15

Анонимен

преди 2 години

Ирония е партия, която се е създала върху лозунга за съдебна реформа, да предлага министри анонимници. Вие за това ли гласувахте?

14

Анонимен

преди 2 години

Как пък веднъж не я видяхме по протестите? Сигурно е идвала за по 15-20 минути колкото да се отчете на партията и като ставаше напечено се е скатавала.

13

Студент по Право -СУ

преди 2 години

И ние, поне 30% от студентите в ЮФ на СУ, подкрепяме работата и дейността на главния прокурор - Иван Гешев! Така че, лесно няма да го изгонят! Ние, 30-те %, заставаме зад сегашния ГЛАВЕН ПРОКУРОР, и ще го защитаваме колкото можем!

12

БГ гражданин...

преди 2 години

Айде тогава да свалите Глобата 7000 лева за псуване на служебно лице до нещо нормално за да не прилича на Рекет!!! 200 лева е нормално.

11

Анонимен

преди 2 години

Няма да позволим да махнете г-н Гешев! Ще има яко протести! Той е единственият главен прокурор, който си върши работата!

10

анонимен

преди 2 години

Онзи ден 30 човека се опитаха да смачкат Гешев, но не успяха! Причината е, че той е много по-интелигентен и подготвен, от онези 30 хиени, виещи срещу него! На хората, Гешев не им пречи, пречи на Божков, Василев, Баневи, Арабаджиеви, Бобокови и сие, окрали народното богатство! А, тази кака ще я видим?!

9

Анонимен

преди 2 години

тия от Болшевишка България само Гешев им е главата, прокурорът на първо място трябва да е смел, после всичко останало. Помня как престъпниците се подиграваха с Борис Велчев. Без нито един ден трудов стаж в правосъдната система, на теория ги знаел. Тази като ще се бори с корупцията, може ли да ни осветли как безработния Бойкикев до 2021 си купува апартамент с гараж в Белгия.

8

Анонимен

преди 2 години

Министърът на правосъдието трябва да е преминал през много битки, за да е наясно каква система се наема да управлява. Това не са само съдилища (а и там не е еднакво), а и адвокати, нотариуси, съдебни изпълнители, синдици, затвори, охрани, сградни фондове, агенции Десет години юрист в МРРБ и тринадесет години адвокат. Неизвестно име, неизвестно лице, няма изявено мнение в широки дискусии по много въпроси Как се намират и предлагат такива хора не знам.

7

Анонимен

преди 2 години

И какви, конкретно, са тези намерения?
 От години съдебна реформа са просто празни приказки.
Сега не е по-различно.
Как пък ни един министър на правосъдието реален магистрат, не сложи тякой. Все парашутисти, повечето без никакъв опит в съд

6

Анонимен

преди 2 години

Който ляво и дясно твърди, че събира популист се нарича, образовайте се и четете повече.

5

Анонимен

преди 2 години

Мислиш ли, че на тези им пука за пенсионерите? Това са хора готови на всичко за власт и пари, включително и да минават през трупове.

4

Marin J. Ruseborn

преди 2 години

До АнонименИмаш много здраве от арменския поп, Sмотано, турско ГРОБище

3

Анонимен

преди 2 години

Другарко когато бяхме на улицата приоритети бяха други сега е въпрос за оцеляването на бедният народ. Хляба удари 2 лева за 600 грама. Сиренето от 11 лева вчера го видях на 18 лв за килограм. С 360 лева пенсия как си мислиш че се оцелява. На внуците немога да купя едни бомбони. По времето на бай Тошо с една стотинка купувах бонбон. Сега една стотинка може да си я завреш изотзадека. Ако така продължава народа ще излезне по площадите но този път няма да се разхождат а ще палят и трошат глави.

2

Анонимен

преди 2 години

Разкарайте каскета Гешев и на Бойчето да му щракнат белезниците преди да е избягал в Дубай!!

1

Анонимен

преди 2 години

Коя е Надежда Йорданова? Освен, че е близка до сърцето на Христо Иванов, което е вече обществена тайна, с какво друго е известна тази дама? Родена в Кубрат. Професионалния си път започва като секретар на Общинската избирателна комисия в Кубрат през 1995 г. Работила е в Министерството на регионалното развитие и благоустройството, където започва като експерт и стига до началник на дирекция Правна. Все Бастиони на ДПС, където и чистачка не се назначава без одобрение отгоре.