55

Анонимен

преди 2 години

Мин.Йорданова, това, което сте заявила и е станало заглавие на на публикацията, си е чист лозунг! Експремиерът и бившият гл.прокурор С.Цацаров дружно представиха за гл.прокурор лице завършило ВМШ, именувана тогава институт, а сега ПА към МВР, при наличието на хиляди възпитаници на ЮФ към СУ и той за отплата накара спецпрокурори и военни прокурори заедно с въоръжени лица да нахлуят в Президентството. Г-жо министър, на такива лица не се ограничават правомощията , а те св освобождават.

54

Успех!

преди 2 години

Успех г-жо Йорданова!

53

До Олд

преди 2 години

Не на Кирето. На Ристьо е, даже се говори, че са доста близки не само по партийна линия.

52

Колко

преди 2 години

...гнусен *** трябва да си, да наречеш ректорът на най-големия университет в България..."***"! Откакто гнусният комплексар докопа властта, агресивната простотия изби като каймак отгоре ни!

51

Ха-ха

преди 2 години

Всичко което работи, щели да го затворят! Правосъдието щяло да стигне до "обикновения" човек,но олигархията няма да я пипаме! П.П. Перверзията продължава!

50

До 48

преди 2 години

Мани, мани тя госпожата е родом от Кубрат, за каква градска десница става на въпрос. По-скоро селска кариеристка.

49

Анонимен

преди 2 години

Така щото....

48

Поп Грую

преди 2 години

На госпожата искам да припомня, че правосъдието няма нищо, ама абсолютно нищо, със справедливостта...

47

Rambo

преди 2 години

Какво четем в западните медии: Еврейска лобистка фирма си има коалиция в България. Дани Ятом - бивш шеф на Мосад. Херо Мустафа и Дани Ятом ще управляват България чрез екзекуторите си Радев и Кирчо. Честито на заблудените овце.

46

Анонимен

преди 2 години

Навремето един американски посланик го беше казал, че правосъдието в България е разделено на две. За Бедни и Богати и основно обслужва богатите. Та надявайте се юридическото острие на уж десните градили кариера в бастионите на ДПС да промени нещо в полза на мнозинството, тоест бедните.

45

Анонимен

преди 2 години

Поради тези Фокуси Съда се превърна във Цирк и поради високи такси няма публика

44

Анонимен

преди 2 години

Каква кправедливост под шапката на Рашков. Циркове на наш гръб.

43

Анонимен

преди 2 години

Махнете съдебните такси и рушвети, че станаха безбожни. Ако нямаш пари за дело, вземат имота и оставаш на улицата.

42

Софиянец

преди 2 години

На улицата не бяхме всички,хайде стига с тази мантра !2-3 пъти бяхте няколко хиляди .През останалото време един файтон хора правеха золуми и хулиганстваха ! И накрая се прегърнахте с комунистите !

41

До 47

преди 2 години

Ние не сме в главите на тези хора! Съмишлениците на Хр. Иванов, Йорданова са им платили да сменят Гешев и сегашните членове на КС и др. Те просто искат да сложат техни хора!

40

Анонимен

преди 2 години

Наслушахме се на т.нар. градска десница - самодоволни адвокати, жадни за слава, власт и мнооого пари! Нищо добро не ни чака от тези префинени тарикати!

39

Параноикът

преди 2 години

Аз кога ще живея по добре ?

38

Да

преди 2 години

Правосъдие ли? Истина по стара от проституцията: правосъдието е в парите! Искате правосъдие, променете данъчните закони. Прогресивен данък, минимален облагаем доход, семейно данъчно ... 32г мъка за преход. И сега, с тия новите... отново млади, усмихнати и амбициозни ... тарикати. Бръкнете в джоба на червените крадци от прехода и Гешев сам ще си подаде оставката. Другото е майка жална.

37

Анонимен

преди 2 години

тези, които бяха на улицата, ако им бяхте казали, че ще се целунете по-страстно от Брежнев и Живков с БСП щяха да ви насъветват и отрекат от вас

36

Анонимен

преди 2 години

Хората на Маджо.