61

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам от ферми и мляко, но когато разбиха енергоразпределение на 3 ЕРПта, беше за да има конкуренция и да е по-добре за нас. Когато се въведоха свободни цени за фирми, беше за по-добра конкуренция и по-добре за нас. НИКОЙ, никой не се противопостави, нямаше протести, нямаше нищо! Станали сме васали на външни сили и те решават как да дерат фирмите и простолюдието. Свободен пазар било. Който не му харесва да си прави сам ток сега

60

До 70 Ха,ха

преди 2 години

Как кой дои овцете с агрегати? Ами който има повече овце ги дои с агрегат, иначе не става. Няма работна ръка дето да дои на ръка.

59

Анонимен

преди 2 години

Да сее картофи и лук там няма ток

58

Анонимен

преди 2 години

Цената на тока ще расте и за това президента няма никаква вина. Сигурно той вдигна цената в целия свят

57

ля ля

преди 2 години

това създава Бойко Борисов - невежи и пр0сто хора като коментиращите които дори не могат и да четат! последователи - СРАМ!!!

56

ля ля

преди 2 години

това драги съграждани и сънародници е начина да Ви съсипят!!!

55

Баба мара

преди 2 години

не харесвам тези неща ами даи млякото на хората в кухнята за бедни пука муна някои че си платил толкова пари ами докараи млякото без вода в люлин1 литър за 1 лев и ще си платиш тока за 1 час

54

Съвет

преди 2 години

Другарю фермер, бегай на бензиностанцията да си купиш бензин за мляко , че после да имаш с какво да се самозапалиш ! С мляко не можеш да се самозапалиш. А ще ти се наложи - цената на тока само ще расте вече ! Гарантирано от Фуражков !

53

Наблюдател

преди 2 години

Ко стана, ве ? Няма ли да има самозапалили се ? Ко чакат ? Или бензина скъп , нямат пари за бензин , ама и кибрита стана скъп.

52

Анонимен

преди 2 години

До 61 Сравнението ти е крайно безпочвено! Какво трябваше да направи според теб? Може би да зареже бизнеса, който е градил с години и да стане програмист, а? Аман от юпита! Естествено, че ще му прекипи и ще протестира!

51

Анонимен

преди 2 години

62 горката изтормозена администрация, по цял ден си клати краката и събира пари от неизтормозените платци. Аз лично не бих работил там за нищо на света.

50

Въпрос

преди 2 години

При този монополизиран и силно регулиран пазар защо в енергото, а не на Дондуков? В енергото са същите изтормозени труженици като навсякъде.

49

Анонимен

преди 2 години

Чухте ли го какво каза по тв: Прекипя ми и така... спонтанна реакция. Утре ще убие жена си и пак ще каже: Прекипя ми и така... спонтанна реакция.

48

Хохо

преди 2 години

Еса нали Кирчо АаааааахаОтбора назначи Адвокатче за Земеделски. Сега ще Тръгне работата в Земеделието. Направо ще хукне .......

47

xaxsasбв

преди 2 години

До 54 Валери... Но пък виж, населението е толкова изпарено умствено, че получаваш и лайкове, хахах.

46

xaxsasбв

преди 2 години

До 54 Валери... Голяма греда нацели с това земеделие приятел, хахаха... Думата, която търсиш е скотовъд или животновъд.

45

Анонимен

преди 2 години

Ходи на психиатър. Радев има съвсем друга работа и не се занимава с покупко продажба на енергийно квоти, за разлика от калинките.

44

АНОНИМЕН

преди 2 години

От доста години назад се дои с ток

43

Анонимен

преди 2 години

53, а ти мислиш, че няма да се отрази на цените ли? И как точно? Може би Радев ще им плаща сметките?

42

Валери

преди 2 години

Казва се земеделец бе земеделец, не фермер. Разбрахте ли бе чуждоезичници. Земеделец се казва не замърсявайте общият ни български език, защото той не е само на вас журналистите. Няма нищо срамно и архаично просто да напишете ЗЕМЕДЕЛЕЦ.