54

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се, че накрая процесуално-следствените действия,които органите на МВР извършват, ще се провеждат в МВР, защото Прокуратурата и МВР са в две различни власти, а наблюдаващият прокурор ще следи нещата по телефона. Всичко това ще бъде в сила, докато МВР и МП съумеят да отстранят гл. прокурор от поста му, след което четирите му заместнички и шефката на СГП може би ще вземат решение за своята по-нататъшна месторабота. Приятна вечер!

53

Анонимен

преди 2 години

Борисов защо не е депутат в нс? Трябва да подава декларация за имотно състояние и да декларира тази къща в барселона. А така не е длъжен.

52

toti

преди 2 години

Ще си кажете сами,кой ви кара да нарушавате закона и кого пазите ако ли не ще метете двора в Банкя!

51

1

преди 2 години

А за натиска от страна на каскетов,нищо не казват прокурорите,които си правят отвод.

50

м,да

преди 2 години

Гешев, злостно пази далаверите на Боко и неговите ортаци!

49

@ #53

преди 2 години

До Анонимен Ясно е какво е станало: От БОП-а са предложили на Б.Колев 'пропяване' срещу намаление на присъдата и той се е съгласил да говори. Идват двете прокурорки от СГП и са отказали тази мярка, защото пропее ли Колев бая гербаджии ще се окажат в кюпа. Сега се опитват да замажат нещата, а петима от градските прокурои са се 'отвели', защото знаят, че при всички положения ще бъдат виновни пред Каскета.Затова затворена устица - мирна главица.

48

Ясно е на всеки

преди 2 години

Че се цели да се покрият всички следи. Но се надявам, че поне един път да се намери Някой от прокуратурата, който да не е зависим и да се стигне до край. Поне веднъж господа Прукурори!Ако не можете , и имате до един зависимост, ами сменете си работата, подайте оставка и закривайте тази институция!!!!!

47

Искрев

преди 2 години

Г-да прокурори, ако ние лекарите от звената за спешна помощ си подаваме отвод като Вас, когато решим, какво ще стане с хората в критично състояние. Ако нямате данни за заеманата длъжност, дайте си оставката. Тази играе в правосъдната система не може да продължи!!!

46

Анонимен

преди 2 години

СПОРЕД ЧЕРЕПИТЕ БОРИСОВ ИМА КЪЩА В БАРСЕЛОНА КАКВО ОТКРИ ТАРАШКОВ ЧЕ НЕЩО ЗАМЪЛЧА!

45

Анонимен

преди 2 години

А БОРИСОВ ИМАШЕ ГРЪЦКИ ОСТРОВИ- ЗА КОИТО СЕ ГОВОРЕШЕ ПРЕДИ ИЗБОРИ, НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ГИ ВИДИМ ИЛИ СА САМО В ГЛАВАТА НА ЧЕРЕПИТЕ.

44

Ха ха ха

преди 2 години

Натиска нее от ГДБОП а от каскета за да се прекрие Толупа

43

Анонимен

преди 2 години

Прокурорите и съдиите НС да ги върне в Министерството на правосъдието, където са били 110 години и да ги лиши от 20 заплати на куп и нещата ще се оправят. Само че ония skлepита от КС ще писнат, търтеите му с търтеи.

42

Анонимен

преди 2 години

Ало, Рашков, вашите "специалисти" защо не проследиха къде отиват тези пари и да имате информацията, а не да чакате някой да ви каже.

41

Анонимен

преди 2 години

Представям си какво щеше да е, ако имаха удобна пешка за главен прокурор. Фабриката за фалшиви новини щеше да се превърне във фабрика за фалшиви доказателства, а хората дори нямаше да знаят какво се случва.

40

Т.Шак

преди 2 години

Прокурори си правят самоотвод заради оказан натиск да си свършат СЪВЕСТНО работата, защото не знаят откъде да си намерят СЪВЕСТ.

39

Анонимен

преди 2 години

Хем от МВР искат да пуснат човека, който е изтеглил парите да си ходи по живо по здраво в чужбина без да носи отговорност, хем твърдят, че прокуратурата прикривала престъпления. Не се връзва. Повече прилича на обратното - искат да пуснат уличения да си харчи парите в чужбина ако даде исканите лъжливи показания.

38

А ИЗТОЧЕНИТЕ ЯЗОВИРИ

преди 2 години

В ДЪРЖАВАТА НА ПРЕЗИДЕНТ НАРУШИЛ КОНСТИТУЦИЯ, ПРЕМИЕР НАРУШИЛ КОНСТИТУЦИЯ СТАВАТ ЕЙ ТАКИВА НЕЩА ИМА ЕВРОПЕЙСКА ПРОКУРАТУРА- НЕКА ОТНЕСАТ КЪМ НЕЯ ФАКТИТЕ С КОИТО РАЗПОЛАГАТ. ЗНАЯТ ЧЕ ЩЕ СТАНАТ ЗА СМЯХ ОТ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И НАДУВКИ, НЕКА СЪЩО РАЗСЛЕДВАТ ЗАПЛАХИТЕ КЪМ ХАЗАРТА И МВР МИН И ПРОИЗХОД НА МИЛИОНИ НА ТАРАШКОВ. И ДА ПИТАМ КАКВО СТАНА С ОНИЯ ЯЗОВИРИ НА КИРЕ ДЕТО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ СЕ СНИМА СЛЕД КАТО ГИ ИЗТОЧИ.

37

Анонимен

преди 2 години

Я да ги арестувате. То със самоотвод и баба знае.

36

Поп Грую

преди 2 години

Тоя за 5 минути ще ми пропее в ръчичките!

35

др0гаре 5 минутката

преди 2 години

ви тече........след 5 месеца макс сте аут от мандрите/правителството/парламентЪ.