18

някой

преди 2 години

Лошото е, че колкото повече такива статии - толкова повече Бай *** не вярва. Мар'ряла такъв, кво да прай'ш...

17

Анонимен

преди 2 години

Естественият имунитет на здравите хора ще се окаже по-силен и от изкуствени вируси на болните прилепи-за голЕмо Очудване на малката наука

16

Мдааа

преди 2 години

Всеки решава сам за себе си и е глупаво да вменява дали да или не се ваксинира. И ваксърите, и антиваксърите са хора със своите страхове, но не разбирам каква е тази лудост да налагаш стръвно мнението си като меродавно? Всеки решава сам и носи последствията за решението си, но това разяснение, дъвкане на темата за и против не помага, хора осъзнайте се! Живейте си живота в хармония и вътрешен мир, бъдете здрави, мислещи, не овци водени от лъжепророци!

15

ганЮ е проста путка

преди 2 години

верва на знахари, гледачки, врачки, бански и най лошото на рушкиБоклуци......пфу

14

Годжи

преди 2 години

Дайте и на мен някой лев да лъжа и аз,че ваксата е супер

13

Анонимен

преди 2 години

Благодаря за пропагандата, но нямам желание да участвам в експеримента ви. А на оня устодишащ градски хипстър по-долу, който иска всички антиваксъри да умрат, му желая да погребе цялото си семейство. Не от ковид, а от нещо истинско.

12

Анонимен

преди 2 години

"Пътят от няма такъв вирус,до ваксиниране минава през интубация.Жалко е, че в повечето случаи, свършва там" Щото никъде няма интубирани и умрели ваксинирани... А, да. Има едни по 50-80% такива интубирани и умрели при шампионите по ваксини, ама това е статистическа грешка и пробив имя-няма 50-100% на "ваксината". Абе, бийте си 55ти бустер, че до него няма стадо, стаден имунитет, де.

11

анти идиоти

преди 2 години

чакам ви на входа на Орландовци с безплатни рози......

10

Анонимен

преди 2 години

Абсолютни глупости... 90 % от починалите са били хора на сериозна възраст и с придружаващи заболявания. Има и изключения, но това са такива, които са се самолекували в къщи без да знаят с какво и сами са влошили състоянието си.

9

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше действащи ваксини без странични ефекти, които са тествани примерно 5г, да говорим за осъзнаване. В момента става въпрос за поддаване на манипулации и увлечение по нещо, което се промотира и е модерно. Както всеки има право да избере дали да си купи нова дреха или нов телефон, за да е модерен, така и има право да избере да не го направи, защото примерно телефонът ще се запали сам при зареждане.

8

--

преди 2 години

Пост капитализъм / контрол над съзнанито/ новото верую на господарите на света.

7

Анонимен

преди 2 години

Типичния безмозъчен който търси всяка една информация винаги в социалните мрежи и "вярва" не на хора които са лекари, а на баба Вуна дето лее куршуми.

6

Баджанга

преди 2 години

Бих се ваксинирал, ама сега с тия ваксини се получава като с новте айфони. Никога не си сигурен, че ще си вземеш най-последния, най-хубавия и окончателен модел, който дълго ще ти служи.

5

ганЮ е проста путка

преди 2 години

"не смятам да се бода с каквото и да е, тъй като нямам нужда! Моя имунитет е много по-добър от твоя......." многоПроста.

4

Сина

преди 2 години

Браво Крис, аз си живея извън страха, живея си спокойно и уверено, защото прекарах вируса що годе поносимо, както и всички вкъщи. Поради това не смятам да се бода с каквото и да е, тъй като нямам нужда! Моя имунитет е много по-добър от твоя евентуален имунитет. Та, за това си живея живота и все по-малко слушам глупостите по ТВ!

3

Анонимен

преди 2 години

Около мен останаха неваксинирани само най-големите умници в галактиката,полицаи и държавни хрантутници, което е точно обратното на написаното в статията.

2

Анонимен

преди 2 години

Поредната плоска пропаганда. По бай Тошово време беха по-изпипани. Който е преценил, че риска за него е голям се е боцнал, който не - не, ваксини има. Който пък е преболедувал едва ли ще се ваксинира точно пък сега, когато средата е "враждебна" и стимулира имунен отговор.

1

Фют

преди 2 години

Дойче зеле=Гьобелс. Всяко ново нещо е добре забравено старо.