19

Сандо

преди 2 години

има едно правило - колко по-красива толкова по-голяма пръчка в леглото. А тая принцеса предполагам е усещала единствено и само дилдо през последните 20ина години - няма как да забременее

18

joro

преди 2 години

И мен така!

17

ognyanz

преди 2 години

Хубавичка е, дума няма. За американка дори е доста хубава.

16

ПроСоТо

преди 2 години

Изобщо не ме засяга ,а би трябвало и с вас да е така,дали Дженифър има деца или няма,дали има връзка евентуалния факт с кариерата и и така..За мен тя е една много приятна и талантлива актриса..Махленските клюки ,свързани с личния й живот ,наистина биха звучали обиждащо..Тя не ровичка в ничий .

15

Анонимен

преди 2 години

Защо са и деца. Като остарее ще отиде в старчески дом и там ще и сменяват памперса. Важното е докато е млада да си поживурка. Щото като остарее и погрознее всички ще я забравят както са забравени много по хубави и талантливи звезди от нея. От време навреме се сещат накои медии та им вдигат кокалите като ни подсещат за красавици от които е останала само пръст и кости. Живота е една матрица в която сме вкарани насила. Никой не ни е питал искаме ли да се родим или не искаме.

14

Аз

преди 2 години

До Анонимен 16Не знам защо всеки се чувства длъжен да се отчете с деца... Далеч не е неоходимо. Освен това качеството е по-важно от количеството...

13

Анонимен

преди 2 години

Дженифър е ясна, тя е известна, богата и красива! Ако иска, има възможност да отгледа и 100 деца! Но защо младите българки не искат да раждат, там вече е загадка!Жени от 18 до 40 години, гонят заведения, пари, кариера!Е в това няма логика...Нямали били възможност...бабите им са отгледали по 10 деца в недоимък, те нямали възможност да отгледат поне 1-2 деца, а пари за Айфони, екскурзии и скъпи дрехи имат!

12

Анонимен

преди 2 години

Защо ни занимавате с клюки, а не с ролите и фимите? И като стана въпрос за филми --- нито една дума и ограничени новини за продължението на Матрицата. Макар и развлекателен филм Матрицата показва истината сега.

11

Анонимен

преди 2 години

Немъ страшну, мъ, Джени, "дума д.пка не прави", аз шъ тъ зема , мъ, за кво съ ни деца да ни п пречат га ходим из къщи дибидюс голи или га съ "боричкаме" из стаите! -))))

10

Анонимен

преди 2 години

Това си е чисто нейн избор. А иначе хубава си беше Дженито, докато играеше в Приятели

9

АнонимеН

преди 2 години

БРАД ПИТ: ЗАРЯЗАХ ДЖЕНИФЪР , ЗАЩОТО ОТКРИТО ЗАВИ, ЧЕ НЕ ИСКА ДА ИМА ДЕЦА!!! ТА СЕ НАБИХ ПРИ ЛУДАТА ДЖОЛИ ДЕТО ИСКА ДА ИМА НО Е МЕНТАЛНО НЕСТАБИЛНА И МИ СКЪСА НЕРВНАТА СИСТЕМА!

8

баба

преди 2 години

До 2 Много грозно мнение, тя може и да осинови дете и пак да е майка...и всичко си е неин избор.

7

Живко от Варна

преди 2 години

Държавни служители на България всъшност са казвали на руски държавни служители че аз съм УЖ болен, за да не се занимават с мен и да нямам успехи в живота, да нямам приятелка и да нямам като цяло хубав жовот ! Тези хора са отлични измамници , щом като са подвели руснаците, значи са такива !

6

Кралица Елизабет

преди 2 години

Също била...

5

IQ 3.14

преди 2 години

ako неа, моа пробам да помогна, чисто приятелски, така.

4

ля ля

преди 2 години

жива да не бях - че защо ги четеш бре джени ????? недей *** ги чете нещата защото ще се побелееш////

3

Ху

преди 2 години

Дъ фък гивс а шит. Боже

2

МНЕНИЕ

преди 2 години

Тоест - ялова жена .Напразно живее .

1

Лило

преди 2 години

И мен ме нараняват много неща, ама никой не ме пита!!!!!!