30

Анонимен

преди 2 години

До МатематикВитанов, ами ако погледнеш задачата ще разбереш защо има значение грешката. При 132 се получава едно много удобно съкращение и резултат от израза -1, докато при 112 се получава една неприятна дроб.

29

Болест

преди 2 години

Каква олимпиада, за кого за учениците или за учителите, вие объркайте децата да си загубят времето, а после има грешка, голям резил. Каква подготовка ще имат, От хора.?

28

+++

преди 2 години

Е тези калинки при три задачи 1 грешна ха,ха,ха.И тези ще оценяват дацата.На олимпиада грешка ,на матури грешка, няма грешка само при вдигане на заплатите.

27

Анонимен

преди 2 години

До МатематикВитанов Ти наистина ли си толкова плиткоумен да мислиш, че на олимпиада ще дадат задача с 132 умножения?

26

Анонимен

преди 2 години

До Върбан Викаш вие при социализма грешки не правехте. Безгрешни бяхте.

25

Върбан

преди 2 години

Ха! Оправили били проблема, ще зачитат решението и с едното условие и с другото. Не знам конкретната задача, но понякога от конкретните числа тежестта на задачата може да се промени от елементарна на нерешима. Калинки дебнат навсякъде, и либерасти. Този преход 30 години дотук, не можем го оправи за 130. Не че сме почнали, засега копаем дъното и се заравяме в тинята.

24

Анонимен

преди 2 години

Как няма да има грешки като всички математици се юрнаха по телевизиите да ни обясняват за Ковида, за ваксините.. Явно там е по-голяма далавера от решаването на задачки За Това не останаха хора в училище да оправят задачите

23

L.

преди 2 години

На коя клавиатура 1 и 3 са в съседство или този, който е набирал текста си е гледал през пръсти работата.

22

Анонимен

преди 2 години

21 Чети на 16 ГОДИНИ говорим за такъв доход и всяка година расте!!! В България на по 30 още ги издържат мама и тати!!!

21

Анонимен

преди 2 години

19 вярвам ти, нашата учителка в елитно софийско училище, беше такава ***, простотията до шия, никакъв изказ, вулгарна. Едва я издържаме 4 години, само като се сетя за нея и настръхнал. Разговорите с нея бяха излишни, съсипа децата. Отражение на българското общество, от няколко напуснали учители знам, че интригите, простотиятаса нетърпими и ако някой по-свестен попадне, системата го сдъфква и изхвърля. 12 ти клас на 18 г. родителска среща, закона ясно казва, че на 18 вече си възрастен. Абсурд

20

до 20

преди 2 години

В Германия не е нужно висше?! Ясно какъв *** си, щом за тебе 1200 евро са нещо в Германия. 1200 евро ми е само вноската на колата и то в България. Мерси. Прочее, работя в немско-швейцарска компания и всички на сериозни позиции са с докторска степен. За вас, бедните гастарбайтери, висше не е нужно, защото просто нямате нито акъл, нито желание да се развиете. Кретате там с 3000 евро и се мислите са велики. А сте просто смешни ратаи.

19

Анонимен

преди 2 години

Няма такава простотия, това трябва да се провери от няколко човек, да се положи подпис, което значи отговорност. Живея в Германия и тук системата е толкова гъвкава, различна с училища според нивото на детето. На 16 имат право да учат и да работа успявайки професия, офис работа, техническа, търговия всичко. Печелят между 700 и 1200 Е месечно, стават самостоятелни. Малцина имат висше, просто защото не е нужно. В БГ учене на кило,качество 0 и куп излишни, остарели знания.

18

Анонимен

преди 2 години

Братовчедка на моя колежка, която е била проблемна ученичка и трудно е влизава в час в училище, сега преподава на начални ученици, защото просто да завършиш педагогика е най-лесното в БГ вуз. Сами си правете изводите, за качеството на образованието, което идва.

17

Анонимен

преди 2 години

Може ли да организираш олимпияда с бол преподаватели и в края да те спъне техническа грешка?! Нямало ли е кой два пъти да провери написаното....

16

Анонимен

преди 2 години

Те "математиците" са в студията на телевизиите и говорят по цял ден за ковит.

15

Анонимен

преди 2 години

Най-големия гаф винаги е този, когато някои учители информират част от децата за нещо, а други не. После принципа е ама вие трябва да знаете, щом другите знаят. Не, не трябва. Учителите трябва да информират всички еднакво.

14

Анонимен

преди 2 години

То правят грешки в матурите, вие за олимпиади говорите. Всеки си прави каквото му скимне в това образование. А за шуробаджаначетата дето ги спускат с парашут и даскалите ги бутат не ми се и подхваща. В нашия клас си имаме няколко такива. Мога роман да напиша на тема как да изкараме 6тица на някой, който не знае за 3, но майка му е еди коя си! Ей това да махнат новите и държавата ще цъфне. Но едва ли, тоя подход е от тошово време. Нямам надежди. Може би в някоя друга държава, но и там си ги имат.

13

Анонимен

преди 2 години

До 6такъв "отличник" си бил, че дори не можеш да прочетеш кратък текст (като тази статия) и да му хванеш смисъла. Не, грешката не е за "грешката е за всички деца" тъй като някои от училищата са били информирани - други не.

12

Анонимен

преди 2 години

И какво като са уведомени училищата? След като има грешка в условието на такава задача, то тя се счита за решена!

11

Анонимен

преди 2 години

"експертът" може ли да обясни какво би станало в една частна компания със служител който от немарливост допусне грешка, която ощетява всички клиенти?