130

Анонимен

преди 2 години

До 151/А процентът на ваксуваните, не стигнали до болницата благодарение на чудотворния елексир колко ли ще са?

129

Анонимен

преди 2 години

Почти 20% набодени са заразени, ако бяха повече набодените процента щеше да е много по-висок. Това не са ваксини и е срам че промениха дефиницията за да могат да злоупотребяват с препаратите.

128

Анонимен

преди 2 години

И за кое не е прав Мангъра? Статистиката си върви, вирусчето също. В един град от 50 хил, по 100 човека средно дневно, за 2 години кой още не е минал през ситото, а други не са го и усетили. И какво се промени...Това, че не можеш да влезеш в магазина да си купиш без хвърчаща зелена бележка га.щи и чорапи, а в Кауфланда до него влизаш без проблем. Вирусчето и то си търси промоцията. Смехории...

127

до142

преди 2 години

Ами те не останаха много възрастни бе гоше. Др.ХиНинова обясни на електората, че вирус нема, те се изпозаразиха и напуснаха този свят. И сега БСП е с малко избиратели. Като гледам как върви, другия път няма и да влезнат в парламата... Много е далновидна тази другарка.

126

Анонимен

преди 2 години

А ако съдебният медик се произнася, каква ще е бройката, дали ще се върже с измишльотините?

125

Алек Бедуин

преди 2 години

С падането на снега и падането на температурите би трябвало да намалее и числото на новозаразените, но това е само по принцип. На практика е по-лошо, защото е в Булгарише.

124

Тука е така

преди 2 години

По новините се говори само каквото е угодно на управляващите. Ама реалността май е друга. Бог да ги прости хората.

123

Мед. лице

преди 2 години

А Кацаров се хвали, че са обърнати нещата. Лъжец.

122

Анонимен

преди 2 години

Всички ваксинирани са с предимство - постоянно знаят къде е Бил Гейтс и какво прави!!!

121

www

преди 2 години

От вчера учениците са присъствено обучение и всички са тествани. Защо броят на направените тестове на учениците не е включен в общата бройка? Нали това са официално одобрени тестове от държавата.

120

Анонимен

преди 2 години

Процентът на починалите неваксинирани, бойкотиращи ваксинацията си остава твърдо 93. И така, докато ни отърват от себе си.

119

до лекаря

преди 2 години

Ти да не си народен лечител...

118

Анонимен

преди 2 години

143 веднага ти отговарям, нарича се доболнична помощ. В развитите страни тя е изключително добре развита. Там и без ваксини хората ще оцелеят без проблем. У нас такава липсва. В истинския смисъл на думата. Над 75% от малките населени места НЯМАТ лекар. Има хора на които не са им правени изследвания по 10 год. Те са болни, но не знаят, нещо просто ги наболява. *** в някое селце, планинско градче и виж истината. Нямаме никаква доболнична помощ, нямаме лекари, апаратура, дори аптеки няма.

117

До 142

преди 2 години

Прав си, от всички починали малко под 10% са били на възраст под 51 години и съответно над 90% са над 51 годишни. Това трябваше да е таргетираната група, а не децата над 5 годинки, които няма и да разберат, че са изкарали и алфа и бета и гама.

116

Анонимен

преди 2 години

Някой плоскоземец само ако може да коментира как имаме десет пъти повече смъртни случая на ден на милион хора в сравнение с високо ваксинираните държави?

115

Анонимен

преди 2 години

Като е толкова голяма смъртността сред старците защо не ги ваксинирате тях насила, а изнудване тия дето го карат леко? А да, сетихме се! Защото са политическите избиратели на майката комунистическа партия. Да де, но като тормозите младите, накрая пак умират старите. С което избирателите на БСП стават все по-малко. Шах и мат.

114

Анонимен

преди 2 години

ваксините и клетките на телекомите в действие = първи по смъртност

113

Анонимен

преди 2 години

Гербари, виете ли на умрело от кло3ета?

112

Анонимен

преди 2 години

Разбрах. Значи за да не умират неваксинираните старци на по 80 г с 10 заболявания, да ваксинираме всички под 18 год, заедно с бебешорите в детските ясли. Защото ако набодем по 3 игли на децата току виж 80 год старец с инсулт стане на 100!

111

Анонимен

преди 2 години

За този,който казва че не е осетил 30 000 починали от ковид.Нормално е да не го осетиш,като не ти е починал близък.Ние сме 6,7 милиона.Но лекарите и сестрите в ковид отделенията го осещат.И това ще им остане в съзнанието и подсъзнанието за цял живот.Там умират хората.Лекарите и те са хора и те страдат.Но ако за теб не е проблем си е лично право как възприемаш нещата.