20

Анонимен

преди 2 години

Как живее Мангъров със себе си, като знае колко народ умряха заради него??? Ада го чака заекващия сатана

19

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

В днешно време е ерес да казваш истината. А бклуци като Витанов имаше през соца, има ги и сега. Пак изпълзяха от дупките си такива натегачи, кариеристи и най-обикновени злобари.

18

Кривондел

преди 2 години

Няколко дни след като стана ясно, че има нов щам Мангъров се изцепи, че ваксините не работели срещу него. Учените още не знаят какво имат насреща си - но той знае. Как знае, от кои изследвания, от кои данни - неясно.Толкова за научния капацитет на господина.

17

СмъртЗатоя

преди 2 години

Заради тоя тепкавия - заекващия умряха маса народ!! Дано го гръмне някой пострадал заради неговите лъжи само и само да стане депутат!!

16

Анонимен

преди 2 години

Този човек е помогнал на много хора. ------ На колкото и да е помогнал, с изказванията си в тази криза е убил много повече.

15

Анонимен

преди 2 години

Фарма мафията намат наяждане . Мачкат всеки който застане на пътят имМангъров е герой

14

Анонимен

преди 2 години

БЛС вече не е нито едно от трите. СРАМ за вас!

13

Анонимен

преди 2 години

И кво стана плюха го ,плюха го а човека каза истината в самото начало . Всичко което каза ,така и стана. Не се продаде

12

Аз вече страдах

преди 2 години

Този човек е помогнал на много хора. Кажете ми вие кой помага от ония които се появяват по телевизията. Няма да споменавам имена рицари и тем подобни кой помогна никой само промиване на мозъци. От предишната власт не страдате ли в момента от корупцията а оня е милярдер и много му дреме за вас живее си спокойно с парите в Банкя.

11

Анонимен

преди 2 години

Трябва да са в затвора до един! Това е най- малкото, което може да се направи. На практика си заслужават един голям бой, или някоя битова злополука.

10

1984

преди 2 години

Неудобните ще бъдат премахвани! Добро дошли в ''новото нормално'', добре дошли в оруелския роман ''1984''!

9

Анонимен

преди 2 години

Защото ваксаните сте толкова агресивни? Нали уж сте защитени? Или може би не сте?

8

Анонимен

преди 2 години

Мангъров е прав, но световния елит и неговите марионетки в България искат да му затворят устата. Светът се подчини безропотно на хората, които планираха и създадоха "пандемията" и които впоследствие долетяхана бял кон, за да ни "имунизират" срещу страшната болест. По-умните виждат, че цялата работа не е само за пари. Целта е да се научите да слушате и да изпълнявате команди, без да задавате въпроси.

7

Анонимен

преди 2 години

Закривай БЛС!

6

Анонимен

преди 2 години

"Всеки, който се изкаже против линията на партията, веднага му се режеше главата. Аз съм се явявал на изпит по "Научен комунизъм". Който е толкова научен, колкото са и тези тези на тази пандемия." -------------------------------------------------------------------------------------- Как да не се съгласиш, че тоталитарните тези, ограничения и репресии са толкова научни, колкото са и съвременните тези на тази пандемия.

5

Анонимен

преди 2 години

80% заставаме срещу БЛС заради мнението им за ковид кризата. Продажниците са за затвора.

4

Анонимен

преди 2 години

"И не сме наясно какво може да се случи след няколко години", настоя инфекционистът.----====----Наясно сме, че в момента измират хора. Логиката на нарцисчето е да загробим няколко хиляди месечно, защото той не е уверен, защото него не са били убедили. Трябваше борда на Пфайзер и Модерна, придружени от членовете на СЗО да дойдат, да седнат на едно кафе с Мангърката, и да го убедят в правотата си. Целият свят, минус кухавелите, е убеден и се борят за ваксини, но Мангърката е на особено мнение.

3

Гражданка

преди 2 години

Доц. Мангъров е един от най-добрите инфекционисти в България. Всички политици и бизнесмени го търсят да се лекуват със семействата си при него. Всичко, което казва за коронавируса и ваксините е истина, за какво точно му търсят отговорност?! Искат да го притиснат само защото не следва платените продажници, където всяват паника и психоза сред хората като някои измислени математици. Жив и здрав бъдете докторе, с вас сме!

2

Мангъра

преди 2 години

Време беше. Затвор му е малко на тоя папагал. Лошото е, че ще го превърнат в мъченик за 40-те хиляди ***-а, които го следват.

1

Друг Помнещ

преди 2 години

По комунистически ще избашибозучат Мангъров за показнó и назидание на всички, на които им е било хрумнало, че могат свободно да изразят мнение. Прави ли ви впечатление как секнаха интервюта по Ковид от лекари? Ето това е класическа репресия и очеизваждащо подтискане на свободата на словото. Честита ви промяна. Честит Рашковизъм, подкрепян и насърчаван от Радевизма и Радевистите. И като дойде до вашия гз и ви се прииска да скимтите се сетете, че вие си ги избрахте, нали?