270

Анонимен

преди 2 години

Бяло-червеното БСП и либералното ДПС трябва да останат на власт, пазете ги! Единствено през тяхото управление, страната беше спокойна и добре, дори и през царското управление на тройната коалиция се справиха, това са истински партии с опитни политици, мислещи за страната и населението, няма да намерите по-добри от тях засега!

269

Анонимен

преди 2 години

Нинова, БСП не трябва да излиза от ПЕС и партиите на европейските социалисти при никакви обстоятелства, на България е нужно истинско ляво, защото останаха само десни партии в страната и няма опозиция! Не излизайте от ПЕС при никакви обстоятелства, останете си бяло-червени, каквито сте, без значение с кой сте в коалиция в момента или изобщо! Именно това е проблема, останаха две дясни крила, борещи се помежду си, а няма леви социалисти на власт!

268

100 дни

преди 2 години

Като , че ли много говори това момче....А да видим...

267

Анонимен

преди 2 години

Никой няма да ти даде 4 години, канадски крадльо. Още догодина ще си увиснал, ако не си си обрал позорно крушите преди това.

266

Кико

преди 2 години

Това сме го чували! Нещо ново? Черепов кога ще го видим на живо?

265

Кире

преди 2 години

Имах 32. Не ми останаха повече! Сбогом! И Бог да пази България!

264

мда

преди 2 години

Тоя *** бързо ще си иде в Канада. Няма да му мине номера да ни изтрови с ваксини.

263

БайХ

преди 2 години

Те тези глупости и Трюдо ги разправяше но елате да видите сега. Канада е наистина едно много различно място където канадците имат много по-малко права и значително по-ниска покупателна способност на заплатите им. Думата демокрация вече не означава много също. Надявам се Кирчо не се учи от този *** но като гледам обещанията му получавам дежавю

262

Анонимен

преди 2 години

Така е. Ще е много по-различно, а вас отдавна няма да ви има. Нито някой ще си спомня за вас.

261

Анонимен

преди 2 години

Още с точка 1 я обърка.Най много 4 седмици ти давам

260

Анонимен

преди 2 години

Задължителен сертификат е равносилно на задължителна ваксинация...Свобода? Свободен си да си съгласен и да спреш да мислиш логично.Алогично е, абсурдно е да се унищожават истинските знания ...

259

Мехмед

преди 2 години

Не сме съгласни с 4 годишни планове, искаме петилетки и ТКЗС-та!

258

Анонимен

преди 2 години

"Малката сладкарница" не го изисква Минчо!!! Изисква го правителството, а сладкарниците нямат друга опция .... А правителството служи не на народа си!! Да се ваксинира който иска, но сертификатите са пътя към новата световна икономическа система, т.е. така необходимите персонални QR кодове за да може цифровата валута да се въведе!!

257

Shark

преди 2 години

До Прогноза за пролетта. Ще ти се. Ама нищо, протестирайте си. Полицията знае да бие, нали! Преди година и нещо говорехте, че правилно бият тези, които създават безредици.

256

Анонимен

преди 2 години

Още с първата заповед си вкара авто гол! Хората НЕ щат ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ! Ако това не е разбрал не за поста

255

Агент Рънърс

преди 2 години

При либералният капитализъм не може да се надявате някой да ви "оправи". Оцеляват само най-силните и умните, напълно възможно е цели нации да бъдат заличени!

254

Дай Боже!

преди 2 години

Само да не останем с едното "ще"-кане!

253

засрами се

преди 2 години

Защо триеш подкрепата за правителството,а публикуваш апокалипсис?

252

Бай Тошко

преди 2 години

Туй с плащането на данъците от Бай *** не виждам как ще му се получи на Кирето. Бай *** най-обича да си крадне и да не плаща никому нищичко. Сега нали разбирате какъв е проблема? Който и да дойде на власт ще е проблем. Най-вече ако иска да накара Бай *** да плаща данъци и да не укрива доходи. С интерес следя как ще се справи с крадливото българско племе Кирето.

251

Сикаджия министър

преди 2 години

*** смени позата и очаква поредното мандахерцане. Такива като Кирчо, Иванчо Сикаджията, Курнелка Приватизаторката, Кокорчо и прочее "спасители" на държавата са го надървили и са готови да го емнат.