63

Анонимен

преди 2 години

Макетата са бита карта, а тази антибългарска политика се опитват да отклонят вниманието от проблемите си. Шиптерите скоро ще ги асимилират.

62

Истината

преди 2 години

Историята е както я пише в независими исторически извори, а там нищо не се споменава за македонска нация или държава. Има го по документи от Гърция, Рим и др.

61

Анонимен

преди 2 години

На снимката кой говори- Орешарски ли е, на него ми прилича, нещо е много неясно изображението?

60

Анонимен

преди 2 години

осраххха се

59

анонимен

преди 2 години

Корнелия Нинова министър на икономиката??????Гавраааааа!

58

1912г.

преди 2 години

Нинова и Рашков. Най мразените политици днес.

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77Турците не са цвете, казвам го като българин, само че гледат да спазват някакво приличие, гледат да са ни уж приятели :)) Всички ни знаят историята, дори сърбите от горчив опит, само макетата ни се дърлят, това как да го възприемем :)

56

Шопо

преди 2 години

Кирчо, внимавай с Македония и ваксините, за да не си тръгнеш за Канада 🇷🇺🇧🇬

55

Анонимен

преди 2 години

Само за русофилско и сърбоманско мислене се говори а за туркоманско нищо не се споменава,на жена ми брат и е такъв див *** че навсякъде във фейса членува във групи и страници на турските сериали,Истанбул,Бодрум и тем подобни!!

54

Анонимен

преди 2 години

Ние надграждаме, само дето те не искат да надграждат :) Когато имаш насреща хора със сърбоманско мислене и "величие", просто требва да им резнеш поникналите крилца :)) В учебниците им пише, че сме били фашисти и "татари", явно не знаят че е имало и кумани и власи, дето сме ги използвали за пушечно месо :))) Но така са изкуственяците, почват да си измислят история която нямат :))

53

Анонимен

преди 2 години

Гласуваш за ДБ, получаваш Нинова. *** промяната, тея ги изгонихме преди 15 години, че бяха окрали всичко, сега пак се завръщат...

52

Анонимен

преди 2 години

В Македония отдавна има Български бизнес,но в БГ няма.Наистина това трябва да се промени.В Македония има Българи отдавна също така.

51

Анонимен

преди 2 години

Не мисля ,че в Македония и България до сега е имало политици ,които да мислят доброто на народа.Дано Вие да сте първите,но едва ли.Аз не вярвам,че някога в Македония и България ще имаме поне на половината от това,което имат в развитата част на Европа.Така мисля понеже познавам и двете държави и хората които живеят в двете държави.Само за два дни наблюдение на парламента видях,че новите управляващи са същите лицемери,както и старите.Няма да ни бъде ,100% съм сигурен.

50

БСП обеща

преди 2 години

БСП обещаха, че ще ми намалят трафика и задръстванията в София, беше разлепено преди 1 година навсякъде. Сега взехте властта и аз чакам, ако не го направите до месец оставка веднага лъжци долни.

49

Анонимен

преди 2 години

Кире, за да има бизнес трябва и взаимно уважение. Като те наричат бугaри, фашисти, татари, окупатори и докато чупят и пренаписват надгробни плочи и крадат история на килограм бизнеса никой не го интересува.

48

Анонимен

преди 2 години

Ако ги допуснем в ЕС, ще ни окрадат историята и самоличността :))) Като искат да са европейци, требва да признаят, че са изкуствено създадена държава :))) Ние не им искаме чукарите, нека да си имат територия, обаче сърбетата там си упорстват :)

47

Анонимен

преди 2 години

До BIG BIZNIS Дайте помощ само на безработни на които е отказвана работа за добра заплата. Минимална заплата нека е 5000 лева а не 500 лева.

46

Анонимен

преди 2 години

Така но това си е проблем между България и Македония без да ни притискат ЕС или НАТО. Нали все пак и ние имаме право на мнение или излиза, че някъде решават вместо нас ии ще ни правят македонци или евроатлантици.

45

Анонимен

преди 2 години

Стига да не крадат бълг история все ми е тая как ще се наричат Да крадат от гръцко нали Ал Мскедонски е грък да оставят Самуил на мира

44

БОРАТ

преди 2 години

Борат Маргарет Сагдиев:)))))