Общ преглед
ИТН вече доказа себе си като част от промяната в България. Много български граждани виждат във вас една нова и откровена политика, която назовава ясно проблемите и не ги замита под килима. Надявам се, че вече имате ясна представа за едно ново управление и имате готовност да допринесете активно за решаване на проблемите. С тези думи президентът Румен Радев се обърна към представителите на ИТН във втория ден на третия цикъл политически консултации за съставяне на редовно правителство, предаде БГНЕС.
Още по темата


Вашето участие в тези консултации е важно, обърна се Радев към представителите на „Има такъв народ”.

Предизвикателствата в момента са доста по-големи, отколкото преди. Ние ще продължим да бъдем такива, каквито сме. Ще бъдем предвидими и лоялни партньори, ако разбира се останалите парламентарни сили, с които водим разговори, също са такива, заяви от своя страна Тошко Йорданов.

По думите му моделът ГЕРБ и ДПС все още не е разграден. Надявам се да постигнем необходимите компромиси, да уточним необходимите цели и страната да започне да се нормализира, подчерта той 

Коментари Напиши коментар

74

Мда

преди 11 месеца

За Радко всичко що е плевел, е добро за манджа !

73

пияница мистик

преди 11 месеца

До уточнение === Факта е, че в главата ти е вакуум :))) Никой няма да бъде съден, защото никой индивидуално по име няма обвинения в нищо. Съден може да бъде примерно някой като камикадзето, дето уби Милен Цветков, но и той ще бъде само съден и оневинен, защото майка му била голяма клечка. Аз досега поименно не съм чул никой, от която и да е партия да пише, че ще бъде даден на съд, защото е откраднал 1 милион лева примерно. Стига фантазирахте за присъди в този форум, няма да има такива :)))

72

Анонимен

преди 11 месеца

Много са ми смешни политиците като казват .. хората ..народа. ТОВА НАРОД ЛИ Е ? Питам аз! ..Невъзпитани некултурни невежи неосъзнати духовно бедни злобни арогантни намръщени завистливи, родените след 85-а за нищо не стават прости с едни *** физиономии не могат да говорят правилно български език нямат изказ от липса на четене на книги нямат знания чалгаджии наркомани наркодилъри еднакви физиономии дрехи маниери абсолютни ***. Ясно е на такива какви са им семействата.Простолюдие.