Снимка: БГНЕС

Коалицията е продукт на външен натиск, заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

По думите на националиста в нея влизат противоречащи си една срещу друга партии.

Още по темата
Костадинов даде за пример отличаващите се като идеологии БСП и "Демократична България", като според лидера на "Възраждане" се вижда крайно нежелание за коалицията именно у тях.

"Това е едно управление, което е назначено от американския посланик с идеята, че тук най-накрая трябва да се сложи край на тази политическа безизходица", заяви Костадин Костадинов.

Той все пак изрази надежда преди всичко да се постави интересът на българските граждани. „В момента, в който управляващите забравят кой ги е изпратил в управлението, започва тяхното пропадане“, заяви Костадинов.

То коментира и зеления сертификат като посочи, че той не дава свобода, при положение, че той налага ограничение да се ходи на работа.

"Не отричаме коронавируса, привърженици сме на ваксините, но това, което ни предлагат като ваксина, това не е ваксина, това е нещо в експериментален период", заяви още лидера на "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase