71

Анонимен

преди 2 години

Че то и сега си е сезонна респираторна инфекция, нищо кой знае колко по-различно от грип. Опитват се да ни втълпяват че вируса бил много опасен като постоянно повтарят че бил опасен, така се създава стрес у хората. При стрес организма произвежда кортизол и така се намалява способността на организма да се бори с вируси. Значи излиза че ни стресират като ни вредят на здравето за да ни пазели здравето. Няма логика.

70

Ева

преди 2 години

Преди няколко часа почина свекър ми от Ковид ...с 2 дози...,свекърва ми бере душа в болницата ,и тя е с две...

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 Що бе,ти от къде се обажддаш?

68

Анонимен

преди 2 години

До BiliПротича в голяма част от случаите като но не е сезонна респираторна инфекция а бактериологическо оръжие базирано на див корона вирус за което има и патент. Направено е в лаборатория и непрекъснато се модифицира (усъвършенства) така, че да стане по-опасен и по-заразен. Ваксинацията е умишлено заразяване целящо да бъде размножен и поддържан максимално дълго защото иначе би бил бързо победен от имунната система на човека. Целта освен депопулация са и въвеждане на световна диктатура.

67

Анонимен

преди 2 години

Силно съм изненадан, че в психиатриите има интернет , както личи от коментарите !

66

Анонимен

преди 2 години

Мангъропитеци , пак ли сте тук , а ?!

65

слънчоглед в мъгла

преди 2 години

До АнонименГосподи! Ужасяващ ***!! От много милиарди години всички организми от царство животни (още от коацерватните капки) се увеличават чрез естествено размножаване(какви случайни мутации!!!). Антиваксърите сте абсолютно невменяеми!!!!

64

Тези

преди 2 години

От Бг ОН Еър и тази кукумявка на която вземат интервю и подобните им ,са бактириѝте и вирусите коѝто върлуват в България ! Ех бухалки.....прашасахте! Като изкараме дръвцето и тези *** ще са в миши дупки, запомнете ми думите!

63

Bili

преди 2 години

няма да стане - корона Е сезонна респираторна инфекция

62

Demonaz

преди 2 години

Еми то си е това кромида... Фарма комунистка такава пф.

61

ъъъ

преди 2 години

Тая клакьорка нещо много почна да се изявява - да не би да се гласи за зам.министърка.

60

Анонимен

преди 2 години

Не се уморихте от говорене за този ковид.

59

експерт

преди 2 години

фейсът на тази женска е отвратителен. Препоръчвам на мераклиите и да я онодат само на задна прашка и с предпазна маска. Заради миазмите от междукрачието и. Също като Деса Атанасова.

58

Анонимен

преди 2 години

Значи две години тормоз заради грип. Честито

57

И друго табу

преди 2 години

Другото, за което не обелват и дума, а е доказано, че омикронът трудно се хваща, ако се хване се кара изключително леко и кратко. Но това искат да го оставят, като резултат от ваксините.

56

Анонимен

преди 2 години

Както си беше в миналото?

55

Gregory House, MD

преди 2 години

Някои хора питат, е как да не предпазват маските от коронавируса, та за какво тогава хирурзите винаги оперират с маски на устата?Ами... как да кажа. На операционното поле се работи с открити рани. А раните са уязвими на инфекции, главно бактериални. И да, маските пазят от бактерии. Вирусите са много по-малки и свободно преминават. Това, което не може да излезе е слюнка и носен секрет в които също бъка от вируси и бактерии. Менингококът го има в 10% от здравите хора, но причинява менингит.

54

Анонимен

преди 2 години

Има сведения, че Омикрон е приел гени от друг щам коронавирус - този който причинява обикновената настинка. Тоест, хрема, кихане, кашляне, леко повишена температура.Без да претендирам че съм вирусолог, подозирам че това прави вируса по-малко опасен. Досега няма нито един случай на починал от този вирус, а дори болните не стигат до болница и им минава бързо.Това мисля че е повод за оптимизъм, разбира се умерен. Трябва просто да мине време да се съберат повече данни за да сме сигурни.

53

Кире

преди 2 години

требва да си носиме маските правилно и да покриват носо и устите и да ги переме на секи полвин час маските спасяват живот щото не пущат виросо да излаза от устите

52

м,да

преди 2 години

В БГ Коронката си е сезонен...Ноември и февруари заедно с другите респираторни вируси, лови болнавите хора!