10

Анонимен

преди 2 години

Експерт до експерта,лапач до лапача на които устите им не можеш да затвориш, знаят всичко,а накрая пак грешки. Некадърници сте и това е и за милиционери не ставате.

9

Анонимен

преди 2 години

Сефте... Редовно има грешки по всякакви състезания по математика. Ще рече човек, че съставящите задачите са се обучавали онлайн... И никой не се е загрижил особено. Ама то и в учебниците има грешки, и в сборниците... Такова е нивото на нАуката на днешно време.

8

ние

преди 2 години

Нали умните и красивите бяха безгрешни.

7

Анонимен

преди 2 години

НПМГ отдавна НЕ е това, което беше! Развейпрахове! Напълнило се е с млади учители, които развращават учениците с техните демократични ценности!

6

Анонимен

преди 2 години

О, падам от смях... Някакво си психично болно истерично лелче реве, че имало грешка... Моите родители не знаеха къде уча, дето се вика в 7ми клас и бях пълен отличник. Лелче, грешката е за всички деца, не само за твоето генииче мамино синче. Голяма работа станала... Да не говорим, че един математик лесно може да развие задачата и да я докара до там, че не може да се опрости повече. И не, грешка няма, а чисто и просто някакъв елементарен израз за опростяване няма да е толкова ***...

5

Математк Илиев

преди 2 години

Скоро очаквайте да паднем от 112до 132 място по свобода насловото

4

Pepe

преди 2 години

Сега амбициозните БГ ***, ще ореват света, как това е единствената причина отрочето им да не е номер едно!А истината е, че акъл с черпак не се налива!

3

Анонимен

преди 2 години

Аз навремето, понеже не бях добър по математика, а другарят беше много строг и странен. Всяка втора дума към нас персонално, му беше - "Дееебииил" или "кретееен"!Но пък решаваше задачите като машинка. Цяла кутия тебешири не му стигаха за един час. Веднъж реших да участвам в олимпиада, за да му покажа, че не съм чак "Дееебииил"! В 10-ти клас бях. Бях получил 11 т. от 20. Не ми каза нищо особено за този резултат, просто викаше - абе тая олимпиада е фалшифицирана! *** сте си и т'ва е!

2

Анонимен

преди 2 години

Професорите математици са заети с вероятностите за разпространение на поредната ковид вълна. Кой да ти гледа коректно ли са формулирани задачите за някаква си олимпиада. Били важни резултатите от олимпиадата за седмокласниците! Пука им на тях!

1

Анонимен

преди 2 години

Така ще е. Като метематиците се занимават с вируси и епидемий. Следващият път нека поканят епидемиолозите и вирусолозите да дефинират задачите на децата.