27

Селската вещица...

преди 2 години

Селската вещица от Врачанско село, която бе известен мафиот в приватизацията. Афери за милиарди ... Това е в нейната лоша и отровна кръв.

26

П.К. инк.

преди 2 години

На тази от снимката, СУВЕРЕНА така я дамгоса и удари в земята, та никакви нейни нескопосни уйдурми и лъжи не могат да и върнат спокойствието до нейния край. Така и ще бъде запомнена от хората - с лъжите и уйдурмите.

25

баба мара

преди 2 години

един път оставка втори път оставка после министър такава наглост не мога даси представя останалите министри от бсп ли са новите лица това е един позор

24

Доктор Хук

преди 2 години

Цветанова и всичко ясно

23

Доктор Хук

преди 2 години

Да краде

22

шопендар

преди 2 години

комунистите се промъкнаха във властта,докопаха микрофона,и пак започнаха да обещават светлото бъдеще,където всичко ще е безплатно.нинова пак не казва кой ще плаща безплатните облаги.от няколко месеца радеф и служебното правителство,по комунистически тертип създават хаос в държавата,и вече и на децата е ясно че отиваме към поредната катастрофа/някои му викат,,светло бъдеще,,

21

you

преди 2 години

Безплатно здравеопазване,безплатни детски градини и училища,транспорта също безплатен.Минимална заплата 2000лв,средна 6000лв.Това само Корнелия може да обещае,но то обещаването не е като даването.

20

Анонимен

преди 2 години

Тези имат една задача-да спасяват от съд и прокуратурата олигархия и президент и съветници агенти на Москва! Каквото откраднат бонус!

19

Анонимен

преди 2 години

Нинова ще бъде атакувана от своите другари Дърева,Дайнов и ко.Там сега Бприсов не е важен,а да бъде свален някой друг.Жалки троцкисти.

18

Анонимен

преди 2 години

Нинова беше класи. Всяка дума й беше премерена и точна. Знае как и какво да говори, за разлика от деса *** от ГЕРБ, к удари пак дъното.

17

Анонимен

преди 2 години

Връщат се старите муцуни от 90-те години ,хахаха преборихме статуквото ,нали Радеф,благодарение на машините от демократична Венецуела и Мадуро???

16

Експертин

преди 2 години

БСП и Нинова във властта - гаранция за добра крадливост. За справка - приватизацията на Костов и работата и в правителството на Станишев.

15

ЧЕРВЕН ПОЗОР

преди 2 години

15 ФАЛИРАНИ БАНКИ ОБРАНИ ОТ МНОГО ВЕРНИ ХОРА НА ПАРТИЯТА МАЙКА, МИН ЗАПЛАТА ОТ 1.8ДЛ ТОВА ЛИ НИ ГАРАНТИРАТ ЧЕРЕПИТЕ...

14

Анонимен

преди 2 години

ПАРТИЯТА КОЯТО ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА МНОГОКРАТНО Е ГАРАНТ ЗА НОВ ФАЛИТ ЛИ- ТОВА Е ЖЕСТОКО И ПОРОЧНО- ВИЕ СЕ ГАВРИТЕ С НАРОДА СИ.

13

Ще ни

преди 2 години

направят пак милионери, като при Виденов.

12

dp

преди 2 години

като гледам колко грамотно е написана статията, няма начин да не се радва матрияла..лидер в оставка заради провал, ще е гарант за стабилност?! министър на икономиката обещава пенсии и социални придобивки и обезщетения.. след 5 години децата щели да имат детски градини... ми те ходят средно на детска по 3 години :-)... но най ме кефи: а смействата които ги останат вкъщи - по една заплата! еххх че кеф!

11

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов каза че плана за възстановяване не ни го приели заради Гешев?? Е може ли човек да е такъв дбил?

10

Анонимен

преди 2 години

Където са минали тези трева не никне!

9

Анонимен

преди 2 години

Под крилото на Партията 100 години социална справедливост?!Хахаха!Най бедните в Европа!

8

Анонимен

преди 2 години

, 5 години издържахме като опозиция, не се предадохме и с нищо не можете да ни изплашите днес, коментира тя...............Голяма мъка ще да е било...все едно са чукали камъни в кариера,а не са си седели на топло и са цъкали по телефоните и таблетите.