126

Анонимен

преди 5 месеца

Гербари, виете ли на умрело от кло3ета?

125

Анонимен

преди 5 месеца

Разбрах. Значи за да не умират неваксинираните старци на по 80 г с 10 заболявания, да ваксинираме всички под 18 год, заедно с бебешорите в детските ясли. Защото ако набодем по 3 игли на децата току виж 80 год старец с инсулт стане на 100!

124

Анонимен

преди 5 месеца

За този,който казва че не е осетил 30 000 починали от ковид.Нормално е да не го осетиш,като не ти е починал близък.Ние сме 6,7 милиона.Но лекарите и сестрите в ковид отделенията го осещат.И това ще им остане в съзнанието и подсъзнанието за цял живот.Там умират хората.Лекарите и те са хора и те страдат.Но ако за теб не е проблем си е лично право как възприемаш нещата.

123

Шамана

преди 5 месеца

Виждам, че двата трола на заплата към сайтове, фарма- и фашизойдната мафия пишат та пишат...

122

Така мисля

преди 5 месеца

Това е геноцид което направи временното правителство на Радев. Изписваха антибиотици без да има нужните изследвания и изхарчиха 50 милиона. Това е от некадърност. По три антибиотика на заразен

121

Бойко

преди 5 месеца

До Анонимен 132 : ГЕРБ и да изчезне ти надали ще цъфнеш като селски црвул ))

120

Анонимен

преди 5 месеца

Ще се ваксинирам, и остарелите ще се подмладят и тези с наднормено тегло дето умират от инсулт и инфаркт ще спрат да преяждат, и по магазините ще продават екологична храна и ракът ще изчезне, и алчността на лекарите също. Ако можехте да схванете колко сте задръсстени.

119

Анонимен

преди 5 месеца

Кви ковид отделения? Да идат на централните гробища по всяко едно време. Там е купона. Вече не мога да влезна в кварталната църквичка свещ да запаля - все някой го опяват и дрънчи камбаната.

118

Анонимен

преди 5 месеца

Ваксините се провалиха. Само тапите още не са разбрали.

117

(-_-)

преди 5 месеца

Такаа, ето вече се изравнява броя третирани загинали с всички останали и това число поразително се доближава с общия брой вакснати в страната.. Знаете ли какво означава това?

116

Начо Културния

преди 5 месеца

Ако починалите бяха ваксинирани, повечето щяха да са живи, и да поживеят още някоя годинка, ама от акъла идва тази работа, да обясняваш на антиваксър е, като да спориш с радиоточка.

115

Анонимен

преди 5 месеца

Закарайте най изявените антиваксъри в ковид отделение да погледат само 2 часа

114

Анонимен

преди 5 месеца

2500 са се заразили, а 3500 са оздравяли. Вироса намалява и ще изчезне като ГЕРБ.

113

117

преди 5 месеца

Какво искаш да се усети, след като си безвъзвратно безчувствен. Колко пъти трябва да ти се обяснява, че всички данни ги има по дни и седмици на страницата на НСИ. Преди Ковид,на дневна база умираха по 280-300 души на ден. При пиковите вълни починалите надминават 550 души на ден. И това от миналия октомври. Непреките жертви на Ковид надминават 5000. Това е истински бедствие, което се случва в България и отговорността трябва да се поеме

112

Анонимен

преди 5 месеца

Няма смъртност бе, пилците вече ни преброиха, интересно къде са резултатите, силно се надявам тези дето броят да са все още между живите.

111

Анонимен

преди 5 месеца

Преди епидемията умираха по 103-108 хиляди на година. През 2020 починаха 125 хиляди, с 17-22 хиляди в повече. Сега през 2021 колко ли ще са починалите, вероятно около 145 хиляди.

110

Анонимен

преди 5 месеца

Няма логика 117. Това е като да гипсираш крайниците на млад човек, понеже старците като паднат и счупят нещо трудно зараства. Няма никаква логика, ако я търсиш сред здравните причини. Но има железна логика, ако трябва да се купуват ваксини. Защото това е бизнес носещ печалба 1000 долара на секунда. Печалба човече, т.е. след като възстановят всички разходи и платят данъците им остават 1000 долара на СЕКУНДА!.Ето това е логиката! Хората са нищо за тях, пусечно месо!

109

Анонимен

преди 5 месеца

Има официално данни,които са в таблица и са на седмична база.От там се вижда ясно как и колко умират.Има увеличения ,които са фрапиращи и съответстват с ковид вълните.А ако не вярвате на това отидете наистина в ковид отделенията.Не е необходимо да се заблуждавате за вече има две години.

108

Геноцид

преди 5 месеца

Истината другари комунисти е че за година и осем месеца в България умряха 30 000 души от коронавирус а на Радев и Кацаров не им пука! Комунистите убиха отново 30 000 души както през 1944-45 година без съд и присъда

107

Лилияна

преди 5 месеца

До антиваксърите: Милички, има една истина гласяща- Голям "шуй" ***, голяма дума не казвай! Отдавна съм го разбрала и на приказки съм много обрана! Ваксинирайте се и замълчете