106

До 107

преди 2 години

Мислиш ли ,че на някой му пука какво е казал някакъв форумен и неграмотен анонимник като теб ? Нито някой значе,че съществуваш ,нито някой го интерсува.Очевидно акълчето ти стига само колкото да си вържеш обувките и да не се блъскаш в стените.IQ-то на Мъск е около 160 ,което го прави на практика Гений.Това е човека който в момента движи света напред и човека на 21-ви век.Това дали им харесва на разни анонимни неграмотници като тебе ,никой пет пари не дава.Продължаваш просто да хабиш въздуха.

105

Чипът

преди 2 години

Още чакам снимка на Гагарин в космоса. Явно никога не е летял. Има снимка дето седи с каска в един диван. Но така може и баба ми да е летяла

104

Чипът

преди 2 години

Добре че има люде като Мъск. Да не се вписват в схемите на световното управление. Давай бате с теб сме

103

Анонимен

преди 2 години

Руснаците намазаха, Никсън им плати милиарди долари за да замълчат за "кацането на Луната", тъй че само бабичките могат да излъжат НАСА, както и собствените си политици :))

102

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен Щот си нямат техни, и щот другите не шпионират. Тва е несериозно. Виж, друго си е да обявиш ВК за защитник на свободното слово, и полекичка да го национализираш .

101

Емма

преди 2 години

Този и Бил Гейтс са психопати. Личи си от физиономиите им

100

Анонимен

преди 2 години

До Свой - Свят се пише с главна, но световни не се пише с главна. Преди да отправяш критики и твърдения за световна конспирация, подреди си словореда и си оправи граматиката, може ли?

99

Анонимен

преди 2 години

До Илончу - Не ме интересуват истории, интересуват ме резултати. И Хитлер да беше, не е от значение за мен.

98

Илончу

преди 2 години

Много от немислещите орди от фенове били в сайта. Явно не сте се запознали с историята вашия вожд "гений", щом с такъв възторг го величаете.

97

Анонимен

преди 2 години

Тоз е толкова т*п, че нема да си направя труда да го псувам :)))

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 116Кажи коя "революцинна" технология е измислил денсащия Мъск :))) Просветли ни по този въпрос, моля те :))

95

Анонимен

преди 2 години

Значи ако се появи някой гении с революционни разработки той става заплаха, много удобно. Иначе има логика космосът да се контролира от космическите сили с консенсус, все пак спътниците, тези, които не са на геостационарна орбита прелитат над теритотията на всички държави.

94

77

преди 2 години

Само мустачките му липсват. На поглед го е докарал вече

93

реалнафантазия

преди 2 години

До СВОЙ,В Норвегия дори бедните карат тесла. Всички имат. :)

92

Анонимен

преди 2 години

Тоя продължава да увеличава космическия бо. клу. к около планетата.

91

реалнафантазия

преди 2 години

Както каза колегата по-долу като пусне пи фоните реването ще стане още по-голямо!Не се заблуждавайте, винаги в историята новото плаши статуквото.Кажете колко време чакахме СЛС за полет до Луната? Хората вече мечтаят за Марс... има ли друг човек или държава, които да работят за тази цел? Е, няма! Да е жив и здрав. :)

90

IQ 3.14

преди 2 години

опасен е за роскосмос и шкембелаците в ес, свикнали на държавна софра

89

Анонимен

преди 2 години

Още един пример, че евро*ейския съюз изостава технологично, скоро и икономиката ще закъса. То не става само с комунистическа пропаганда, *ей паради и толериране неграмотни елементи без изградени трудови навици.

88

пияница мистик

преди 2 години

До . 103 === Ами той Юри Гагарин не е бил в Космоса, всичко беше съветска постановка, за да са първи ужким, чети малко :))) Но по-смешното е как някакви жалки панелкаджии и селинджъри, бедни пенсионери коментират най-великия визионер на 21 век, дето е милиардер :)))

87

.

преди 2 години

Палячовциии , делите се на русогили/фоби не знам какви смешковци , жалки ибтернет джедаи и все пак , да не забравяте инето ЮРИЙ ГАГАРИН. В Е Л И К А Н !