170

Kalina

преди 2 години

Ама той бил и доктор - не било ваксина, било експериментално...Коя ваксина в началото не е била смятана за експериментална?Господинът има ли идея от колко години се работи върху ваксини за вирусите от тази група? Ако беше осведомен нямаше да дрънка популистки глупости ц манипулативна целА стада оФцИ бол...

169

ББ

преди 2 години

чий бре копейкин,кого подкрепяш за копейки...нима боко не строи руско-турски поток,на 3 март..къде беше?...нима не ти плащат от грабежа на народа ни...погребахме много "патриУте"като теб...и теб,*** да "набиеш" някоя туркиня на границата,или си мечтаеше да правиш "велики китайски стени"...объркали сте Народа...богати сме...ще блащаме избори до дупка...ще протестираме с години...ще палим и рушим...и след вас ще градим,да си ен.чар не е ценност по нашите земи...пУтриоте

168

Анонимен

преди 2 години

Красьо, едно заглавие не можеш да напишеш без грешка! Егати неграмотната сбирщина!

167

Анонимен

преди 2 години

ПП са финансирани от Danny Yatom-който се интересува да му прочете биографията

166

Анонимен

преди 2 години

ПП са финансирани от евреина Danny Yatom-от Mossad; който се интересува да му прочете биографията.Освен това повечето руснаци в БГ*от които се оплаквате(са руски ЕВРЕИ с български имена, някои от които са в правителството.

165

ПроСоТо

преди 2 години

До Браво...Това за "ваксините" го знаем отдавна!!!...Костадинов НЕ ни "го е казал",просто се е съгласил с нашето мнение,което му прави чест .

164

ПроСоТо

преди 2 години

ако Костадинов има някакви ДОКАЗАТЕЛСТВА за това, че америчкия посланик е "назначил новото правителство",нека ни запознае с тях!..Иначе са само кръчмарски раздумки..

163

Браво

преди 2 години

Костадинов го каза това което ни предлагат като ваксина не е ваксина

162

Анонимен

преди 2 години

Тоя ще е за пръв и последен път там

161

Анонимен

преди 2 години

ДО 158 ..Какви помощи каква пенсия аз съм на 37 години. От както се помня копам и садя градината и гледам животни. Имам всичко което ми трябва да живее семейството ми. Купил съм само 200 кг брашно на цени на едро. Хляба си го пека в домашната фурня. В едно семейство имали месо сирене кашкавал масло яйца и хляб друго нищо не му трябва. Знаеш ли какви хубави картофки стават изпържени в Свинска мас вместо с олио. Така че не съм от тези дето чакат на помощи и пенсия а бачкам здраво.

160

До 144

преди 2 години

Турция не е велика сила........а само една регионална сила, командвана от един луд и смахнат диктатор...........Ердоган - султан ............който незаконно вкарва аскера си в Сирия, но ще яде много бой от кюрдите и от армията на Асад!!!

159

Сата НАТО

преди 2 години

Копейкин и Ту лупа имат една цел - нови избори.

158

Свобода

преди 2 години

Браво ! Един достоен човек ! Смърта на фашизма, Свобода за народа !!!!

157

Анонимен

преди 2 години

Само пак не започваите с расизма българи че не се издържа вече какво означава расист на 21 век как може да изпотваш умраза към някои едно е да не харесваш някои защото нети е симпатичен и да не общуваш с него но да го мразиш е твърде пресилено това е крачка преди воината спомнете си сирия ромите са по големи расисти от българите и ни налагат геноцид.

156

Анонимен

преди 2 години

Прав е човекът. Може да е неприятен, но в случая е прав.

155

Анонимен

преди 2 години

Дотук добре. Дано не се подхлъзне като Волен, че народът няма да му го прости.

154

Габи

преди 2 години

Защо никой не обръща внимание на изкривената социална политика?Има семейства от по 5-6 човека, където никой не работи. Обикалят улиците и чакат колата с топлият обяд,енергийните и социални помощи. Работа има за всички, но у нас обгрижвани са лентяите и мързеливите.

153

Анонимен

преди 2 години

Този като го гледам въобще не ми прилича на българин.

152

Анонимен

преди 2 години

До реалист И като е прав какво? Нещо по-добро предлага ли?

151

Pepe

преди 2 години

Те ако нещата са продиктувани от Американците, значи всичко е Перфектно! Видяхме Россия как ни "оправя" от преди освобождението, та до днес!