19

Анонимен

преди 2 години

Ятрогенеза (бялата алчна мафия жадна за пациенти)https://en.wikipedia.org/wiki/Iatrogenesis

18

Анонимен

преди 2 години

Очаквайте в протестите да се включат и : ГЕРБ - ЛЕКАРИ , ГЕРБ - УЧИТЕЛИ , ГЕРБ- ПЕНСИОНЕРИ , ГЕРБ - ЧИНОВНИЦИ , ГЕРБ - МАГИСТРАЛКИ .......... Тежко на жълтите павета 20 души.

17

БАНко

преди 2 години

БРАВО НА МИНИСТЪР КАЦАРОВ !!! ТОВА Е ДЕЛО ЗА БЪЛГАРИЯ !!!ТАМ ЛИ БЯХА МРЪСНИТЕ ТРАНСПЛАНТАЦИИ ???

16

РАБОТЕЩ

преди 2 години

Старата власт ще прави всичко възможно да спъва развитието на страната,за да докаже,че при едноличната власт на ББ се живее по-добре.Истината е,че в този ф-т преподават лекари,бързо изкачили се по научната стълбица(за разлика от другите ф-ти), за да станат доценти и професори-това е важно за акредитацията на специалонстта.Само фактът,че Л.Иванов е там доцент,без да е минал през асистент,главен асистент какъвто е пътят в научното израстване.Явно става дума за голяма далавера,за да премине към СУ.

15

Ха ха

преди 2 години

Най-голямата жертва на младежите е, че са се родили в България. Но винаги могат да поправят тази грешка, като емигрират.

14

Анонимен

преди 2 години

От какъв зор СУ ще имитира обучение на медици? Отворили уста като пещера, с всичко искат да се занимават, а дали имат нужните условия и компетентност? Подозирам, че и там продават и раздават дипломи без покритие. Не вярвам доктор от СУ да има същата квалификация като училите на друго място. Има медицинска академия, СУ да се занимава с това, за което е създадено.

13

...

преди 2 години

От десетилетия всеки нов министър на здравеопазването и просветата се старае да докаже казармената максима, че от нов началник и малко прасе никога не се знае каква *** ще излезе. Разни атове може да се мразят още от студенти, но не бива да си играят със съдбите на младежите, жертвали се, като са избрали да живеят и учат в България!

12

Анонимен

преди 2 години

С този ректор СУ няма вече тежест.

11

СУ не е Сорбоната

преди 2 години

Не му трябва медицински факултет. В него са съсредоточени финансови и никакви научни интереси. Това беше опит да се превземат отвътре активите на Правителствена болница.

10

Анонимен

преди 2 години

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ! НЕ СЕ ОГЪНАХА ПРЕД КОМУНИСТИЧЕСКОТО МРАКОБЕСИЕ НА СЛУЖЕБНИТЕ РАДЕВИ ТЕРОРИСТИ!

9

Анонимен

преди 2 години

Става дума за болни министри използващи децата като жив щит за своята корупция!

8

Анонимен

преди 2 години

в Берлин след обединяването на частите на града, обединаха медицинските университети, тук се увеличават, даже и частен университет иска да има медицина. От толкова много мед. университети сме на първо място по смъртност в света и сред първите по предотвратима смъртност и заболяемост. Какъв е ефекът от този факултет към СУ

7

Анна

преди 2 години

Герб протестира явно и това е отвратителноСТАВА ВЪПРОС ЗА БОЛНИЦА ЗА ДЕЦА сега се вижда истинското им лице

6

Анонимен

преди 2 години

Браво на Софийски университет! Науката срещу неукия министър!

5

Анонимен

преди 2 години

ИМА СГРАДА ЗА ДЕТСКА БОЛНИЦА.

4

Какъв ви е проблема?

преди 2 години

Има ли нужда нашата мила родина да има Детска болница? Има ли юридически проблем с случая с акредитацията на СУ, преобразуването и сливането на дружествата? Няма. Тогава какъв е проблема ? Кой води това грозно хоро и с каква цел?

3

Анонимен

преди 2 години

Това е руйна направо багерите да играят и да се дига детска болница по американски стандарт, лекари като няма импорт от америка и германияНе занимавайте хората с комунистическите постройки пълни с хрътки гладни за пари. Искаме да се лекуват децата в България, стига кутии за дарения и дарителски кампаниии!!!Тая болница само главния вход вижте, то е руина...

2

Мдаа

преди 2 години

Герджика да слага феса и да води кампанията - той деца няма и му е все тая

1

Анонимен

преди 2 години

Хаха, Кацаров настъпа мотиката