21

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл да протестира, промяната си продължава. Нали такова си избрахте.

20

gas

преди 2 години

там има и бензиностанция

19

Анонимен

преди 2 години

Аз не съм пил истинско мляко скоро без добавки на днешно време млякото се прави с вода и с пробиотични бактерии проблема е в антибиотиците които слагат за да убият бактериите.

18

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 13, а кой ще помогне на човека(защото този човек е прдставител на бранш, който и без това от години се люшка между фалита и оцеляването) ако наистина е зле енергото или правителството! Редно е както обещаха в место да пълнят джобовете на 200-300 арендатора да погледнат хилядите дребни фермери!

17

Анонимен

преди 2 години

Започва се. Масовият глад настъпва и в България. Следва дажби / купонна система.

16

Анонимен

преди 2 години

На младите хора не им се занимава с животновъдство защото няма смисъл няма кои да ти купи продукцията големите производите ли подбиват пазара с некачествено мляко всичко е механизирано в големите предприятия производствения цикъл но не се знае за качеството какво ядем и през колко човека минава.

15

Анонимен

преди 2 години

За да съхрани млбякото са нужни хладилници, а те работят с ток--абе професор животни за мляко се гледат от поне 25 000 - 30 000 години проблема че в Бг е производството не може да се конкурира с вносителите този фермер ако се пробва в Гърция и ще фалира за два часа .

14

до 17

преди 2 години

Не се държи в хладилници, дои се преди да дойде цистерничката и да го вземе, такава е практиката, как сурово мляко ше се държи у хладилник бе ти пипее имаш ли????

13

Анонимен

преди 2 години

На днешно време всичко е химия всичко е изкуствено химикали кои ти гледа овце пазара е пренаситен няма смисъл учете химия.

12

Анонимен

преди 2 години

И какво постигна този? Нищо, нали? Утре пак ще си плати сметката а на енергото му минало през онази работа. Така не се протестира, ама 30г не се научихте и за това сте на това положение.

11

Доктор Сън

преди 2 години

Да дои на ръка , сигурно има включени 6 циркуляра и 10 фризера да не ми се праи

10

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 8/ АЙДЕ ГО И ТОЯ!! ЗАТОВА СМЕ ЗЛЕ, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА МИСЛИТЕ !!! ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ СЕ ВЗИМАТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ РУМЕН РАДЕВ ЕДНОЛИЧЕН УПРАВНИК НА БЪЛГАРИЯ!

9

Анонимен

преди 2 години

Фермерът е избьрзал. Трябваше да изчака още няколко дни и щеше с удивление да забележи че Кирил Петков и неговия Dream team от министри вдъхновени от президента вълшебник Радев са намалили сметката му за тока на 280 лева.

8

Анонимен

преди 2 години

Нали ортаците на Кирчо ни тъкмят да ядем буболечки (компанията "Nasekomo") - в най-благодатната земя на света, която може да изхрани цяла Европа! Срам и позор.

7

Анонимен

преди 2 години

От село по хунаво няма ама ни разселиха и изгониха от селата да работиме в големите градове да не си мислите че живптът е по хубав тука навсякъде се работи много мраза е такива къде обиждат хората на село се едно са втора ръка хора човек първо трябва да мине през наи носката прослоика на живота селото и да се извиси в живота тръгваш от наи ниската стълбица то на днешно време няма вече села всичко живее в градове за това нямаме производство и всичко ни е внос.

6

Анонимен

преди 2 години

Объркал се е човека от енергото нищо не зависи - те просто пренасят тока и събират парите! Трябва да отиде пред парламента или пред министерски съвет там се вземат решенията!

5

Анонимен

преди 2 години

най-силните икономики са световните супермаркети а държави като България може да се специализират като европейски старчески домове .

4

АнонимеН

преди 2 години

До НАРОДЪТ/ ВЕЧЕ НЯМА НС! ИМА САМО ЕДНОЛИЧНО УПРАВЛЕНИЕ НА ФАЛШИФИКАТОРА НАГЪЛ ПРЕСТЪПНИК РУМЕН РАДЕВ И ОРГАНИЗИРАНАТА МУ ПРЕСТЪПНА ГРУПА НАЧЕЛО С ПИОНКАТА МУ КИРО ПАНДИЗЧИЯТА!

3

АнонимеН

преди 2 години

ПРАВИ СА!!! ПРЕСТЪПНИКА РАДЕВ НЕ ОТМЕНИ ДДС ВЪРХУ ЦЕНИТЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ПЕЧАЛБИТЕ ОТ ПРОДАЖБАТА НА СКЪП ТОК ОТИВАТ ПРАВО В НЕК КОЯТО ПРОДАВА СКЪПИЯ ТОК А НЕК Е ДЪРЖАВНА! РАДЕВ Е ДОКАЗАН НАГЪЛ ПРЕСТЪПНИК И ТОВА НА ХОРАТА С ПОНЕ МАЛКО РАБОТЕЩ МОЗЪК ИМ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО!

2

Minuva42

преди 2 години

Никой нищо не прави за българският бизнес! Другарки и другари, ако няма бизнес, няма икономика - няма и социалните ви помощи!