11

Тралала

преди 2 години

Нещо отложиха избора на ново ръководство на ДБ и БСП.

10

Анонимен

преди 2 години

Най важно е да не замъкнат 4-5 милиарда към руски фирми.

9

пияница мистик

преди 2 години

До Останете си здрави === Оказа се ама нанай :))) Ей така винаги ви лъжат комунистите. Сега света им крив, че са некадърни и като дойдат на власт всякакви цени хвърчат до небесата. Нали имам приятели в Холандия, Англия и Франция. Никакви цени на нищо не са се качили. Ни на храна, ни на ток. Защото ги управляват умни хора и имат механизми да противодействат на покачената руска газ или някои продукти. Тук се използва за извинение, че не знаят какво да правят и оставят всичко на самотек

8

Тралала

преди 2 години

Няма нужда от чегъртане на Герб калинките вече станаха от ПП.

7

анализатор

преди 2 години

Проклети да сте с вашите герберастки клетви-няма да проработи правителството,да видим как ще наравят,те нищо не разбират,само аз /шебека от банкя/ съм подготвен,само герб е партия,и пр.За ваше неудоволствие ще има правителство,ще изкара целия мандат,и ще има възмездие за кражбите и грабежите на обществени пари-арести, и затвор за неграмотника от банкя, и неговите приближени.Продължавайте да ревете като магерата,това ви отива проклети герберасти-айдуци.

6

Анонимен

преди 2 години

Пазара е нашия министър председател. Радев е като грамфон с една плоча.

5

Тралала

преди 2 години

Много умни и красиви, не си проверят дипломи, дисертации, фирми, гражданството и т.н. Вече всички са голяма любов срещу съответното заплащане.

4

Останете си здрави

преди 2 години

Няма никакво значение кой ще е в състава на министерски съвет. Важното е колко ми е пенсията и колко струва хляба в магазина, а това се оказа че зависи от външни фактори.

3

пияница мистик

преди 2 години

Умен човек е този политолог. Като вижда как стартираха череповите фигурантчета с летящ старт на цените на всичко само за 7 месеца и знае, че тази тенденция ако се задържи ще бягат пак през задния вход с белите автобуси. От 1-ви януари, ново 6-то покачване на тока, юни още едно, защото всяка година юни си го качват. Храната като продължи и тя да поскъпва, олиото да стане 5 лв и хляба три, чакайте на Мукавей да изкарат 4 години тези некадърници с интернет дипломи

2

Анонимен

преди 2 години

С тия цени дето летят нагоре,ако и до пролетта изкарат пак добре.

1

Наблюдател

преди 2 години

Мен ме е страх че децата не ходят на училище и Маккедония ни краде историята.