71

митница Олтоманци

преди 2 години

До Анонимен 61 ....ТОЗИ МАНДАТ ЩЕ БЪДЕ ТОЧНО 4 МЕСЕЦА , ЗАЩОТО ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ ...ТОВА , ЧЕ МИСИРКИТЕ ВИ НАДУВАТ КЛАКСОНА , НЕ ОЗНАЧАВА , ЧЕ ТЕЗИ АМАТЬОРИ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО , А И ТЕ НЕ СА СЕ НАМЪРДАЛИ НА ТЕЗИ МЕСТА ДА ПРАВЯТ КАКВОТО И ДА Е В ПОЛЗУ РОДУ . ТЕ СА ДОБАВЕНИ ЗА ДА ОКРАДАТ КАКВОТО МОГАТ ПОВЕЧЕ . ЕТО ОКРАДОХА 7 МИЛИАРДА ЗА 4 МЕСЕЦА ...

70

до 65

преди 2 години

До: номер 74 (ДА) А тогава според тебе кой е виновен това да е така? Новите управляващи ли са ти пак виновни? Президентът ли ти е пак виновен? Друг път за да имаш правото да критикуваш, недей да ходиш за гъби в гората а си направи труда да отидеш до избирателната секция да гласуваш!Поговорката си е много хубава и доказана през вековете! Никой не е успял да я опорочи!

69

КРЕЙЗИ ПИПЪЛ

преди 2 години

До до 65 ...ТАКА ЩЕ БЪДЕ В СЛЕДВАЩИТЕ 4 МЕСЕЦА , ПОНЕЖЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ ИЗКАРАТ ПОВЕЧЕ ...

68

ДА

преди 2 години

До до 65 Така е, но проблема е, че и новите управляващи и президента са избрани с гласовете на 1/5 от българите! Така, че е малко трудно да се каже "Глас народен- глас Божи", при резултат 1:5!

67

ТОКА СЪЩО.....

преди 2 години

... Вече е от ЕС.... И НА ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ.... ХАХАХААА...АЙДЕ, ЧЕСТИТО....!!!

66

АБЕ... НЕ ЗНАМ...

преди 2 години

Ама днес по ТВ официално си признаха, че ЦЕЛОТО ни свинско месо за Коледа и Нова година е отЕС.... И ТАКА ЩЕ Е И ЗА В БЪДЕЩЕ.МИСЛЕТЕ МУ ВИЕ... АЗ РАБОТЯ ЗА ЕВРО.... ХАХАХААА....

65

Вуте

преди 2 години

Многу гербав *** тука, многу няшту!

64

хахаха

преди 2 години

Виждам обединяването на ИТН и ПП в нова партия ВП-въздух под налягане.

63

до 65

преди 2 години

Глас народен - глас Божи! Така са казали умните българи и това не може да се оспори!Колкото и да не ти харесват, новите депутати в парламента изразяват волята на българския народ и така ще бъде следващите 4 години при добро управление.Така е при демокрацията, а демокрацията няма алтернатива още от древна Елада до 21-ви век. Другата форма на управление е диктатура и империя. А империите до една имат свойството да се разпадат, дори великия Рим.

62

да ама не

преди 2 години

Управление на ОФ тип подялба на баницата може да доведе до такова отвращение от политическата класа , че да станем президентскахрепублика ,което фе мечтата на руснаците защото така лесно ще ни изкарат от ЕС и ще ни окупират като Крим.

61

Ами, правилно...

преди 2 години

ЗАТОВА СЕ ИЗБИРАХА ВСЕ , ЧЕНГЕСАРИ, ЧАЛГАРИ И ВСКАКВИДРУГИ ЛА"" "АРИ, ЗА ДА Е БЕЗПРОБЛЕМННО ВЛИЗАНЕТО НИ В ШЕ ГЕН......АМИ КИРЕ ТРИВОЛТА,ЗАТОВА Е ПРАТЕН.... И ДАЖЕ БАЙДЪН ГО ПОЗДРАВИ...ХАХАХААА

60

Анонимен

преди 2 години

Ей",много вождове,малко индианец."

59

Анонимен

преди 2 години

Че на Бойко Борисов останаха ли му някакви евро банкноти от чекмеджето да плаща на "независими" политолози да xyлят новото правителство още преди да е съставено?На фона на тези поразии които ГЕРБ успяха да направят за 12 години, всяко едно действие за преодоляването им, за борба с корупцията и рестарт на държавата може да се каже смело че е свръхамбициозно! Но друг начин няма! Корупцията изяде цялата държава, ударихме дъното а пари вече няма защото всичко е окрадено!

58

Анонимен

преди 2 години

Гласуваш за уж десни партии и хоп - пак ченгенцата от ДС и БСП. Та гответе се всички следващите избори вече да не сте депутати - ПП + ИТН + ДБ.

57

Ха, ха!

преди 2 години

До пияница мистик Виж сега, и аз съм пенсионер, и аз съм живял по времето на Бай Тошо, но за мен миналото е безвъзвратно отминало, бъдещето е непредсказуемо, а най- важно е настоящето! Но, като гледам не е добре! И проблема е, че няма да усетят "благините" на новото управление само те, а всички!

56

Анонимен

преди 2 години

Най - вероятно някой плаща за проявен ПЕСИМИЗЪМ .... Този мандат ще бъде 3 пъти по 4 години - в Противен случай ще има не само Мутри Вън , но и Демокрация Вън .

55

Анонимен

преди 2 години

4 месеца да издрапат... ще е "успех" за тях и катастрофа за България...

54

До 47

преди 2 години

Кои медии са запечатали?Който не плаща наем ,ток и данъци ли?Първа,БТВ,Нова канят само плюещи срещу новото правителство и Радев.Ясно е кого обслужват.Вече мисля,че Велева,Коларова,Христова,Симеонов,Буруджиева ще изкочат от умивалника.Писна ни от тях!Преди няколко дни по БТВ водещата с такава омраза гледаше Калина Константинова,че ако погледа убиваше Калина щеше да остане на място.Отвратителни са!

53

Анонимен

преди 2 години

Мандата на кабинета ще е толкова, колкото кажат от Козяк. Окупирани сме, а някои даже още не го разбират.

52

А

преди 2 години

До Анонимен 45 Ти от кои от посочените от теб си, като няма обикновени хора? Иначе най- много са професорите разбиращи от всичко!