43

Анонимен

преди 2 години

Ние винаги сме гледали с добро око на македонците, обаче последните години взеха да ни лазят по нервите :))) Да знаят макетата, че българина е много по лош от гърците, обаче ви щадим, щото ви смятаме за наши хора :)))

42

Анонимен

преди 2 години

Не, изобщо не му се вика окупация. Ние сме членове на НАТО. И слава богу. Защото сега щяхме да бъдем като Беларус. България е една от първите Европейски държави и ТАКАВА ЩЕ ОСТАНЕ! Престанете с това дребничко мислене на мужици.

41

Анонимен

преди 2 години

тоя кабинет е като нашият национален отбор по футбол. 1-2 звезди които само те се мислят за такива, шепа връзкари, няколко пияндурника, 3-4 футболни съпруги за разкош, кака *** в ролята на Бобо Михайлов с оставката в джоба и стадо бездарници.Треньор - Румен Вуцов - "добри са ни момчетата ама тия на запад много тичат, жалко"това ако е дрийм тийм - тежко ни

40

Анонимен

преди 2 години

За тия дето им се привиждат руснаци зад всеки ъгъл - колко руски бази има на наша територия? Колко руски военни самолета кацат на наша територия всеки ден? Колко руски военен персонал има на наша територия? Наясно ли сте, че на наша територия има военни бази, които са с реален статут на чуждестранна автономна територия???? Наясно ли сте, че на наша територия има чуждестранна армия съизмерима с нашата? На това не му ли се вика окупация? И не.. армията не е руска, колкото и да ви се иска.

39

Анонимен

преди 2 години

Про Руската пропаганда издигна омразата между България и Македони до невиждани висини. Сега ако избора е кого България да подкрепи за членство в ЕС, Турция или Македония. Българите ще подктепят Турция. Македония е най-мразената държава от Българите.

38

Анонимен

преди 2 години

Коя е единствената маскирана на снимката? Няма червило ли?

37

Българин

преди 2 години

Този наш спор е инспириран от Русия и докато Путин не се смили,нашите "независими" политици ще отблъскват хората в Македония с непостижимите си искания и претенции. Но,Путин само ни унижава и не ще и да чуе да се разбираме помежду си,защото червения му мозък не търси доброто между народите,а само отчуждение,омраза и смърт.Ще повярвам,че сме тръгнали към Европа едва когато България предпочете Македония пред интересите на Путин и Сърбия.

36

Анонимен

преди 2 години

Какво точно са откраднали Македонците от така великата Българска история? Самоиловата крепост, която и до днес си е в Македония?? Охритската книжовна школа?? Ама Охрид още си е в Македония. Или ВМРО?? Има Българска партия с това име, в което М оначава Македонска.. Айде стига с проРуската пропаганда целяща насащане на омраза. Разделяй и владей..правило от преди 2000 гидини.

35

Анонимен

преди 2 години

До До 36 "А трябва ли нейното влизане в ЕС да е с цената та кражба та нашата история и себъргаризипане на част от нашия народ ? Със всичките тежки последици за нас от това !" - друже, "подмяната" ни продаде като доботък на америкианците, ти за някаква история си се загрижил?!?!? До сега трябваше да си разбрал, че историята вече няма значение. Нито религията (за християнството конкретно). Нито патриотизма/национализма. Нито расата (бялата!). Нито полът (мъжете и жените). Това са новите ценности!

34

До 40

преди 2 години

Под БКП кого имаш предвид БСП-ГЕРБ ли? А защо не написачии проекти са възраждане и потънала та АТАКА?!

33

Анонимен

преди 2 години

Каква е позицията на възраждане Волен, Каракачанов, Валери С. и Марешки един не чух да се изкаже..

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36 "Тепърва ще видим България на кого служи.' - ти щом до сега не си видял значи няма и да видиш! гроб, ДБ, ПП и ИТН са проекти на американските служби! БКП са бизнесмени, които ще се възползват да захлебят като играят с американците. ДПС са също бизнесмени, ама са прекалено горещ картоф за да играе някой с тях. Това е положението! Конците се дърпат от сградата на козяк! Каквото кажат там това ще стане.

31

До 36

преди 2 години

А Гърция на кго служеше освен на себе си??

30

самая_могучая

преди 2 години

Брейй ... другарката Импексова изпъква на преден план във всичките визии и снимки на новите управляващи, явно както на времето беше казал товарищ Ленин, тя е крайъгълният камък в коалицията на Подмяната, а и другарят рашкоФ е разцъфнал на фотоса със свежият полъх на Прехода и тоалетните които наследи от него ... !!!

29

Анонимен

преди 2 години

Русия неиска Македония да се присъедини към ЕС. САЩ и ЕС искат това да стане. Тепърва ще видим България на кого служи. Защото единствената пречка за членството на Македония в ЕС засега е България.

28

????

преди 2 години

Какво става, като измиеш един македонец??Чист българин.................хаха!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Македонци ли??Такова животно нема....................хаха.....................това са посръбчени българи!!!

26

патриот

преди 2 години

Аз не мога да имам нещо общо с хора, които крадат БГ-история и рушат паметници на БГ-войници, загинали за България!!!България над всичко!!Бог да пази България!!

25

Анонимен

преди 2 години

Македонците са ниша раса. Те нямат място в Европа, освн ако не си признаят, че са Българи!!

24

От дек на дек ма?!

преди 2 години

Нинова провален приватизатор, провален председател на БКП-БСП, провалени позорно избори и на всичкото отгоре министър, ще подава оставка ама първо са курдиса!