370

Гледна точка

преди 2 години

Уф, да му имам американското самочувствие на канадския кон. То и Планът за възстановяване беше детайлен и уж перфектен, ама ви го върнаха с 207 забележки.

369

Анонимен

преди 2 години

Единствен зален чорап ги владее, Единствен той ще ги открие, Единствен вси ще ги сбере и в комунизъм ще ги обвие.

368

Анонимен

преди 2 години

Гласувахме промяна, спечелихме БСП!

367

ББ

преди 2 години

...и минусите на пеевските *** нямат значение...плющете...приятели...няма тайни!

366

Анонимен

преди 2 години

Аз съм 64 г . стар човек. Обяснете ми защо пак БСП е във властта ! Обяснете ми го просто!

365

ББ

преди 2 години

EС е ...неспаведлив,фашистки,Юнкер го превърна във мафиотска организация,фрау меркел ...само плаща...унизително...Справедив Свят...или ще си го извоюваме...и нямате ракети с които да ни спрете!!!

364

Фотограф

преди 2 години

А бе, Кико канадски кон ли е ? Защото като се усмихне и оголи конските си зъби , много прилича на селски кон. Та тоя ръ.б от кое село беше ?

363

Наблюдател

преди 2 години

Хе,хе ! Вижте само как на всичките им текат лигите в очакване да се гушнат десетки милиарди от Европа !

362

ББ

преди 2 години

няма по-голямо зло от дпс за България в последните 30 г.,те ограбиха България и прогонват децата ни от домовете ни,от алчност и зависимости,държат медии и сайтове и ни манипулират...не публикуват коментари...обслужвани от платени "анализатори" и "журналисти"...мафия...заплашват...убиват...и ЕС лицемерно "загрижени"за малцинствата финансират и пазят...мафията...ЕС е ...мафия...фашизъм!!!

361

ББ

преди 2 години

троловете на догат-пеевски отчаяно ви убеждават,че сте ***,че струвате по ...50 лева...че животите на децата ви струват толкова...е до кога бе братя?...вие сте "началниците"...без гласовете ви не струват пукната пара...безплатни офиси плащат ги с ограбеното от нас...не сте глупави...страх ви е просто...ама предавате децата си...предатели сте на собствените си деца...за 50 лв. ограбени от вас...позор...резил!

360

анонимен

преди 2 години

До ББ Ами захващай се,по една тухла във всяка ръка и със запретнати ръкави смело напред.Да не забравиш Киро и Асенчо да извикаш да ти помагат да строиш затвор за Боко.И без това за нищо друго не стават.

359

ББ

преди 2 години

До анонимн.то и Апостоле...без английски...без офшорни,не е убивал българи...бедният...и го почитаме,строим му паметници и му палим свещи...на боко...затвор ще построим!!!

358

Гражданин

преди 2 години

До Светозар. Ами че той Станишката пак е тук. Сляп ли си? Или глу.пав?

357

анонимн.

преди 2 години

До Светозар С какво Киро-лъжеца е по-добър от Бойката или Станишката?Единственно с умението си да лъже нагло и безочливо.Между другото английският на Станишката е на светлинни години от този на Харвардския възпитаник,което поражда сериозни съмнения дали Киро наистина е учил там.

356

Реалист

преди 2 години

Дрън-дрън. Ама те всички коалиции досега са имали споразумения. Изпълнението, другаре, изпълнението, там много скоро ще закъсате. Тъй че, хич няма да е за дълго и усмивката на канадския кон ще замръзне.

355

ББ

преди 2 години

...и не забравяйте,че и децата ви ще обитават Света който стройм!!!...и парите нямат значение!!!Справедлив Свят...или Народите ще го погребат!!!

354

ББ

преди 2 години

Успех!Работете за просперитета на България!Работете за Справедлив и Мирен Свят!...или ще въздадем Справедливост...Божията!!!Бог ни е дал животите не политици,олигарси,престъпници,убийци,продажни магистрати...съдии влачещи десетилетия...прокурори адвокати на убийци...няма да ви е лесно...но ще ви разпознаем и подкрепим ако сте искренни!!!

353

Светозар

преди 2 години

До Анонимен" българите са безнадеждни и неспасяеми! След 30 години игрички си избраха пак Барби и Кен.================================================Кого искаш, да изберат, бе ? Бойко ли ? Или Станишката ?

352

Анонимен

преди 2 години

Не, това, българите са безнадеждни и неспасяеми! След 30 години игрички си избраха пак Барби и Кен. Да им е честито!

351

Анонимен

преди 2 години

Споразумението е подписано - а сега ни захващат ,задължително ваксиниране ,конвенции ,джендърии,още американски войски и бази и демократичен бой ,водни струи ,сълзотворен газ, за тези които не са съгласни и нарушават общата хармония , но българският народ е много мъдър ,с богат исторически опит и за тази цел има поговорка ,,Преклонена главичка - сабя не сече'' ,така,че новите управленци могат да бъдат напълно спокойни !