14

Гошо

преди 2 години

До НормаленНищо не е необходимо да се изгражда а трябва да стане синя зона Едно жилище една кола Целия квартал е пълен с изоставени таралястяци

13

хаос=няма ред

преди 2 години

При нас е така от няколко години и единствената промяна е, обикаляш повече на 1ва или 2ра скорост и опушваш района докато намериш дупка за спиране. А когато има камионче за зареждане на магазин, пушиш и на място. По интересно ми е обаче, кой е с предимство в кръгово с три платна, когато си в средна лента и каращ в съседната лява, реши да излезе като те засече брутално, а в дясно има други коли. Вътре в самото кръгово не е много ясно кой е с предимство. Повечето знаят че се чака на входа на кръг

12

Alex

преди 2 години

Там много се пие. Хората обичат чашката и нямат време да обикалят. Махнете знаците!

11

Анонимен

преди 2 години

"От Общината са съобщили, че знаците са поставени след направена компютърна симулация." Я тия с компютрите ,да си ги вземат под мишница ,да седнат в един автомобил и да пообиколят ,да видят симулацията какви ги е натворила . Важи не само за знаците .

10

Общинар

преди 2 години

До Анонимен 9Е нали казаха, че "компютърна симулация" е взела решението как да се пласират знаците. Какво очакваш....?

9

Анонимен

преди 2 години

Би ли ми обяснил някой "гооооолям ум" от поставящите знаците как една улица ("Русе") до половината между "Щросмайер" и "Сливница" може да е еднопосочна в една посока, а после - в противоположната. И оттатък "Сливница" - отново в противоположна! Лично аз не мога да го разбера! Явно съм много, ама много зле.... По сравнение с "мозъка"1 измислил това....

8

Общинар

преди 2 години

Другарко Славова, Това движение е променено от повече от 2 месеца. Днес излезнаха по НОВА ТВ да ни покажат мазалото и Вие барабар с тях. Защо не отразихте преди 2 месеца тази промяна?

7

Доктор Сън

преди 2 години

Щото при матите си били свикнали разбиришшш ли....така е като не се гледат знаците става ХАОС, не мое я караме по навик

6

Неук

преди 2 години

До 5 Ама сега не е. Ясно е записно в Закона кога има изключение и еднопосочните улици не влизат в изключенията. Паркирането от дясно е функция и на мястото на водача и някои други задължения произтичащи от това.

5

.

преди 2 години

До Неук - наистина си неук! В правилника е казано, че на еднопосочните улици може да се паркира и от двете страни. По мое време поне беше така.

4

Неук

преди 2 години

Аз лии само виждам, че така организранотопаркиране в еднопосочната улица е в нарушение на ЗДвП. В Закона ясно е определено, чебпаркирането става отдясно по посока на движението. На снимката е отляво. Не знам докога ще се търпи мало....умни кметове и техни подчинени да се упражняват и да вкарват жителите на населените места в безумни ситуации. Ако стане ПТП добър адвокат ще направи на мати маскара дори съвестния и спазил правилата участник.

3

Анонимен

преди 2 години

Смятам, че ако някои улици бяха затворени и в двете посоки - още повече място за паркиране щеше да се отвори! Я, помислете там, в общината )))

2

шофьор

преди 2 години

Ще стане като в други квартали - под предлог, че нещата "ще се оправят" ще въведат зелена зона, ще ни събират пари, а места за паркиране пак няма да има. Столичен център за градска мобилност има милиони приходи и 0 лева печалба, всичко отива за разходи и ДМС.

1

Нормален

преди 2 години

Еднопосочното движение има предимства, но в Света Троица е претупано и недомислено. Необходимо е да се изградят нови паркинги, подземни под градинките и надземни - многоетажни.