БГНЕС

Дженифър Анистън за първи път коментира множеството слухове за бременностите ѝ, които многократно се появяваха в медиите през последните 20 години.

Актрисата застава на корицата на The Hollywood Reporter, където говори за Рейчъл Грийн, какво е да работиш с най-добрите си приятели върху хитов ситком през 90-те години, как слуховете за личния живот са се отразили на психичното ѝ здраве и за завръщането си към телевизията със сериала „Сутрешно шоу“ на Apple TV+.

Въпреки че рядко говори за личния си живот и поне публично не коментира слуховете за себе си, Анистън признава, че е виждала какво се пише за нея и това никак не ѝ харесвало. Дори да се опитвала да се представя за човек, на когото не му пука, вътрешно била сериозно наранена от слуховете и неверните информации. Едно от най-лошите неща, които е чела за себе си е, че е избрала кариерата пред това да има деца.

„Преди приемах нещата доста лично – всичките слухове за бременности и мисленето на хората, че съм кариеристка, а не семеен тип. Тогава никой не мислеше какво се случва с мен в личния ми живот и дали въобще мога да имам деца. Не знаеха нищо за мен и това беше доста болезнено и наистина ме нарани“, казва Дженифър пред списанието.

По това време тя се е опитвала да притъпи болката чрез приемането на повече комедийни проекти, които са забавни не само на екран, но и зад камера. Искала е да потъне в работата си, да се забавлява, да приема странни роли и да не се интересува от това, което хората казват за нея. Приятелите ѝ в този момент са били хората, които са ѝ помогнали да забрави за проблемите и да се наслади на живота на максимална степен.

Цялата статия можете да прочетете  в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase