176

Щ. Младши

преди 2 години

Ами какво ни будалкате тогава с първа и втора доза- правете направо по една бустерна и да запразваме с туршийка и греяна ракийка! :)

175

Бож.

преди 2 години

Ами че щом е така,правете по две бустерни дози и не ни занимавайте с трета!

174

До К или 188

преди 2 години

Големите печалби са от разкрасяващи продукти и хранителни добавки. Просто масово хората предпочитат да умират, но слаби и красиви.

173

Христо Христов

преди 2 години

До От Берлин/191"А, са хора с докторски титли, лекари, юристи, учители" - ми какво пречи да са си про'стаци? Демокрацията от такива има нужда. Виж Урсулата например!

172

Всичко е илюзия

преди 2 години

Не се ходете,НЕ СЕ БОДЕТЕ!НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ,НЕДЕЙТЕ,УМОЛЯВАМ СИ ОПАЗЕТЕ СЕБЕ СИ И БЛИЗКИТЕ СИ!НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ,НЕДЕЙ,ЗАЩОТО НЕЩО,КОЕТО ДА ВИ ПОМОГНЕ!БЪДЕТЕ МЪДРИ,МИСЛЕТЕ,ИНТЕРЕСУВАЙТЕ СЕ,НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ!

171

От Берлин

преди 2 години

До Германец. Моите приятели, всички родени малко преди 1990, са с така промит мозъци... Нямам думи! А, са хора с докторски титли, лекари, юристи, учители.... Направо е страшно, как Системата може да те оформи, като бъдещ послушен роб... Бог с ВАС и пазете децата

170

Германец

преди 2 години

Сега говорих с една позната германка, която мисли да си запазва час за бустер-а. Между другото спомена, че майка й(на около 70г) е с тежка тромбоза(отичане на краката и не може да се движи) седмица след втората ваксина(докторът казал, че тромбозата няма връзка с ваксината). А познатата ми дори не е в рискова група с тегло или диабет. Смятайте за какви хора става въпрос...

169

Христо Христов

преди 2 години

Защото ваксината държи 3-6 месеца... и трябва отново. Очаквам статия след 6 месеца за за пазещите дабълбустери и след година за трипълбустерите....

168

К

преди 2 години

Основна способност на коронавирусите е да мутират изключително бързо - често ваксините се оказват неефективни много бързо след тяхното производство. В момвнта се налага една практика, която няма научна обосновка, но ще доведе до ваксиниране на всеки 3 месеца и колосални печялби за БигФарма. Как Урсула да не натиска всички за задължително ваксиниране, след като се внася данък печалба от Бионтек в немската хазна?!? Хипократи

167

&~~

преди 2 години

Бустерните дози предпазват, защото на медиите им плащат да пишат така. А в Израел пак имат проблем с ковид, защото използваха най-скапаната ваксина - Пфайзер. Тя е гола вода спрямо другите.

166

Анонимен

преди 2 години

Въпросът не е "защо", а "дали въобще има смисъл от тях".

165

До 188

преди 2 години

До АнонименДоказано е и че от 100 човека с инсулт, 80 са пили аспирин, една седмица преди това, 70 са яли банани един ден преди инсулта, а 60 човека са правили секс с любовниците си, до 5 дни преди товаДали има нещо общо с инсултите??

164

Алекс

преди 2 години

Колко бустера?

163

До 197

преди 2 години

Оо, да, СЗО гледа и се съобразява само с роднте антиваксъри.Не се ли допитват и до теб, има ли ефект от ваксините, дали работят изобщо, нужни ли са?Ти ли ги съветваш?Да дадеш мнение и за други епидемии, болести, ваксини, програми за борба със СПИН, лечения и т.н.?Или си експерт само по Ковид?Да знаем, да се обръщаме към теб, при нужда.

162

БГ Дъб

преди 2 години

Таз "наука" и туй СЗО не разбра ли, че с ваксините в БГ удари на дърво, а ако продължи да нахалства, може и с пръчката да се запознаят.

161

Яве

преди 2 години

Каква пропагандна помия е това писание! Отврат!

160

ЕРА

преди 2 години

освен да насаждат среах и да докарват хората до параноя с цел да се набодем, медиите нищо друго не правят.

159

Анонимен

преди 2 години

Много са хубави пресни пресни. Новите миокардитни томболки.

158

11

преди 2 години

Още при първата поява на няколко ваксини направо с две дози, лампата светна, че са решили да има и трета, и пета, и десета доза.

157

Анонимен

преди 2 години

най-грозното нещо е, че крият стотици хиляди случаи за пострадали от ваксините. Агуеро се отказа от футбола заради проблеми със сърцето, след като се ваксинирал. За няколко месеца има поне 10 случая на футболисти които получават пристъпи по време на мач, което до сега в историята не се е случвало - всички са ваксинирани.