25

Анонимен

преди 2 години

До ФАКТЖивотът не свършва защото е вечен. Може би имате предвид земният живот ? :) Може би нямате знания в духовната област ,двете са свързани като цяло и всичко е част от Вселената а в нея нищо не се губи. Смъртта показва че животът е вечен продължава.

24

Радев за смях

преди 2 години

Никой не поздрави Радеф за преизбирането му, но Кирил Петков като министър-председател всички го поздравиха още на 5-тата минута...

23

ФАКТ

преди 2 години

Докато промените продължават животът на милиони българи ще свърши.

22

Лъже мръсникът,

преди 2 години

преяжда с луканка. Така както с лекота излъга и за двойното гражданство.

21

Анонимен

преди 2 години

До akudд Сега не е Кремъл, а ЕС и НАТО притискат България да признае македонски език, маке азбука и т.н. През 1944 г. бомбят София докато не извади войската от Скопие и Солун.

20

баба Ленче

преди 2 години

Тая мотивацията няма общо с оная мотивация, която не ти дава мира, не ти дава място да си намериш, докато не решиш задачата. Тия повечето са лай на. Като ги намокри дъжда и ще се спихнат. Ето Самоков, свлачищата, наводненията. Наследството на Служебните тепърва ще се надига. Ама някак не може да ги ковладиш. Да ги видим колко им трае джигеро да мълчат и да дърпат. Щото Народа сега чака действия. Приказките оттук нататък може само цепки по устните да родят.

19

А бе

преди 2 години

Като ги слушам тия от новото правителство, а бе много напомпани бе. От къде това самочувствие! За целите, които си поставят трябват пари, много пари! На тезгяха май е македонската сделка?! Понамирисва на национално предателство...

18

Анонимен

преди 2 години

Само като видях, че министър на здравеопазването ще е фармацевт, а не лекар, нещата се изясниха. Преди около 15г в Украйна министър на здравеопазването стана една ***-фармацевтка притежател на верига от аптеки. Първата и работа беше да пробута закон, разрешаващ продажбата на "леки" наркоуспокоителни. "Горката" не е знаела, че ще се пръкне ковид.

17

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая прокуратура,истанбулска конвенция и РСМ !!! Стигааа ! Това ли е най -важното ??? Или плачевната социална политика,икономически стандарт,бедност,демогравски срив,инфраструктурен нокдаун ?Пътят София-Варна е като гробище! АМ Хемус е жизнено важна.Пенсионерите нямат пари за лекарства.Инфлацията удари 200%.Пълно с бюрокрации и некадърност по институциите.Ако си платиш данъка онлайн,а жена ти го плати в някой клон-край,няма връщане на парите.Няма кой да ти каже,че е платен....

16

Анонимен

преди 2 години

Кво толкоз К се лензи на Гешката. Нали последният навря в *** г-з Черепа. Оня седи 2г в Дубай, където не става за живот, а само за екскурзия. Последният разчита да се прибере на бял кон в Бг при новата власт. Лошо му е там, в тубата има интервю с него, изглеждаше много нещастен.

15

Реалист

преди 2 години

Кире, и твоята позиция ,и тази на Кокорчо е да стоите разкрачени, и каквото ви нареди Фелдфебела, да слушкате,да се усмихвате/или кокорите/! Само като споменеш името на Гл.Прокурор, и на челото ти блесва надпис..."Продадено"! С това сервилнечене на Господаря на машинките, съвсем скоро ще се ...разшлякате!

14

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме промяната,но промяната не винаги е към по добро племе невежо такаче имайте едно наум,последния останал на територията да не забрави да изгаси тока!!

13

Засега Кико

преди 2 години

Засега!Като гледам,няма много да устискаш!После обяснения,като за поданството!

12

akudд

преди 2 години

с. макединия е създадена 1944г. от кремъл за да ни е камък в обувката(не камъче, а камък) те пишат на кирилица а инак може да си говорят на каквото искат след 1944

11

Анонимен

преди 2 години

Ползването на електроенергия и на другите енергийни продукти от енергийните ресурси би трябвало да е социална придобивка и за производителите на продукти от стопанството не само за битовите потребители,които бяха отнети заедно с другите придобивки след 10 ноември 1989 год,като начална дата която още се помни.

10

Я, па Я

преди 2 години

Смяна на тона и надграждане са доста разтегливи понятия и практически може да означават завой на 180 грд. ПП и Кирчо да не забравят, че 70% от българите не са гласували. Да не вземат да гласуват с бюлетина тип паве, аналогово.

9

Анонимен

преди 2 години

За чиска на съдебните и Гешев трябва да се отмени конституцията или нова. За Македония трябва да се отменят или променят доста международни договори Нойския и др.. Много работа има Петков а той говори само за някакви козметики, но проблемите си остават. За АЕЦ Белене нищо а реакторите гният, а за демографската катастрофа съшо почти нула освен само някакви данъци, но като е безработен няма пак нищо.

8

Гешев

преди 2 години

И да си подаде оставката, ще дойде друг главен прокурор, над когото пак ще бъде само Бог. Навсякъде властине са три, а у нас са пет.

7

сс

преди 2 години

Киренце, пусни макетата и си подписваш края на кариерата.

6

Анонимен

преди 2 години

Борисов правеше ангажименти и пред турското посолство .