57

Анонимен

преди 2 години

Подозирам, че според тези ваксърите и джендърите са най-интелигентни.

56

Анонимен

преди 2 години

Интелигентността е вродена предпоставка и се измерва със специални психологични тестове. Интелигентността е предпоставка да овладяваш интелектуални науки. Ако имаш ниска интелигентност или си бавно развиващ, колкото и да се напъваш няма да стане.

55

до 60 от славянин

преди 2 години

Дай практически пример че могат!

54

Анонимен

преди 2 години

Интелигентността в тези професии е строго специфична вие *** ло умни джур кани джур -нали. ! Там се изисква както търпение така и точност и акуратност, а не да решават уравнения в хипотезите на Голдбах

53

славянин

преди 2 години

Един от най-добрите примери за неинтелигентност е неспособността да се прави разлика между интелигентност и образованост! Образоваността представлява трупане на определени знания в определена област, а интелигентността представлява способността за бърза и правилна обработка и подредба на тези знания с цел приложението им на първо място в критични житейски ситуации! Както са казали древните мъдреци: най-доброто училище и най-доброто образование са получават в училището на живия реален живот!

52

Анонимен

преди 2 години

Хайнщан и Нютон мой са умни, *** знат ли как са точи нафта, а? Не знааааааяяяят! Аама аз знаам! Тай че - кой тоз по умния ся! АААА!

51

Анонимен

преди 2 години

"Сигурно не са. Но става дума за високоспециализирани специалисти в много тясно профилирани области. А това изисква не толкова интелигентност, колкото задълбоченост и много познания." - а как постигаш "задълбоченост" и много "знания", ако си *** като ***? Знанието не е просто, да натрупаш информация и да цитираш факти.

50

Проф.Нели Хрис

преди 2 години

А бе аС си знаех че мисирките са най ЕнтелЕгентните в света!

49

За чий хикс

преди 2 години

Каква е крайната цел на това "проучване"?

48

Анонимен

преди 2 години

До до 48 от славянин - Ако решат, могат да станат добри във всяка друга професия.

47

Пустиняк

преди 2 години

*** е най-умен у целио свет.

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 - Без този интелект, нямаше да има пистолети. То още има общества, дето се бъхтеят с пръчки в главите и гонят разни гадинки из пущинака, че не октрили земеделието още. И какво? По-умни ли са?

45

до 48 от славянин

преди 2 години

Много спекулативен пример ракетният инженер и неврохирургът са тесни специалисти разбиращи изключително от предмета на тясната си специализация! Което не ги прави автоматично ''много интелигентни''!

44

Пустиняк

преди 2 години

*** е най-умен.

43

Анонимен

преди 2 години

Съгласно теста който Ви пуснах с коментар 26, съотношението между паралиите и бедняците в сайта е 1:8. Съответно и съотношението умни-прости е същото. Благодаря на всички за участието! Ххаха *** :))))))))))

42

Анонимен

преди 2 години

"За съжаление на западните псевдоучени - психолози" - А за източно-европейските такива? Павлов, Запорожец, Леонтиве? Или сега си загуби опорката, че запада лош, следователно психологията лоша. Или ще кажеш, че изтока и той лош?

41

Анонимен

преди 2 години

Имаме по един Киро във всяка селска кръчма, който след втората ракия веднага може да я оправи цялата Държава. Както и всеки бакшиш става за Финансов министър, абе съсипаха я тая Държава.

40

Анонимен

преди 2 години

Каза бай Смит от Black/Green Lives Matter, който едва завърши 8-ми клас по документи и все държавата му е длъжна.

39

Британските учени...

преди 2 години

...са "световно известни" със своята "ученост" и "изследвания" от сорта Галъп анкети .....Сър :))

38

Анонимен

преди 2 години

До славянин 45 - Ученият с мното титли, защото в 95% от подони случай, на които съм ставал свидетел, неграмотният или е имал в пъти повече опит в дадената ситуация, токолкто ученият (примерно - директен бой - онзи се бъхтее по улиците от 8 годишен, ученият ... не точно) или говорим за някой 20 годишен наперен, дето се дърви на човек на 70 години, затова че вторият бил стар и бавен. Измислят ли начин за предотвратяване на стареенето или дори обръщането му, ще е съвсем друга картинка.