221

Анонимен

преди 2 години

Затвор за ГЕРБ

220

Анонимен

преди 2 години

Единствен чорап протестър четата владее и каквото иска туй ще прави с прoстия народ

219

Я, па Я

преди 2 години

До Да бе даВиж какво. Прокурорите не си свършиха работата до край. А това значи арест на помощниците на президента в предаването на секретна информация на Русия. Както и малодушието на Борисов който не посмя да иска импиичмънт и съд за нацаионалния предател Радев. Това прави ГЕРБ съучастници в предателството на Радев. Който прояви милост към предателите на родината загива заедно с родината си.

218

Анонимен

преди 2 години

До Наемател - законът е такъв, че е закон. Докато е закон и спазва. Има си НС и само то може да го промени, щом не е бил справедлив. Докато това се случи, никой няма право да се саморазправя. Добре е реваншистите да разберат какво се нарича право и какво е правова държава. Промяна за връщане на държавността не се прави по лични усмотрения, а чрез легитимни институции.

217

Анонимен

преди 2 години

Га ядоха кюфтаците гробарите не ревяха! Сега пищат!

216

Анонимен

преди 2 години

ЧЕРВЕНА О Т Р Е П К А- ГОСПОДАРИТЕ МУ ЩЕ МУ ИСКАТ СМЕТКА ЗАЩО ДАДОХА МИЛИОНИ, А ТОЙ НЕ ПОСТИГНА НИЩО.

215

Наемател

преди 2 години

Какъв е този закон, според който позваш помещения под наем, а не плащаш? Кажете го и аз да не си плащам наема, като се позова на този закон.

214

Да бе да

преди 2 години

До Я, па ЯМай забравихте прокурорите в президентството, а сега четете никому ненужен морал. Истината е че са един дол дренки закърмени с червената книжка. До сега бяха синове на шофьорчета от УБО, сега ще са внучетата на ДС. А ония стари генерали се смеят с пълно гърло.

213

Гражданин

преди 2 години

Само да попитам: Коментиращите са на ясно, че според закона, парламентарно представените партии не плащат наем за помешенията, в които се помещават централите им, нали? Сигурен съм, че ви е известно.

212

ХХ

преди 2 години

Нещастен старец... Прояден от злоба , комунистическа отр-епка...

211

Анонимен

преди 2 години

Съсипахте България, занимавате се с чегъртане, а същото време не се работи нищо за българите.

210

Я, па Я

преди 2 години

Българите трябва да проумеят, че калинките са тези който осигуряват властта на партиините лидери. Те не са измислица на ГЕРБ. Политиците докопали се до власт искат да си пзят, а това става с послушковци. Умен интелигентен и образован човек няма да търпи простотиите на политическия си лидер, нито далаверите му. Ето за това всяка партия си има армия от некадърници готови на всичко за държавна софра. Така е изградена системата и в момента се наблюдава замяната на едни калинки с други. Честито ви!

209

ЕМО

преди 2 години

Този закон го гласуваха ВСИЧКИ партии след намалянето на СУБСИДИИТЕ.... А БСП ОРЕВАХА ПАРЛАМЕНТА....МИНЬО.... НЕГРАМОТЕН си,а и МАЛКО КЪСА ПАМЕТ ИМАШ.

208

Минеков

преди 2 години

Ще направим замяна. ГЕРБ в нашата сграда, а мие в техните 2 етажа. Та като се изхвърлят калинките да е сигурно че няма да се върнат.

207

Я, па Я

преди 2 години

До До 229 Я, па ЯМизерник, аз съм изградил живота си и не съм в БГ. Никога не съм гласувал за ГЕРБ, но вие сте по зле от тях, много по зле. Имате късмет, че българина бавно загрява но ще загрее какво се случва и ще ви стане зле, много зле. Не случайно Рашков прокарва заповеди преките началници на терен да разрешават употреба на физическа сила и помощни средства, демек бой и оръжие. Явно вече ви се изяснява на къде отиват нещата. 70% от българите не са гласували, те ще гласуват скоро с павета

206

Я, па Я

преди 2 години

Господата (другари) както следва: Христо Бойкикев, Бабикян, Минеков, Станишев и още ред други познати политици протестъри и анти ГЕРБ чегъртачи са израснали по почивните станции на БКП. Нядявам се да се сещате какво са работили родителите им. Всеки си носи наследстен и фмилен багаж и е редно да не плюе по други когато е по грешен от тях. Морал, етика и смирение ви трябват господа чегъртачи...

205

Анонимен

преди 2 години

Минетов е напълно неадекватен. Просто се занимава с отмъщение, защото неговата гнусна партия не влезе в парламента. Няма кой да гласува за грузибая

204

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Велислав Минеков мрази Росен Плевнелиев защото Плевнелиев е евроатлантик.

203

Я, па Я

преди 2 години

Това е нищо повече от злоба и отмъстителност. Тоя погребален агент не би имал такава смелост ако нямаше директната подкрепа на Радев. Това е акция на Радев в личата му война срещу Борисо. Ако тоя беше заинтересуван за МК в предишния парламент можеше да предложи промяна в закона и партиите да почнат да си плащат наемите. Така става в цивилизованите държави. Правят се закони за всички. Това ще ни срине в очите на ЕС, тотално. Този, Кацаров и Рашков са политически грешки със задача лична вендета...

202

Анонимен

преди 2 години

Няма значение дали е Герв,ДПС,БСП законите да се плаща наем са за всички.Откъде-накъде тези няма да плащат,че и закона променили?