310

Анонимен

преди 2 години

До тези разочарованите, които гласуваха за ДСБ ИЛИ ДА БЪЛГАРИЯ И АЗ НЕ ЗНАМ КАКВО СА!ВАШИЯ ИЗБОР БЕШЕ. СЕГА ЩЕ СЕ ОКОПАЯТ ВЪВ ВЛАСТТА, ЩЕ НАТРУПАТ ПАРИ И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА МАШИНИТЕ ОТ ЛАТИНСКА АМЕРИКА, НЯМА ДА ГИ БУТНЕТЕ.Е ЕДИН ФАЙТОН ДЕМОКРАТИ СИ ОПРАВИХА ЖИВОТА!ЗА ТОВА ЛИ ГЛАСУВАХТЕ? КОАЛИЦИЯ С БСП? СЪС СЛАВЧО И С ПП ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ?ТРЯБМА ДА СИ ПОСИПЕТЕ ГЛАВИТЕ С ПЕПЕЛ, АМА ПОБЪРЗАЙТЕ, ЧЕ ТОЛКОВА МНОГО ПЕПЕЛ ЩЕ ВИ ТРЯБВА, НО СЛЕД 2-3 ГОДИНИ, КАТО ЗАТВОРЯТ МАРИЦИТЕ, НЯМА ОТ КЪДЕ ДА СИ Я НАБАВИТЕ. ТОЛКОВА МНОГО ВИ ТРЯБВА.

309

Орешарски 2

преди 2 години

Турлюгювеч забъркан в мазна фуражка. Остава ни единствено Бог да пази България !!!

308

ВАЖНО!

преди 2 години

Гледайте Панорама.

307

И даже има и друго

преди 2 години

Примерно Джон Милтън - Изгубеният рай - прегръща идеята на християнската религия и показва ясно като Марсел Пруст - Фараон - истинската ви функция - вие превръщате в чудовища и дяволи всички други богове и всички други племена. Демек ние сме добрите, вие сте лошите и средния пръст за нас!

306

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев, ***-нела, Кирчо Кокорчо и хаджи Тошко Йорданов - прическа парен локомотив - успех смешници.

305

До 349

преди 2 години

Комунизмът не си беше отишъл и последните 12г управление на един комунисъ и мутра оъ Банкя.Слуга на всички ДС ченгета и генерали.Та...не ми разправяй за комунизма.С 3ма микисъри от БСП...едва ли ще могат да направят същите поразии отпреди 20г.Поне се надявам.Но..със сигурност няма да им позволят да направят кражбите, коиъо мутрата оъ Банкя направи последните 12г.Той остава ненадминат.

304

Big Cockорчо

преди 2 години

Какви са основните приоритети пред Министърка на Правосъдието?

303

Анонимен

преди 2 години

ДСБ си избра Радев,ще се прегърне с Нинова и иска старият тъмно червен социалист/комунист Рашков за вътрешен министър.Е това е дясна партия.

302

До 350

преди 2 години

Неграмотен си и смотан!

301

Хемофагът

преди 2 години

Като чете Библията човек - ще каже, че няма други хора на тоя свят освен еврейте! Има и некви други споменати, но съвременните далече от тях - само римляните. Нито българи са споменати, нито викинги, инки, толтеки, ацтеки, мохикани, сиyкси, виж май са споменати няколко негроидни племена, ще каже човек, че няма и други богове освен вашия. Което означава само едно - пълно незачитане на останалите ... И най-вече Тангра също го няма вътре ... значи и мене ме няма вътре и никой българин - таааа oIIo

300

Анонимен

преди 2 години

Виждал съм много "неща", обаче ДС сложиха направо насила ПП като първа политическа партия :))) Не харесвам гърбавите, но това е брутално просто :)

299

Анонимен

преди 2 години

Гербаджиите пак са налазили форума.Имам чувството, че тук коментират само някакви еднокнижници и завършили средно с 3ка в някой провинциален град.Без да обиждам малките градове.Много ниско ниво...народ, койъо си иска Бойко...не заслужава нищо добро.А тези, които си мислеъ, че той не е комунист и мутра...два пъти по ъолкова

298

Анонимен

преди 2 години

Прочетох в "24chasa.bg" хвалебствия памфлет за гениите Петков, Василев от ПП. Значи, комунизмът се завърна.

297

Браво!

преди 2 години

Сипвам си една ракия за Кирчо и Коко.

296

Анонимен

преди 2 години

Гербери чувам голяма сеч ви чака,само едни 30% от калинките ще сте на хляб и вода съвсем скоро.

295

Анонимен

преди 2 години

Как една стогодишна партия за една нощ се преоблече от партия на статуквото стана партията носител на новото? И как всички останали политически играчи приемат това за естествено като въздуха и Слънцето?

294

Анонимен

преди 2 години

Утре като има режим на тока само нема да ревете ей !!! Избрахте ги ще им се кефите сега !!!

293

Хемофагът

преди 2 години

Ксенофах, Хемофаг. Това е една генетична болест дето едни от по-интелигетните извънземни измислили и я пуснали на Кроганите и тя предизвиквала на хиляда ембриона 999 аборта и само едно живо, което придобивало ген премахващ биологичната агресия заложена в тях. Което укротило Кроганите , но те презират останалите раси въпреки, че се научили да работят с тях и станали по-миролюбиви. Много може да се каже за делата ви дедо попе - все тихи неуловими незабележими ама се срещу България и българите!

292

Анонимен

преди 2 години

Всички на баницата, а народа изнемогва с Радко

291

Анонимен

преди 2 години

Лелеее, видях една снимка на Нинова с Джон Траволта. Хахаха Афера са я тропосали както заслужава.