31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31Ти видя ли обща снимка със спящия Бойко и отворено чекмедже с каймета евро? На някоя от снимките с отвореното чекмедже, спалното бельо да бе като от снимките със спящия Бойко? И за капак една кака се разхожда и снима с телефона си в отсъствието на Бойко пазена от НСО! И един мармот......

30

Анонимен

преди 2 години

То Петър Илиев по "политически" причини го атакуваха. Слави щеше да го защитава до последно. Ама се изниза от Софийския университет и политиката като знаете какво от ***.

29

Бойко Ибрикчията

преди 2 години

Ше разберете по трудния начин че олигарсите и хрантутниците на държавната софра винаги си вземат своето, затова аз поне гледах да има по нещо и за вас, а сега се дръжте за палците на крака.

28

Монегаск

преди 2 години

Абе не че нещо ама май да завършиш в Свищов не е кой знае какво,а? А и да правиш дисертация в областа на финансите какво означава? Това не е ли като да правиш от пръдня боя?

27

ПЕНКО

преди 2 години

АКО НЕ СИ ПРОДАЛА НАРОДА СИ И РОДИНАТА СИ- ЗА ПАРИ /КАТО МНОГО ДРУГИ / -НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ !!!!!! НО ЗА МЕН СИ ГО НАПРАВИЛА !!!!!!!

26

Йеринг

преди 2 години

Публикуван ли е някъде тоя титаничен труд? Дайде линк да го видим.

25

Анонимен

преди 2 години

Имам един съсед до нас някакъв технически по магистралите на Бойко...Пристигна човека от провинцията и си купи жилището с кредит. Сега фирмата му купиха джип на 15 години, но всичко си има цена... Обикаля по стачките и влачи с него някакви хора, които никога не са виждали работа хахаха. Така, че министърката е абсолютно права....Гадни копИлита са Герб, но ще си отидат со кротко.....

24

Анонимен

преди 2 години

Герб е змията, която хапе най-силно предсмъртно!!! Жалко за хората навремето, които вярваха в един по-добър живот и скачаха по площадите.....За толкова години се създадоха едни чудовища, за които предстоят шокиращи разкрития. Дано и тук се направи както в Румъния! Ефективни присъди и ресто на откраднатите ни пари...

23

Анонимен

преди 2 години

Всички грамотни и интелигентни хора го знаят......И кой истински кадърен човек, ще целува задните части на нЕкакви крадливи пародии на мутри? Отиде си ерата на Тиквите...Какво се коментира въобще? Изборите показаха, ясно - размазване.....

22

Анонимен

преди 2 години

Ами връщат си, както вие правите мърсотии, сега си връщат.

21

Анонимен

преди 2 години

тази говори като Пешу, казвай на време, че сте преписвали и с декларация не става, супер Спиро я подписа без да му мигне окото, че нарушава конституция и дава лош пример.

20

Асан

преди 2 години

Киро също е измамник..... Никакъв Харвард нема, а бърка казани с лактобацилус булгарикус да продава на Опра Уинфри :)))

19

Анонимен

преди 2 години

Промяна, а? Вярно, има промяна, само не казахте към какво.

18

Един Българин

преди 2 години

"За плагиатство може да бъде обвинен докторант от научния си ръководител"! Боже, тази е неграмотна! Срам!

17

Водка Руский Стандар

преди 2 години

Калинка, Калинка, Калинка, мая.

16

Асан

преди 2 години

Тази е татарка ..... като Валери НФСБ-то :)))

15

Коко Горилата

преди 2 години

Единствената по-неадекватна от тази е Комитова, което сигурно автомобил по магистрала не е шофирала.

14

Асан

преди 2 години

Цял живот е работила у Регионалния инспекторат по образованието .... службичка за калинка ..... какъв доктор какви 5 лева !??? :)))

13

Асан

преди 2 години

Само като и видиш с уратя и разбираш че е калинка.... нeма вид на доктор :)))

12

Друг Помнещ

преди 2 години

Първата реакция е да се представи за жертва. А почтеността изисква да се оттегли, да, да подаде оставка, и да изчака резултатите от проверката. Без да говори много-много. Но почтеността днес има други измерения. Също както и честта, достойнството и доброто име.