38

Станишката

преди 2 години

Комбинацията между човек с нетрадиционни възгледи за живота и възпройзводството и Доиче Велето води до такива статии , които са срам за човечеството. Добро Утро, Циркаджии!

37

Анонимен

преди 2 години

айде ЕК каза , че ше има пари и без задължителна ваксинация. затваряйте сергията.

36

Анонимен

преди 2 години

Дървените философи, ваксинирайте се дорде е време. Хриптенето на болните в отделенията е ужасно за слушане, но сто пъти по-неприятно е, когато хриптенето дето слушате е вашето.

35

Отново

преди 2 години

стигнах само до дойчезелеПриятен ден!

34

Анонимен

преди 2 години

Пътят е следният - Пропганда до дупка - Сплашване - Рестрикции - Принудителна ваксинация. Все методи на фашаги. А края на пандемията идва и без да се боцкаме, още не могат да намерят умрял от Омикрон.

33

Bond

преди 2 години

Ударно начало за деня от днесбг. Пасквил за "бежанците", пасквил за "прогледналият ваксиниран". Остава само и един пасквил, за ония дето викат на 'изхода' -> 'вход' и ще направят Голям шлем.

32

Анонимен

преди 2 години

Работи ли промивката ?

31

Анонимен

преди 2 години

дж0рналистите не научихте разликата между обективна реалност и гледна точка. обективната реалност е че всичко е гледна точка и не подлежи на пакетиране и продан под формата на 'новини' и прочее тв продукти (полуфабрикати или полуистини).

30

Анонимен

преди 2 години

Кристиян е фитнес инструктор. Живее в София, но е родом от Бобов дол.-----===-----Е, и това ако не е ясен профил на средностатистическия антиваксър.

29

тидавиш

преди 2 години

всеки знае, че само некачествените стоки са на промоция

28

Му ха ха

преди 2 години

Нека сега се даде мнение и на чистачката от входа на някои блок , да ни раскаже и тя как след ваксиниране е претарпяла регенерация като - кристиянчо и например и е поникнала гьста брада

27

Bond

преди 2 години

Буххаааа! Измислете сърцераздирателни истории на несъщесвуващи люде. Дойче Зеле, сър! Грант даден, грант приет!

26

Мдаа

преди 2 години

Имам лошото усещане , че тия в парламента се гласят да ни набодат като буци защитника на ваксините за да вземат паричките за пандемията и да си ги харчат , докато ние гинем от тромбозите Тези статии никак не са случайни според мен , ония дни евреина - лорер от - пп ни говореше за ползите от задалжително ваксиниране

25

Анонимен

преди 2 години

Не е ясно защо финансово натоварват само неваксинирани и неваксинирани прекарали грипа с такива симптоми преди години,като за тези години въобще не са боледували дори леко по тези определени установени симптоми последните 2 и повече години,а нали всички заразни инфекции от типа грип предизвикани от различни по вид вируси по наименование,групи,устройство,структура,състав и т.н. по наименование на групите са по които се различават са всичките са с тези симптоми,като без съществени разлики за поява

24

хахахах

преди 2 години

Е, щом бобовдолски фитнес-инструктор се свързал с ДВ, край - убедихте ме!

23

Ми добре

преди 2 години

Това е от серията "Со кротце, со благо". Скоро ще е "со много кютек".

22

K

преди 2 години

Ех, Кристиянчоо, само гл.уп.ак може да твърди, че вирус не съществува, но и само *** може да твърди, че поголовното масово ваксиниране е единственото решение на проблема

21

Му ха ха

преди 2 години

Днес кристиян твьрди , че е преживял регенерация и психическа и физическа след като се е ваксиниралА променил ли е името си на - кристина

20

Глас от изток

преди 2 години

Много мощна рекламна кампания правят на препарата (не ваксина). Боцкай се народе до дупка, после кюари, локдауни до безкрай. Не се ли усетихте, че ни прецакаха зловещо.

19

Анонимен

преди 2 години

Скоро нямаше литературно драматичен жанр на пропагандата. Мислех, че сте се отказали от тези смешки. На такива даже заглавието ми е достатъчно, за да НЕ прочета статията. На Кунчев историята е по- поучителна.