33

Анонимен

преди 2 години

тошко откак се постригА стана предвидим и предвидлив гражданин . а какъв лют бунтар беше преди...помните ли?

32

Ха-ха

преди 2 години

Били "предвидими"! Казаха че няма да се коалират с БСП и разни "измамници", но замирише ли им на ласт, бързо забравиха! "Предвидими", по-скоро ми прилича на сервилност към Фелдфебела Радев, че може да разчита на тях за всякакви поръчки!

31

Генерал Дани Ятом

преди 2 години

Гледам ги... М-да, наистина има такъв народ;)))

30

Моят план ли?

преди 2 години

Тъй като любимото градче за извращения на някой е било Враца , а столицата нищо не предприе, ще си го отнесе столицата за да почнете да мислите децентрализирано и локално с идеята, че София не е България и робски труд ще бъде прекратен и завинаги невъзможен!

29

Лол цирк бг

преди 2 години

Слави накрая ще ги изпързаля всички. Каза че смятат петков за измамник, ама пп мислят че е забравил. Ще му гризнат дръфцето. Накрая ще стоите на колене и ще молите бойко да се върне пълен ташах е бугариа

28

Пич

преди 2 години

ИТН се доказаха като част от простотията. Защото освен да ръсят обиди и простотии по адрес на другите партии на протеста друго и не направиха за 2 парламента. Пък сега защо са се спотаили така с подвити опашчици? Нямаше оставки, нямаше обяснения защо от 1-ва станаха 5-та политическа сила?

27

Чичо Пенчо

преди 2 години

Слави Трифонов да не се крие, а да намери мъжество да е пак публична фигура. Няма нищо лошо и срамно да се движи в количка, и да разбутва пречещите му с ***, подобно на д-р Хаус, викайки в характерния си стил "Ей, лuгльо, дръпни се, че ми пречиш да мина с количката".

26

Анонимен

преди 2 години

България е с най-ниският ръст за територия тримесечие на тази година. Дори ръстът на Румъния е три пъти по-голям от нашия.

25

Требва да знаеш:

преди 2 години

Коварния план - за да може религиозния крееетен да цъфти както досега е цъфтял е трябвало да се случат няколко неща - всичко непосредствено и по-жизнено от тях да умре да им е на постлан червен килим и да инфилтрират държавата и да я превърнат в религиозна държава. И уж невинни уж пацифисти да задушат всякакъв живот тук!!!

24

пияница мистик

преди 2 години

До Асан === Промяната е СТАНИ ДА СЕДНА, че Черепа плати на Фигуранта да се махне Борисов и да дойдат комунистите на власт и да се почне старото крадене :)))

23

Асан

преди 2 години

Малкия Мук със двете Снежанки.... Дългия Мук го няма той е у фейсбоко :)))

22

Искам да ти кажа

преди 2 години

Или ще стъпите на врата на религиозните кретенииии и ще възстановите държавността или София няма да я познаете ... Имат и пари да връщат ...

21

Асан

преди 2 години

Къдя е видеото да видим промяната :)))

20

Анонимен

преди 2 години

Веселине спри се човек. Освен това яко бъркаш понятията. Но разбирам, че нещо лично ти се е случило, че чак такава омраза да бълваш. *** потърси помощ, не те обиждам, загрижена съм. Един гаден човек, не е критерий за всички. Това е все едно да кажеш че всички българи са ци&гани, само защото някъде по немско си се сблъскал с такъв и той е бил гнус. Потърси помощ, за твое добро. За начало спри да четеш неонацистка литература.

19

морски

преди 2 години

На морето се лее бетон, няма промяна кой знае каква!

18

Калеко Алеко

преди 2 години

Разбира че са предвидими, нали славчо Учиндолски заяви че фигуранта изпълва със съдържание представата му за преЦедент ... !!!

17

Ще се продаде ли ИТН

преди 2 години

Гласувах за ИТН, защото имаха смелостта да казат, че царят е гол. Те първи разкриха, че Кирил е лъжец, а Асен е мошеник. Ако ИТН влезе в договорка с тях /ПП/ и се продаде за министерски кресла, сами ще пюят върху лицето си/сурата, е казал народът/. Тогава ще стане ясно, че и те са на принципа "стани за да седна". Как тогава ще ни гледат в очите? Ако само подкрепят да има правителство с ПП ще ги разбера. Трябва да има редовно правителство, но те не трябва да участват в него.

16

пияница мистик

преди 2 години

Промяната е в цените ве, човече малко и жлако :))) Ахахахахахаха

15

Радой Ралин

преди 2 години

Слави Тринонов се съюзи с БСП, които, ако си спомняте, плюеше редовно. Всичко в името на властта.

14

Веселинъ 7113136860

преди 2 години

Искам да обясня на тези от Вас,които нямат професионален опит в материята какво точно е "евреин" и "юдеин".Евреите са "онези,от другата страна,отвъд нашата земя".Те са многочисленни и размножават както племената си,така и религиите си.Юдеите са едно от племената. Те са основно три вида-ултра-ортодоксални,ортодоксални и неорактикуващи с постоянство. В България употребяваме думата "евреин" ,мислейки,че всички евреи са юдеи. Това не е така. Евреи са и араби,неrри,турци,гърци,арменци,грузинци,лати