110

Шамана

преди 2 години

Виждам, че двата трола на заплата към сайтове, фарма- и фашизойдната мафия пишат та пишат...

109

Бойко

преди 2 години

До Анонимен 132 : ГЕРБ и да изчезне ти надали ще цъфнеш като селски црвул ))

108

Анонимен

преди 2 години

Ще се ваксинирам, и остарелите ще се подмладят и тези с наднормено тегло дето умират от инсулт и инфаркт ще спрат да преяждат, и по магазините ще продават екологична храна и ракът ще изчезне, и алчността на лекарите също. Ако можехте да схванете колко сте задръсстени.

107

Анонимен

преди 2 години

Кви ковид отделения? Да идат на централните гробища по всяко едно време. Там е купона. Вече не мога да влезна в кварталната църквичка свещ да запаля - все някой го опяват и дрънчи камбаната.

106

Анонимен

преди 2 години

Ваксините се провалиха. Само тапите още не са разбрали.

105

Начо Културния

преди 2 години

Ако починалите бяха ваксинирани, повечето щяха да са живи, и да поживеят още някоя годинка, ама от акъла идва тази работа, да обясняваш на антиваксър е, като да спориш с радиоточка.

104

Анонимен

преди 2 години

2500 са се заразили, а 3500 са оздравяли. Вироса намалява и ще изчезне като ГЕРБ.

103

117

преди 2 години

Какво искаш да се усети, след като си безвъзвратно безчувствен. Колко пъти трябва да ти се обяснява, че всички данни ги има по дни и седмици на страницата на НСИ. Преди Ковид,на дневна база умираха по 280-300 души на ден. При пиковите вълни починалите надминават 550 души на ден. И това от миналия октомври. Непреките жертви на Ковид надминават 5000. Това е истински бедствие, което се случва в България и отговорността трябва да се поеме

102

Анонимен

преди 2 години

Няма смъртност бе, пилците вече ни преброиха, интересно къде са резултатите, силно се надявам тези дето броят да са все още между живите.

101

Анонимен

преди 2 години

Преди епидемията умираха по 103-108 хиляди на година. През 2020 починаха 125 хиляди, с 17-22 хиляди в повече. Сега през 2021 колко ли ще са починалите, вероятно около 145 хиляди.

100

Анонимен

преди 2 години

Няма логика 117. Това е като да гипсираш крайниците на млад човек, понеже старците като паднат и счупят нещо трудно зараства. Няма никаква логика, ако я търсиш сред здравните причини. Но има железна логика, ако трябва да се купуват ваксини. Защото това е бизнес носещ печалба 1000 долара на секунда. Печалба човече, т.е. след като възстановят всички разходи и платят данъците им остават 1000 долара на СЕКУНДА!.Ето това е логиката! Хората са нищо за тях, пусечно месо!

99

Анонимен

преди 2 години

Има официално данни,които са в таблица и са на седмична база.От там се вижда ясно как и колко умират.Има увеличения ,които са фрапиращи и съответстват с ковид вълните.А ако не вярвате на това отидете наистина в ковид отделенията.Не е необходимо да се заблуждавате за вече има две години.

98

Лилияна

преди 2 години

До антиваксърите: Милички, има една истина гласяща- Голям "шуй" ***, голяма дума не казвай! Отдавна съм го разбрала и на приказки съм много обрана! Ваксинирайте се и замълчете

97

Броят

преди 2 години

на ваксинираните., постъпили в болниците расте и ще расте! Излиза, това, което се пишеше от самото начало, че ваксинираните също разпространяват вируса и да не се чувстват незастрашени!

96

Анонимен

преди 2 години

В БГ седмично умират по 2000 човека без ковид,а когато има ковид вълна са по 4000.Това е средна стойност.Тази година имахме три вълни за по 4-5 седмици.Общо около 12 седмици с много виско увеличение.12 по 2000 са 24 000 в повече.Та кой лъже не знам.Това е само за 2021 година провери го.Има достъпна и информация.Сайта трие ако псоча источнила.Напиши починали в България за 2021 година и има в таблица чочинали за всяка седмица

95

До 117

преди 2 години

Прав си, под 100 са починалите под 20 години, които не са възрастни. Прав си, че и повечето са със заболявания - 2/3 от починалите имат придружаващи заболявания. Проблемът е, че сред цялото население на България, хората със заболявания са по-голям процент, в сравнение с при починалите от Ковид-19.

94

Анонимен

преди 2 години

Как точно ще усетиш 30хил умрели докато си вървиш по улицата? Защо не идеш в някое ковид отделение да видиш как и млади хора си отиват, ами пишеш изсмукани от пръстите сметки, дето сам си ги налучкваш.Колкото до Европата гледаме какво става сега, не преди. Сега, при наличие на ваксини техните хора не умират, или умират сравнително малко. Нашите хора умират масово. Но разбира се на чужд гръб и сто загубени живота на ден са малко.

93

Анонимен

преди 2 години

А някой от вас разбра ли какво се случва от днес в Италия? Нямаш право да пътуваш с обществен транспорт, да ходиш на китно, театър и т н. ако нямаш СУПЕР ЗЕЛЕН ПАСПОРТ! Това е 2 дози плюс бустер! Вече не признават направен пср тест с отрицателен резултат. Или си с 3 дози или си аут от обществото. Новината беше предадена вчера в 24 Франс, CNN, Евронюз, DW. Клекнете ли им, това ви чака. Проверете достоверността на думите ми. Търсете информация и вярвайте на себе си, не на тр()лове. Бъдете здрави!

92

Анонимен

преди 2 години

И да има 30,000 умрели от вируса у нас, това са възрастни хора и такива със заболявания. Проверете, аз съм си проверил. Тогава защо искат да ваксинират и младите? Сега ще погнат и децата. Къде е логиката?

91

Анонимен

преди 2 години

А от вчера всички ученици задружно в клас. 1-ви час физическо в салона, хоп един юнак с болен татко и той болен (интертересно, къде ли е карантината му). Класа остава да учи, понеже било понеделник и не били ^^много дълго^^ контактни. 2-ри час пак в далона - друг клас. Били поветрили. Ето това са мерките и теглилките.