310

????

преди 2 години

Треперят ли крадците от двете най-вредни партии............ДПС и ГЕРБ???Нека.............мястото им е в затворите!!!

309

Анонимен

преди 2 години

Надявам се новото правителство да изчисти всички некадърни прокурори и съдии............да, прав е Христо Иванов, не съм фен на неговата партия............но съдебната система много вони на корупция и некадърност, трябва яко изчегъркване!!!

308

NB

преди 2 години

Който е крал, да му мисли...........надявам се, че всички крадци ще бъдат тикнати там , където им е мястото..............в затворите............разбира се, преди това, трябва да се махнат Гешев и Цацаров от постовете им главен прокурор и шеф на КПКОНПИ!!!

307

До Анонимен 332

преди 2 години

Кирчо е пич!!!

306

Анонимен

преди 2 години

Надявам се всички крадливи политици от ДПС и ГЕРБ да са в затворите скоро!!!

305

Анонимен

преди 2 години

Чудя се, как един изпечен мoшeник успя да излъже, толкова много балъци, че е почтен, след като двамата с Фигуранта излъгаха всички през май месец и се подиграха с Конституцията...?

304

Ни думай

преди 2 години

Дотук си прав! Поне до заглавието по надолу не съм съгласен!

303

Анонимен

преди 2 години

Е няма начин, най- малкото джендърите ще са на почит и гей браковете легализирани - с голямо закъснение, но нали БГ все се движи с десетилетия закъснение. За заплатите не се знае, но ако приемем еврото и ЕС реши да въведе еднакви стандарти за минимална раб.заплата....може и да стане по-добре.Но дотогава трябва да се оцелее от ваксините, много народ няма да доживее...

302

кУрчооо тва сме го

преди 2 години

слушали....след 4, ще направим, оправим, сделаме, преизпълниме...и так дальше. PleaseShutTheFuckUp.

301

Анонимен

преди 2 години

Различно ще е ами как. Комунизмът поне 20 години чегърта монархизма. През 90те и началото на 2000те чегъртахме комунизма, после Боко чегърта тройната коалиция 15 години и сега тия ще чегъртат статуквото още 10-15 години.

300

Анонимен

преди 2 години

Гледам, някакви *** в коментарите пак мечтаят за Тиквата. Как щял да се върне и да ги води. Може, ама след като си излежи доживотната.

299

Анонимен

преди 2 години

Легнахте ли, гербави мишки? В трапа ще легнете скоро!

298

bo

преди 2 години

Toз започна с едни показни представления по телевизията, един вид разпит за "прегрешилите" и депозиране на оставки. Нищо не се разбра обаче какво разкри или доказа...Нооо, впечатлението, че е политикът от "Нов Тип" блесна в замъглените мозъци на неособенно интелигентния БГ избирател с ниско чело и провиснало чене. Да ни е честита новата компилация от млади , надъхани, безцеремонни апаши, която надали ще стигне по-далече от Беровото време и Лукановата зима. Дано да няма обаче Жан Виденова....

297

Въпросчо

преди 2 години

Щом първата работа на Кико Канадеца е да въведе "зелен сертификат" в МС ,, значи първата му работа е да даде зелена светлина за новото крадене ! А честито на българските баламурници !

296

Щирлиц

преди 2 години

Добре,че бях болен,та не гласувах.Сега хич не ми харесва какви ги мъдри за зелените сертификати,а това може бързо да срине доверието на избирателите.

295

Пенсионер

преди 2 години

Разбрахме , че няма да има пенсионер под линията на бедност . А защо линията на бедност на българина е 416 лв ( 210 евро) , а линията на бедност в Европа е 1500 евро ??? Искам да съм беден колкото теб , другарю Петков !!! Това ли ми обещаваш ?

294

Щастливеца

преди 2 години

Браво ! И кога ще почнат да раздават червените партийни книжки ? Защото както разбираме сме започнали да строим комунизма , който не можахме да построим преди 30 г. Другарю Петков, кога ще арестувате фашиста Борисов ? Или вече сте отрязали лентата на лагера в Белене ?

293

Lorda

преди 2 години

Съгласен съм. След 4 години България ще е опустошена като от скакалци.

292

Алекс

преди 2 години

Има надежда за България.

291

Истукан

преди 2 години

Големи обещания в началото, подобно на царските обещания.