46

Илън е ВЕЛИК

преди 2 години

Изстрелването ще е от стартов комплекс LC 39A,Флорида,от който са изстреляни и почти всички Аполон-и до Луната!Комплекса е взет под аренда от СпейсX през 2014,за 20 години!!

45

Анонимен

преди 2 години

До Иван Костов - Има, но повечето се насочват към САЩ рано-рано.

44

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая пропаганда! Нито ще получите правото да продавате Тесла, нито ще спрете преминаването към ел. коли.

43

Анонимен

преди 2 години

До Мъск е ВЕЛИКНАСА е голем фейк, но тъй като си промит мозък, нема да споря с теб :))) Поне съм се научил да отстъпвам, когато видя безнадежни случаи :))

42

Иван Костов

преди 2 години

Европа да разбере, че пътят към съперничество с такива като Мъск е Дерегулация, обратното на това, което те искат да направят. Да се запитат защо вече десетилетия никаква голяма корпорация не излиза от Европа, защо даже и с ваксините, ЕС не успя да създаде нито една и единственият им принос е да произвеждат по американски патентни. С тая хиперрегулация просто докараха Стария континент до пълен застой, докато САЩ и Китай хвърчат напред. Той реално дори един Китай е по-малко регулиран икономически

41

Мъск е ВЕЛИК

преди 2 години

Вдругиден сабафлем Мъск изстрелва научен спътник на НАСА,,,еврогейовите могат да мастурбират при вида на огромното фалосоподобно нещо разпарящо......небето....06.00 UTC,09.12.2021... Мисията се казва IXPE-изследване на рентгеновото излъчване на свръхмасивни черни дупки,неутронни звезди,квазари..Това е 5-тото изстрелване на 1-та степен FALCON-9,приводняване в океана на кораба-дрон JRTI...

40

Анонимен

преди 2 години

Днесаджии изоставате, по руските тв,вече вървят извънредни студия за срещата джо - ***

39

Анонимен

преди 2 години

Еми челяк едва излиза в орбита, тоест на 100 км от Земята, камо ли да ходи на Марс :))) Просто е шоумен Мъск, не му обръщайте чак такова внимание :)))

38

Анонимен

преди 2 години

За българина Мъск е като sci-fi персонаж. Щом не пие ракия и да бие жена си не е стока.Има 1 тон проблеми на земята, хората започнаха да се карат за пространство в космоса. Не виждам някой друг да налива милиарди там вместо да си купува яхти. Колкото и да му е трудно да възприеме на примитивния български мозък, че има нещо някъде там отвъд кръчмата, mobile.bg и английските ягоди, такова нещо все пак има.Мъск има пари, решил е да ги влага в космоса, кво ви бърка?

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 ... чакай сега, последно на коя версия ще се спрем? Едната беше, че била влюбена в друг астронавт от екипа на МКС (пол не се споменава), другата беше, че некви тромбози имала и това я накарало да пробие дупка, сега ти говориш за някаква любовница на Земята ... ето това е типичен пример за дезинформация и тролене.

36

Анонимен

преди 2 години

Мъск забравя, че на 50 години вече влиза в рисковата група и в човешката амортизация парите не помагат. Да си гледа здравето, пари си има и да си cвирка.

35

Анонимен

преди 2 години

Мъск е ***, не знам защо го взимате насериозно :))) Денса челяка, щял да ходи на Марс, все смешни работи :)))

34

Славуца дръта каруца

преди 2 години

Га ша изстрелваме македонския космонавтин?

33

Илън е ВЕЛИК

преди 2 години

Докато Гейропа беше заета да обгрижва ислямистите главорези,демиурга Мъск им го наби ст 3 ката....

32

Руснаците

преди 2 години

Имат С-500, Нудоль и разни лазерни хреновины.

31

Анонимен

преди 2 години

За дупките в МКС Русия е завела дело срещу американска астронавтка-трансджендър. Лезбийката проверявала от космоса банковата си сметка и забелязала, че бившата й партньорка точи редовно пари. В това време я обзема ревност и решава да съкрати времето си в космоса като прави дупки в МКС с една отверка, също излъгала, че тези дупки са в резултат на парчета метеорит. Така тя застрашила живота на целия екипаж и сега Русия я съди.

30

Анонимен

преди 2 години

Добре, че не живее в България. Отдавна да се е забил в ежедневната борба за по-добър живот

29

rusnak

преди 2 години

Да не почнат да му падат спътниците като врабчета.

28

Анонимен

преди 2 години

Всеки знае, че независимо какво, ако е концентрирано в един човек става проблем и той се самозабравя. Хората гладуват по света, но тези това те го виждат, те гонят господство, но забравят че са временно на този свят.

27

Американците

преди 2 години

Да си регулират сосмоса над САЩ.