мълчите, на ви сега! Оплаквахте се че имало маски и не можете да дишате въздух с тях. Е, сега ще сте с две маски - едната за ковид и втората за грип. Тъй че внимавайте какво си пожелавате/

26

Анонимен

преди 2 години

Айдеее, народе, да се боцкатееее. Пари трябва да се усвояват.