33

Еееее

преди 2 години

Макаронов се излага, трябва да покани и Буци, че той много беше загрижен за Западните Балкани...

32

Анонимен

преди 2 години

До oz 22 - Ами нормално е враговете на една страна, която е биа империя и е с потенциала пак да бъде империя - да са империи )))

31

La France

преди 2 години

Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Vive la Republique! Vive la France!

30

ТЪп

преди 2 години

О-Макрон е вече тук :-)

29

Анонимен

преди 2 години

Виж ко ве Макрончо, ние не мразим сърбите или макетата, обаче те ни мразят, как е мислиш тая работа !? :))) Ако се държат човешки и си признаят че са българи (изключвам албанците), тогава ще ги пуснем да влязат в ЕС :) Обаче Макрончо, представи си, че има съседна до вас държава, която да ви краде историята и да ви мрази, как ще реагира Франция на това нещо ?

28

Анонимен

преди 2 години

Makedone, ti ne umre li na magistrala Struma be? Jalko.

27

Измаменото камилче

преди 2 години

Първо да направи една конференция за австралийските подводници и да разкаже как кенгурата му се изплюха в суратя. Хахаха

26

Архангел Псувнаил

преди 2 години

Галското петле е напълно изкукуригало. Не трябва да му се обръща внимание и да му се дава трибуна за изява. Да си кукурига само от и за собствената купчина гююбре наречена Франция в която вече никой не иска да живее.

25

Анонимен

преди 2 години

Макарона е президент на богатите французи..................и какво стана с жълтите жилетки???

24

история

преди 2 години

Един френски премиер навремето..............Жорж Клемансо много мразеше България..............някои хора още помним историята!!!Макарона и той не обича българите..............това е ясно като бял ден!!!

23

oz

преди 2 години

Дори САЩ са защитавали България в някои моменти от историята ни ...............за разлика от Франция и Великобритания..............няма по-големи врагове за България от англичаните и французите!!

22

история

преди 2 години

Да не забравяме, че Ньоския договор...........1919 г. е подписан в едно предградие на Париж...........нарича се Ньой............тогава Франция и Великобритания са двете велики сили срещу България и губим излаз на Бяло море...............то става гръцко море ............и хиляди български емигранти са прогонени от родните си места!!

21

Анонимен

преди 2 години

Не ви искаме нито Макарона, нито френския език, нито франкофонията!!!

20

oz

преди 2 години

Вечните врагове на България са:1.Турция...........Османската империя2.Гърция...........Византийската империя3.Великобритания..................велика сила, все още империя4.Франция..............................също велика сила, все още империяАко не ми вярвате.................прочетете историята!!!

19

oz

преди 2 години

Да не забравяме още че Франция и Великобритания...............двете стари западни империи са най-големите врагове на България.................заедно с Гърция и Турция................това са вечните врагове на България!!!Бог да пази България!!!

18

Andrewjek

преди 2 години

It is a pity, that now I can not express - it is very occupied. I will return - I will necessarily express the opinion.

17

oz

преди 2 години

Макарона е слуга на Новия световен ред..................знаем биографията му, преди да стане президент на Франция, той работеше за банките на Ротшилд.................да не забравяме , че един от тоя клан се беше заканил да унищожи България!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Нито един Световен проблем не е и няма да бъде решен а и това са проблеми смао спрямо човешките разбирания.Нещата си се движат напред изобщо без нас.

15

OOoo Maкарона

преди 2 години

Време е за Българекзит. Възраждане, ВИЕ СТЕ! Направете референдума.

14

Анонимен

преди 2 години

Макрона е влюбен в идеята да се меси в нашата политика. Защо обещава неща, които не зависят от него?Аз съм за това македонците да си правят каквото си искат и да имат напълно независима държава. Защо обаче България да не е независима също? И защо трябва да признаваме исторически лъжи? И накрая, защо трябва изобщо да имаме някакви отношения с ненормални хора?