161

Анонимен

преди 2 години

Колко е хубаво, че вече Герб си заминават, там където им е мястото.....

160

СССР

преди 2 години

Тралалалла тралалалалаа герберско квичене ,чак до зарантаааааа.

159

WTF.....????????

преди 2 години

Защо по дяволите медиите ни занимават с този некадърен, неадекватен и алкохолизиран психопат ???? Който на всичко отгоре не си е направил труда да провери законите за държавна и общинска собственост, и в частност този за отдаване на помещения на политически парти ??? Какво писмо, какви 5лв....??? Що за срам и позор за академичната общност е този индивид да се зове "професор".....????

158

Анонимен

преди 2 години

герб ще правят още доста простотии, това са много години окопаване и хвърляне на трохички на този и онзи, за да слушка, но рано или късно ще разберат, че колкото и да пречат на българите им е писнало от Тикви, Делянчовци и т.н. Този пък ползвал 11 имота, които били на приятели....Сигурно приличаме на ***.... Как да не го цункаш този сладур. Нека се подиграват с нас още малко, но след 4 години няма да имат и 100 човека фенове....Явно са *** и упорити и не пускат....

157

СССР

преди 2 години

Арестувайте си вашия шеф тиквата, затова че ви остави да гърмите като бушони,а той не смее и нослето да си покаже,ако не е избягал вече.

156

ИМ ПИЧ МЪНТ

преди 2 години

ФАТ МАКО 8 МЕСЕЦА ЧАКА ТИЯ 50 МИЛИАРДА АМА НЯМА ДА ГИ ДОЧАКА.

155

УМНИЯ КИРЧО

преди 2 години

И ЗА КАКВО БЕШЕ ВСИЧКО? ЗА ЕДНИ 50 МИЛИАРДА, АМА ТЕ НЕ ДОЙДОХА И СЕГА ЩЕ ТЕГЛИМ ПО 10 МИЛИАРДА ВСЯКА ГОДИНА?

154

ДО ПППП

преди 2 години

АРЕ ПРАВЕТЕ БЪРЗО ПРАВИТЕЛСТВО И ВДИГАЙТЕ ПО-БЪРЗО ЦЕНИТЕ, ЧЕ НАРОДА НЯМА ТЪРПЕНИЕ ВЕЧЕ, ЧАС ПО-СКОРО ДА ВИ ИЗГОНИ!

153

Анонимен

преди 2 години

Като няма Прокуратура служеща на народа, тогава има граждански арести....:D

152

???

преди 2 години

Някой може ли да обясни на този човек, че промените от 2019 важат за всички партии? Отвратителен и гнусен, пълен със злоба човек. Срам ме е от него. Хиляда пъти повече предпочитам пиянката Рашидов пред това злобно човече.

151

Не одобрявам

преди 2 години

С молба няма да успееш окупатори. Тва все едно да пратиш молба до Путин: "Абе г-н Путин, моля ви да освободите п-в Крим, защото ни трябва тука за едно нещо." Имам чувството, че Лойко ще си избърше задницата с тая молба и ще си премести кюлчето в другото шкафче.

150

Анонимен

преди 2 години

Кога Борисов си е позволявал подобни простотии, но вие си ги избрахте, не злорадствайте защото и вас това чака.

149

Крупская 2021

преди 2 години

ТРИЕТЕ И слагате звездички.Комунист не се предава. КОМУНИСТ УМИРА на барикадата, но своето не дава.

148

!???

преди 2 години

Този *** сега да промени закона за наемите и да настани своите от партията си. Наистина Алеко Констанинов е велик ,като казва чрез БАЙ ГAНьО, че всички са МАСКАРИ. Хайде , другари ТРИЙТЕ и ЦЕНЗУРИРАЙТЕ.

147

Импийчмънт на Радев

преди 2 години

Самозабравени наглеци са слугите на хунтата на Радев ! Импийчмънт за този клетвена рушител !

146

Анонимен

преди 2 години

През далечната 1976 г. , като войник , правехме ел.инсталацията на тази сграда . Едва ли някой си е помислил тогава , че внуците на полковниците и генералите от комунизма , под формированието ГЕРБ ще се настанят безплатно и незаконно там.

145

Любопитен Наблюдател

преди 2 години

Ако ви прави впечатление - гербените изобщо не реват от Минеков, а само му се чудят. Това означава, че Минеков нещо не прави нещата както трябва и е време да си оди.

144

МИ КЪ

преди 2 години

МИ ТЕ ЗАКОНИТЕ СА ЗА ТОВА, ДА ОБСЛУЖВАТ ВЛАСТТА. НЯМА ДА СИ ПРИЕМАТ ТАКИВА,ЧЕ ДА СА В ТЕХЕН УЩЪРБ Я? КАК ЩЕ УПРАВЛЯВАТ АКО ВСИЧКИ СА В ЗАТВОРА?

143

Не че нещо

преди 2 години

Ама ако Минеков няма правни основания за изпъждане на Гербаните, изобщо не одобрявам този цирк. Нищо добро не би излязло от това. Искрено се надявам Кирчо и Кокорчо да не се държат по подобен начин, а да следват буквата на закона.

142

САМО ЧЕ

преди 2 години

ПЪРВО Е ЗАДЪЛЖЕН ДА ПРЕДОСТАВИ НОВО ПОМЕЩЕНИЕ И ЧАК СЛЕД ТОВА ДА ГИ ГОНИ, АКО ВЪОБЩЕ Е НУЖЕН ТОЗИ РЕВАНШИЗЪМ НИКОЯ ПАПТИЯ НЕ ПЛАЩА НАЕМ. А БИ ТРЯБВАЛО - ДООООСТА ГОЛЕМИ СА ИМ СУБСИДИИТЕ ОТ НАШИТЕ ПАРИ! А ВИЕ ЯЖТЕ ПАСТИ ВМЕСТО ПРЕСКЪП ХЛЯБ!