77

бай Тъпчо

преди 2 години

Еееее ами щом те не са чак толкоз умни значи, че и аз не съм чак толкоз *** бе демек, горната и долната граница се приближават...Само да не станат равни, че ще пукнем бе, тъй вика нашто джипи бе...

76

Анонимен

преди 2 години

Ракетната хирургия му е майката

75

ПОЛИТКОРЕКТЕН

преди 2 години

Предлагам да поставяме на пиадестал 1. членове на НПО-та, 2. студенти, учили в Западна Европа, решили да сменят пола си, както и 3. не особено привлекателните лeлки, които протестираха против насилието над жените!

74

Анонимен

преди 2 години

Така е. Тесните специалисти не са по- умни от другите но са по-добре платени. Обаче и това че в нищо не си много добър не означава,че си експерт по всичко. Абе по нашите ширини масата и ракията изравняват всички.

73

Гошо

преди 2 години

До Анонимен23 Журналистите са най умните Да си видял от нещо да не разбират ? Като започнем от хвърляне на зарове за табла ,та свършил с космически технологи и астрофизика

72

До 89 от БГ

преди 2 години

Прав сте, но пък съм пристрастен аз към темата. Откакто неврохирург ми извади мозъчния тумор спрях да гледам футбол и т.н. Започнах да ценя истински важните хора, каузи и професии в едно общество!

71

Анонимен

преди 2 години

До БГ - Парите на спортистите са такива заради рекламата. Тя изкривява заплатите им така, че да взимат милиони (не всички, но много от тях). Проблемът за това е обществото, защото се връзва на рекламите. Същото е с ваксините... :)

70

Нищо ново

преди 2 години

С такива учЕни като провелите "изследването" се е гъбаркал още Еразъм Ротердамски в своята "Възхвала на глупостта" преди пет века. Сега пак навлизаме в средновековие, когато агресивната глупост се опитва да стъпче в калта всички интелектуалци - нападките срещу "расистката бяла наука" в Щатите пробиват дъно след дъно. А когато никой вече не иска да се занимава с нещо напрягащо ума, озверелите *** ще реват "Къде ми е новио айфон и телевизор и що немам интернет за порно и чалга, бе?!"

69

Анонимен

преди 2 години

Най-отговорна е професията оператор на казан за ракия. Без него сме го загазили! Осъзнавате ли?

68

Анонимен

преди 2 години

Mхм, хората които се занимават с ала-бала се опитват да убедят всички, че това да имаш знания и умения и да знаеш как да ги съвместяваш когато се налага, не означава, че си умен. Както казва Мустафичката - Да, да... ама... не!

67

Зелен Демократ

преди 2 години

Затова пък душевните хому-сиксуакисти сме огън и винаги желани от всяка власт

66

Анонимен

преди 2 години

Чалгарите и клоуните са най-умни, знаем, знаем. Кирчо и Кокорчо, Слави Чалгара, Ицо Комара и Мишо Шамара, истински балкански гении ви управляват.

65

също

преди 2 години

Шофьора на самолет не е по умен от един таксиметърджия

64

Анонимен

преди 2 години

Аман от невроинженери и ракетни хирурзи! Аз съм Петър Ганчев и съм най-умният!

63

Анонимен

преди 2 години

Всеки знае, че русата и черната Златка са най-умните.Както и калинките от герб. Имаше една идея - да се подкрепят грозните, понеже те били дискриминирани. Може да излезе статия от рода на Клаудия Шифер и Мерлин Монро не са били чак толкова еталон за красота.

62

Анонимен

преди 2 години

В Германия е пълно с ракетни инженери и неврохирурзи.

61

Анонимен

преди 2 години

Не е нужно да правя проучвания, за да съм наясно, че умен не е равно на образован. Има много лекари (не всички), които са най-обикновени зубъри т.е. за ум не може да се говори при тях, но умеят да запаметяват информацията, която виждат/четат и така си взимат изпитите, обаче ако му зададеш въпрос, за който се иска да помисли и забива. Имам такъв приятел (не е лекар, а просто наизустява всичко много лесно). Едва ли някой от познатите му би твърдял, че е умен. И така... Боцкайте се "умните" хахаха

60

Анонимен

преди 2 години

Търсят си причини да вкарат африканци.

59

Анонимен

преди 2 години

АХАХАХХАХАХАХА!!! Когато специалисти "Човешки ресурси", психолози, политолози, разказвачи на приказки и всякаква друга cвoлоч започне да завижда на хората, че имат акъл в главата си... за разлика от тях. :)))

58

Христо Христов

преди 2 години

Най-умни са политиците в Брюксел. След това идват националните политици. У нас Тиквата е най-умната. Доказателство са думите му към електората: "Аз съм про'ст и вие сте про'сти " и съгласието с което те бяха приети.